2024, 12 19, 22:37:50

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 260581 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piritosz

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Lg G3
  • PDA ROM: Android 5
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1750 Dátum: 2015, 10 13, 19:34:02 »
Sziasztok! Egy hónapja vásárolt, Vodafonos új készülék. Már az első naptól kezdve, szoftvert szeretne frissíteni. Nem merem a frissítést, nehogy rosszabb legyen, ami most nagyon jó. Android 5, Kernel verzió 3.4.0, Szoftver verzió V20h-216-70. Ha frissítenék, akkor mire számíthatok? Valakinek tapasztalata?

Nem elérhető krobo

• PDA: Samsung Galaxy Note 9
« Reply #1751 Dátum: 2015, 10 14, 19:53:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Segítek, persze. Ma nem érek rá.  Addig itt nézd meg melyik a legfrissebb rom a telefonodra: You are not allowed to view links. Register or Login
Mielőtt megnyitod a linket a végére írd be az imei számodat. Megmutatja melyik a legutolsó szoftver a telódra és le is lehet tölteni.
Azután töltsd le "LG Flash Tool 2014" programot. Ha keresed meg fogod találni! A driverek legyenek a gépen. A rom felrakásának a menete pedig ugyanaz LG G2-nél link: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha valami nem tiszta akkor kérdezz! Inkább kétszer kérdezz mint egyszer elrontsd!
Segítséget még találsz az XDA G3 fórumán is.
Nagyon köszi a segítséget. Pár napja feldobta a frissítést így most a V20i verzió van rajta. Megnéztem a linket amit adtál, ott is ezt a verziót írja. Egyelőre tesztelem, hogy muzsikál. Neked van tapasztalatod ezzel a verzióval? Így hogy lefrissítette megoldódhat a probléma, vagy az újratelepítésnél esetleg nagyobb esély van a javulásra?

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1752 Dátum: 2015, 10 14, 20:23:38 »
Nagyon köszi a segítséget. Pár napja feldobta a frissítést így most a V20i verzió van rajta. Megnéztem a linket amit adtál, ott is ezt a verziót írja. Egyelőre tesztelem, hogy muzsikál. Neked van tapasztalatod ezzel a verzióval? Így hogy lefrissítette megoldódhat a probléma, vagy az újratelepítésnél esetleg nagyobb esély van a javulásra?
Nekem Cloudy féle custom rom van a telómon. A férjemnek viszont most frissítettem pontosan én is az i verzióra. Neki egyébként semmi nyűgje nem volt és nincs is vele most sem, de én két-három havonta "szervizelem" neki :D ezt úgy értsd, hogy kipucolgatom és ha kell akkor csinálok egy hard reset-et.
Szerintem, most, hogy neked is frissült a telód várj egy kicsit, teszteld. Ha nem múlik el a nyavalyája akkor pár nap múlva újrarakjuk a gyári romot egy jó kis fullos hard reset után. Majd segítek. :D

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1753 Dátum: 2015, 10 15, 07:14:33 »
2000 üzemóra után ma újraindítottam a mobilom, mert lefagyott! :( Messenger frissítése közben nem reagált semmire :/

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1754 Dátum: 2015, 10 15, 10:36:38 »
2000 üzemóra után ma újraindítottam a mobilom, mert lefagyott! :( Messenger frissítése közben nem reagált semmire :/
En sosem csinaltam ebbol sportot. Heti egyszer-ketszer szokott restart lenni amikor eppen eszembejut, hogy megnezzem frissult e az Adaway host fileja.

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1755 Dátum: 2015, 10 15, 10:41:11 »
En sosem csinaltam ebbol sportot. Heti egyszer-ketszer szokott restart lenni amikor eppen eszembejut, hogy megnezzem frissult e az Adaway host fileja.

Én sem csinálok belőle "sportot" csak egyszerűen nem indokolta semmi, hogy újra indítsam! :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1756 Dátum: 2015, 10 15, 13:57:23 »
Én sem csinálok belőle "sportot" csak egyszerűen nem indokolta semmi, hogy újra indítsam! :)

.. pedig tényleg nem árt, sőt kifejezetten hasznos hetente legalább egyszer újraindítani..

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1757 Dátum: 2015, 10 15, 14:18:42 »
.. pedig tényleg nem árt, sőt kifejezetten hasznos hetente legalább egyszer újraindítani..

