2024, 12 19, 22:24:42

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 260580 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ch.lac

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4, LG G2, LG N5
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1725 Dátum: 2015, 08 12, 22:16:59 »
LG központi szerviz, Váci utca

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1726 Dátum: 2015, 08 14, 21:12:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
LG központi szerviz, Váci utca

Váci út! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető kavehaz74

• PFC Fan
  • PDA: LG G3S
  • PDA ROM: d722
« Reply #1727 Dátum: 2015, 08 18, 21:52:07 »
Kedves hozzáértők!

A probléma a következő:
Ma minden előzmény nélkül a telefonomról eltűnt az alkalmazások zöme és az összes fiókadat. A Play Áruház nem indul el. Hibaüzenetet sem ír ki. Próbáltam a Gyári beállítások visszaállítását is, de semmi eredmény. Ugyan úgy semmi sem működik.
Volt-e már erre példa valakinél, és tudja-e a megoldást?

Segítségeteket köszönöm

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1728 Dátum: 2015, 08 19, 17:11:34 »
már rég csináltam vidit.most ilyen.

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
« Reply #1729 Dátum: 2015, 08 28, 20:26:49 »
Sziasztok!

Meg tudná mondani valaki, hogy melyik gyári rom megy most a telenoros G3-nál? szervizbe kell küldjem és kicsit rootolt is, meg kicsit más rom van rajta..... visszaraknám addig....

Köszi annak, aki válaszol :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1730 Dátum: 2015, 08 29, 10:24:37 »
Sziasztok!

Meg tudná mondani valaki, hogy melyik gyári rom megy most a telenoros G3-nál? szervizbe kell küldjem és kicsit rootolt is, meg kicsit más rom van rajta..... visszaraknám addig....

Köszi annak, aki válaszol :)
Megnyitod a következő linket úgy, hogy előtte a link végére beírod a telcsid IMEI számát.
:D

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
« Reply #1731 Dátum: 2015, 08 29, 14:30:03 »
Hálás köszönet!!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1732 Dátum: 2015, 08 29, 14:43:49 »
Hálás köszönet!!
Idezet gombot legkozelebb nyomd meg legyszives. Ugy lesz is ertelme, hogy kinek es mit koszonsz meg.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1733 Dátum: 2015, 09 05, 09:33:08 »

Nem elérhető turorudi

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: bezke innovation v2
« Reply #1734 Dátum: 2015, 09 06, 07:37:09 »

hali szep reggelt ,ezt mivel lehet csinálni légyszi áruld el

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1735 Dátum: 2015, 09 10, 10:23:23 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Még engem is meglepett, hogy ennyi idő eltelt az utolsó bekapcsolás óta! :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1736 Dátum: 2015, 09 10, 11:43:58 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Még engem is meglepett, hogy ennyi idő eltelt az utolsó bekapcsolás óta! :)
;)

Nem elérhető Bencq

• PDA: LG G3
« Reply #1737 Dátum: 2015, 09 22, 19:42:44 »
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Gyári firmware-t szeretném visszatenni a telefonomra. Xda-n van is hozzá leírás, mindent ugyan úgy csináltam, de az lg flashtool 2014 program mindig hibát ír ki. "Failed PreviousLoad"
Tapasztalt valaki hasonlót? Win10 64bit alatt próbáltam. Nem igazán sikerült eddig megoldást találnom a problémámra.
You are not allowed to view links. Register or Login <--- ez lenne a leírás

Köszönöm!

Nem elérhető Deniaesthetic

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
« Reply #1738 Dátum: 2015, 09 25, 15:02:49 »
Sziasztokk! Pár hónapja írtam ide nektek, hogy ellopták a telefonom, a rend éber őrei megtalálták a kis G3-as készülékemet! (tudom h senkit nem érdekel) csak pár sorral akartam bevezetni a kérdezni valómat!:)

Várható e a G3ra az 5.1 es frissítés vagy tényleg a következő a 6.0 lesz? Időben mikor lehet ezekről a frissítésekről szó? hónapok kérdése vagy csak hetek?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1739 Dátum: 2015, 09 26, 11:27:52 »
  ;)  :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1740 Dátum: 2015, 10 04, 10:10:16 »
Az LG G4 és a G3 is hamar megkaphatja az Android 6.0-t

