Köszönöm a segítséget. Megpróbálom a gyári beállítás visszaállítást. Pár hónapja vettem a telót azóta nem piszkáltam hozzá. Amúgy gyári Android 5.0 van rajta (szoftver verzió: V20h-262-01). A gyári beállítás megoldhatja a gps problémát is? A biztonsági mentést milyen programmal tudom megcsinálni PC-re? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, eddig többnyire Samsungjaim voltak, LG-ben még nem vagyok otthon
A gps problémát szerintem egy teljes szoftver újratelepítés oldaná meg teljes bizonyossággal, amennyiben szoftveres oka van a lassúságnak. Esetleg nem használsz olyan tokot ami zavarja a keresést? Hallottam már ilyet csak azért kérdezem.
A biztonsági mentés jó kérdés. Ha root-olva lenne a telód akkor tiszta sor a titanium backup.
Mivel nincs root-olva ezért először az LG pc suite-ot töltsd le. Aztán ott bogarászd ki, hogy hol van a mentés stb.
Soha nem használtam, nem tudom mennyire megbízható, mit ment le, csak a képeket, zenéket, beállításokat vagy a telepített progikat is. Nem tudom, de nézd meg. Arra is figyelj mielőtt hard reset-et csinálsz, hogy a google fiók szinkronizálás be legyen kapcsolva, mert akkor nem kell bajlódni a névjegyekkel, naptárral stb.