Nem tapasztaltam olyan rendellenességet, hogy indokolt lenne :)

Nem elérhető krobo

« Reply #1758 Dátum: 2015, 10 19, 12:05:56 »
Nekem Cloudy féle custom rom van a telómon. A férjemnek viszont most frissítettem pontosan én is az i verzióra. Neki egyébként semmi nyűgje nem volt és nincs is vele most sem, de én két-három havonta "szervizelem" neki :D ezt úgy értsd, hogy kipucolgatom és ha kell akkor csinálok egy hard reset-et.
Szerintem, most, hogy neked is frissült a telód várj egy kicsit, teszteld. Ha nem múlik el a nyavalyája akkor pár nap múlva újrarakjuk a gyári romot egy jó kis fullos hard reset után. Majd segítek. :D
Előre is köszönöm. Úgy tűnik nem fogom megúszni, mert annak ellenére, hogy nem nagyon nyüstölöm 1-1,5 naponta tölteni kell. A navigációra az IGO-t használom, de továbbra is nehezen talál műholdat és a képi megjelenítése is elég lassú és szaggatott. Gondolom a fullos újrarakás megoldaná ezt is (legalábbis bízom benne :) ). Úgy is megtudjuk ezt csinálni, hogy nem sérül az imei szám?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1759 Dátum: 2015, 10 19, 13:19:25 »
Előre is köszönöm. Úgy tűnik nem fogom megúszni, mert annak ellenére, hogy nem nagyon nyüstölöm 1-1,5 naponta tölteni kell. A navigációra az IGO-t használom, de továbbra is nehezen talál műholdat és a képi megjelenítése is elég lassú és szaggatott. Gondolom a fullos újrarakás megoldaná ezt is (legalábbis bízom benne :) ). Úgy is megtudjuk ezt csinálni, hogy nem sérül az imei szám?

Az IMEI???? Mitől sérülne? Nem! Nyugi! A szoftver "újrarakása" pontosan olyan mintha a számítógépen a Windows-t (vagy akármilyen op. rendszert) újratelepítesz.
A garanciád sem veszik el, tehát teljesen legális és "szinte" veszélytelen művelet az egész. A szinte-t azért írtam idézőjelek közé, mert egy icipici odafigyelés azért szükségeltetik :D

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1760 Dátum: 2015, 10 20, 12:16:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1761 Dátum: 2015, 11 06, 14:21:19 »
Sziasztok! Egy oraja megy fel a 20H-s kdz egy 16GB-os G3-ra es ugy 25%-nal tarthat most. Ott hagytam azert nem tudom pontosan hol tart. Fogalmam sincs mitol tart ilyen sokaig a flasheles. G4-re multkor 5 perc alatt megvolt boot-tal egyutt.

Nem elérhető cofi73

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy ace
  • PDA ROM: android 2.3.3
« Reply #1762 Dátum: 2015, 11 06, 21:31:54 »
Sziasztok!
Van egy kis gond a telómmal ,hogy szoftver frissítése után nem telepít,hanem kiírja: root-gyanús és nem csinál semmit.
Ha esetleg valaki már találkozott ilyen problémával és tudja a választ,megköszönném ha megosztaná velem.
Üdv Mindenkinek:
Laci

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1763 Dátum: 2015, 11 06, 21:50:57 »
Sziasztok! Egy oraja megy fel a 20H-s kdz egy 16GB-os G3-ra es ugy 25%-nal tarthat most. Ott hagytam azert nem tudom pontosan hol tart. Fogalmam sincs mitol tart ilyen sokaig a flasheles. G4-re multkor 5 perc alatt megvolt boot-tal egyutt.
Sikerült?
Nekem még mindig Cloudy rom van a telómon, de ha egyszer csak kijön az android 6 akkor csak vissza kell varázsolni rá a saját gyári szoftvert és mostanában semmi jót nem hallok, látok a gyári szoftver visszarakása terén..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1764 Dátum: 2015, 11 07, 11:44:10 »
Sikerült?
Nekem még mindig Cloudy rom van a telómon, de ha egyszer csak kijön az android 6 akkor csak vissza kell varázsolni rá a saját gyári szoftvert és mostanában semmi jót nem hallok, látok a gyári szoftver visszarakása terén..
Igen sikerult. Ahogy eljottem utanna nemsokara be is fejezte a flashelest. Lehet rossz hatassal voltam a vasra:-)