Nem elérhető krobo

• PDA: Samsung Galaxy Note 9
« Reply #1741 Dátum: 2015, 10 06, 08:27:43 »
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a G3-asommal kapcsolatban. Gyári rom van rajta nem csináltam vele semmit (nagyon nem értek hozzá).
Az alábbi problémákat tapasztaltam:
1. GPS nehezen talál műholdat és ha talál is elég sűrűn ledobálja, majd pár másodpercen belül visszarakja
2. Általános használat mellett szinte 1 napot sem bír. Ezen lehet esetleg valahogy javítani? (gondolok itt olyasmire, hogy a rejtett menűben valmit átállítani/kikapcsolni ilyesmi)
Előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1742 Dátum: 2015, 10 06, 09:11:47 »
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a G3-asommal kapcsolatban. Gyári rom van rajta nem csináltam vele semmit (nagyon nem értek hozzá).
1. GPS nehezen talál műholdat és ha talál is elég sűrűn ledobálja, majd pár másodpercen belül visszarakja
2. Általános használat mellett szinte 1 napot sem bír. Ezen lehet esetleg valahogy javítani? (gondolok itt olyasmire, hogy a rejtett menűben valmit átállítani/kikapcsolni ilyesmi)

Én örülnék neki ha közel egy napot kibírna :D Jó ha mobilinternet+telefonálás 8-10 órát kibír :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1743 Dátum: 2015, 10 06, 11:40:13 »
Sziasztok!

Hát azért legalább másfél-két napot ki kéne bírnia az általad említett használat mellett. Ha nem értesz hozzá, először is egy sima gyári visszaállítással kezdd!
No meg tudni kéne melyik szoftver van rajta? Az utolsó? Vagy frissíteni se frissítettél még?
A rejtett menü, pedig pont azért rejtett menü, hogy aki nem "ért" hozzá az ne piszkálja!
Egy hard reset szerintem megoldja a problémádat, ha eddig ment minden okésan akkor ezután is fog. 
Ha esetleg nem "javulna" meg a visszaállítástól akkor olvasgass és keress a telefonodra való legújabb szoftvert és saját kezűleg rakd fel rá. Itt ebben a topicban le vagyon írva minden, hogy mit és hogyan..

Nem elérhető krobo

« Reply #1744 Dátum: 2015, 10 06, 15:02:48 »
Hát azért legalább másfél-két napot ki kéne bírnia az általad említett használat mellett. Ha nem értesz hozzá, először is egy sima gyári visszaállítással kezdd!
No meg tudni kéne melyik szoftver van rajta? Az utolsó? Vagy frissíteni se frissítettél még?
A rejtett menü, pedig pont azért rejtett menü, hogy aki nem "ért" hozzá az ne piszkálja!
Egy hard reset szerintem megoldja a problémádat, ha eddig ment minden okésan akkor ezután is fog. 
Ha esetleg nem "javulna" meg a visszaállítástól akkor olvasgass és keress a telefonodra való legújabb szoftvert és saját kezűleg rakd fel rá. Itt ebben a topicban le vagyon írva minden, hogy mit és hogyan..

Köszönöm a segítséget. Megpróbálom a gyári beállítás visszaállítást. Pár hónapja vettem a telót azóta nem piszkáltam hozzá. Amúgy gyári Android 5.0 van rajta (szoftver verzió: V20h-262-01). A gyári beállítás megoldhatja a gps problémát is? A biztonsági mentést milyen programmal tudom megcsinálni PC-re? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, eddig többnyire Samsungjaim voltak, LG-ben még nem vagyok otthon :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1745 Dátum: 2015, 10 06, 15:29:36 »
Köszönöm a segítséget. Megpróbálom a gyári beállítás visszaállítást. Pár hónapja vettem a telót azóta nem piszkáltam hozzá. Amúgy gyári Android 5.0 van rajta (szoftver verzió: V20h-262-01). A gyári beállítás megoldhatja a gps problémát is? A biztonsági mentést milyen programmal tudom megcsinálni PC-re? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, eddig többnyire Samsungjaim voltak, LG-ben még nem vagyok otthon :)

A gps problémát szerintem egy teljes szoftver újratelepítés oldaná meg teljes bizonyossággal, amennyiben szoftveres oka van a lassúságnak. Esetleg nem használsz olyan tokot ami zavarja a keresést? Hallottam már ilyet csak azért kérdezem.
A biztonsági mentés jó kérdés. Ha root-olva lenne a telód akkor tiszta sor a titanium backup.
Mivel nincs root-olva ezért először az LG pc suite-ot töltsd le. Aztán ott bogarászd ki, hogy hol van a mentés stb. :D Soha nem használtam, nem tudom mennyire megbízható, mit ment le, csak a képeket, zenéket, beállításokat vagy a telepített progikat is. Nem tudom, de nézd meg. Arra is figyelj mielőtt hard reset-et csinálsz, hogy a google fiók szinkronizálás be legyen kapcsolva, mert akkor nem kell bajlódni a névjegyekkel, naptárral stb. 

Nem elérhető krobo

« Reply #1746 Dátum: 2015, 10 08, 14:48:59 »
A gps problémát szerintem egy teljes szoftver újratelepítés oldaná meg teljes bizonyossággal, amennyiben szoftveres oka van a lassúságnak. Esetleg nem használsz olyan tokot ami zavarja a keresést? Hallottam már ilyet csak azért kérdezem.
A biztonsági mentés jó kérdés. Ha root-olva lenne a telód akkor tiszta sor a titanium backup.
Mivel nincs root-olva ezért először az LG pc suite-ot töltsd le. Aztán ott bogarászd ki, hogy hol van a mentés stb. :D Soha nem használtam, nem tudom mennyire megbízható, mit ment le, csak a képeket, zenéket, beállításokat vagy a telepített progikat is. Nem tudom, de nézd meg. Arra is figyelj mielőtt hard reset-et csinálsz, hogy a google fiók szinkronizálás be legyen kapcsolva, mert akkor nem kell bajlódni a névjegyekkel, naptárral stb. 

Köszi mégegyszer. Túl vagyok a gyári visszaállításon, most teszt időszak van. Az viszont biztos, hogy a gps hamarabb talál műholdat, de hosszabb úton autóban is letesztelem azért.

Nem elérhető songi

• PDA: Mitac MIO A 701 SGS III LG G3 D855 16GB
  • PDA ROM: A701 NeatROM v6.5 v10e
« Reply #1747 Dátum: 2015, 10 11, 21:04:16 »
Sziasztok!

Érdeklődésem arra irányúlna, van esetleg tapasztalata valakinek, V20i t-s gyári romról?

Nem elérhető krobo

« Reply #1748 Dátum: 2015, 10 12, 10:02:43 »

Szia! Leteszteltem autóban a gps-t, sokkal gyorsabban talált műholdat, néha ledobálta, de korántsem olyan sűrűn mint előtte és volt, hogy egész sokáig nem is dobta le. Szerintem az akksi is mintha egy kicsivel tovább bírná mint egy nap. Szerinted érdemes lenne újra rakni a szoftverét? Nem tudom, hogy az LG-nél a gps típushiba lenne (gondolom egy ilyen kategóriás telónál azért kiváló gps dukálna), előtte Galaxy S3-am volt azzal semmi gond nem volt a gps-el. Ha újra kéne tenni a szoftvert abban esetleg tudsz segíteni (nem vagyok egy guru, de annak idején leírás alapján a samun újra tudtam rakni :)?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1749 Dátum: 2015, 10 13, 13:46:22 »
Szia! Leteszteltem autóban a gps-t, sokkal gyorsabban talált műholdat, néha ledobálta, de korántsem olyan sűrűn mint előtte és volt, hogy egész sokáig nem is dobta le. Szerintem az akksi is mintha egy kicsivel tovább bírná mint egy nap. Szerinted érdemes lenne újra rakni a szoftverét? Nem tudom, hogy az LG-nél a gps típushiba lenne (gondolom egy ilyen kategóriás telónál azért kiváló gps dukálna), előtte Galaxy S3-am volt azzal semmi gond nem volt a gps-el. Ha újra kéne tenni a szoftvert abban esetleg tudsz segíteni (nem vagyok egy guru, de annak idején leírás alapján a samun újra tudtam rakni :)?

Segítek, persze. Ma nem érek rá.  Addig itt nézd meg melyik a legfrissebb rom a telefonodra: You are not allowed to view links. Register or Login
Mielőtt megnyitod a linket a végére írd be az imei számodat. Megmutatja melyik a legutolsó szoftver a telódra és le is lehet tölteni.
Azután töltsd le "LG Flash Tool 2014" programot. Ha keresed meg fogod találni! A driverek legyenek a gépen. A rom felrakásának a menete pedig ugyanaz LG G2-nél link: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha valami nem tiszta akkor kérdezz! Inkább kétszer kérdezz mint egyszer elrontsd!
Segítséget még találsz az XDA G3 fórumán is.