Nem elérhető krobo

« Reply #1765 Dátum: 2015, 11 13, 11:16:43 »
Az IMEI???? Mitől sérülne? Nem! Nyugi! A szoftver "újrarakása" pontosan olyan mintha a számítógépen a Windows-t (vagy akármilyen op. rendszert) újratelepítesz.
A garanciád sem veszik el, tehát teljesen legális és "szinte" veszélytelen művelet az egész. A szinte-t azért írtam idézőjelek közé, mert egy icipici odafigyelés azért szükségeltetik :D
Szia! Nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit megkésve, de a héten megcsináltam az újrarakást, az általad leírtak és a link alapján simán ment a dolog. Most következik a tesztidőszak:) Eddig úgy tapasztalom rendben működik a teló, az akku idő szerintem nem nagyon növekedett, de mintha azt olvastam volna, hogy a 6-os android már kevesebbet eszik majd:) Kíváncsi leszek. Még egyszer köszönöm.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1766 Dátum: 2015, 11 13, 13:11:08 »
Szia! Nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit megkésve, de a héten megcsináltam az újrarakást, az általad leírtak és a link alapján simán ment a dolog. Most következik a tesztidőszak:) Eddig úgy tapasztalom rendben működik a teló, az akku idő szerintem nem nagyon növekedett, de mintha azt olvastam volna, hogy a 6-os android már kevesebbet eszik majd:) Kíváncsi leszek. Még egyszer köszönöm.

Nagyon szívesen, örülök, hogy sikerült. Az akksi idő miatt ne aggódj, mert legalább két-három újra töltés kell neki, hogy rendesen beálljon minden. .. és különben is ha egy egész napot kibír egy kütyü amit egész nap nyüstölünk akkor az már nagyon is jó eredmény. :D

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1767 Dátum: 2015, 11 19, 15:02:58 »
v21a frissítést kaptam! :) mit lehet erről tudni?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1768 Dátum: 2015, 12 01, 11:37:08 »
Nem találtam G3 GYIK-ot.
Hogy lehet egy G3-at a lehető legjobban legyalulni? Iszonyat belassult kolleganőnek, lementett már mindent. Gondolom a sima beállításokból a gyári beáll. vissza nem elég.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1769 Dátum: 2015, 12 01, 12:23:56 »
Nem találtam G3 GYIK-ot.
Hogy lehet egy G3-at a lehető legjobban legyalulni? Iszonyat belassult kolleganőnek, lementett már mindent. Gondolom a sima beállításokból a gyári beáll. vissza nem elég.
Beállításokban a biztonsági mentés és visszaállítás teljes értékű factory reset. Vagy a szerviz menüből.
Tárcsázóba 3845#*855# majd ott a factory reset. Itt óvatosan, mert nincs visszakérdezés, leokézás, azonnal indul a recovery script.
Kékkel jelölt helyre a telefon hardver típusát kell beírni, ha nem D855 lenne.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1770 Dátum: 2015, 12 01, 13:12:45 »
Beállításokban a biztonsági mentés és visszaállítás teljes értékű factory reset. Vagy a szerviz menüből.
Tárcsázóba 3845#*855# majd ott a factory reset. Itt óvatosan, mert nincs visszakérdezés, leokézás, azonnal indul a recovery script.
Kékkel jelölt helyre a telefon hardver típusát kell beírni, ha nem D855 lenne.
Köszönöm szépen, teljes a siker, már lakja is be újra!  :taps: :ok:

Nem elérhető Deniaesthetic

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
« Reply #1771 Dátum: 2015, 12 02, 20:19:32 »
Sziasztok! Minap vettem uj headsetet a G3hoz mert azthittem a quadbeat2 gyári fülese elromlott. Egyik oldal halkabb volt. Az újjal is halkabb. Ilyenkor mit tehetek?

Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető robecks80

• PDA: SGSII, samsung galaxy s4 i9515
« Reply #1772 Dátum: 2015, 12 03, 23:50:39 »
Sziasztok! Az lg g3 egy hete azt csinàlja nekem hogy sokszor nem érzékeli az érintést pl ha írok akkor az u betűt ès a 7est nem érzékeli, van ugy hogy a kijelzőt se tudom feloldani de van hogy összevissza ugràl a menüben meg mindenhol mintha nyomkodnàm. Eddig cloudy rom voot fent tök jól működött 2hónapig de egy hete szenvedek vele.most visszaraktam a gyárit hátha azzal megjavul de hiába... Ugyanazt csinálja . nem ejtettem le meg semmi ilyesmi. Valakinek volt hasonló gondja? Neten nem találok semmit erről a hibáról

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1773 Dátum: 2015, 12 16, 05:55:45 »

Nem elérhető jocci27

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0-BTU.
« Reply #1774 Dátum: 2015, 12 30, 17:38:05 »
Sziasztok.

XDA- fent van a 6.0 V30b kdz :) Flashtoolal lehet nyomatni:)
Nekem már fent van :)