2024, 12 20, 05:16:24

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 260606 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1675 Dátum: 2015, 06 04, 22:45:26 »
Na de kérem! :D :D Garos még a kis drágám. Ezek a kendácsolások meg vesztéssel járnak, nem?

Egyébként ez a teló volt az első, amitől tök nehezen váltam meg, még ideiglenesen is :)

Pedig nem egy készülékem volt már... Az első, aminek tudom a nevét az a Siemens S6 volt. Előtte volt egy téglám de már nem emlékszem mi is volt. Talán valami Motorola(j).. Azt tudom, hogy a sim az úgy egyben ment bele... Olyan volt, mint amiből most "kitörik" a simet :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1676 Dátum: 2015, 06 05, 03:38:10 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Na de kérem! :D :D Garos még a kis drágám. Ezek a kendácsolások meg vesztéssel járnak, nem?
LG telefonok nyom nelkul visszaallithatoak gyari allapotra.

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1677 Dátum: 2015, 06 05, 09:30:01 »
Használ valaki Lg G Watch R okosórát?  ;)

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1678 Dátum: 2015, 06 05, 15:49:03 »
Használ valaki Lg G Watch R okosórát?  ;)
Igen nekem van
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1679 Dátum: 2015, 06 05, 15:51:02 »
Igen nekem van
Vélemény? Ár-érték arány? :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1680 Dátum: 2015, 06 05, 16:09:15 »
Vélemény? Ár-érték arány? :)
Ha Lg g3-mal használod és pasiból vagy akkor oké. Wear op rendszer van rajta, könnyen kezelhető, de magyar nyelv nincs benne! Hiába mondják az üzletben, hogy magyar menüs ez nem igaz. Amikor a telefonhoz párosítottad utána ami a telefonon magyar nyelvű progi az az órán is magyar, de a menü az órán nem magyar. Nekem van egy samsung galaxy gear s órám is. Az viszont full magyar nyelvű. A samsungon lehet hívást fogadni az lg-n nem. Az lg néma, nincs hang csak rezgés a samun van.
Nekem az lg formája sem jött be annyira mint a samsungé. Az lg mellett szól, hogy bármely telefonhoz lehet párosítani, míg a samsungot csak samsunghoz, hogy minden funkció rendesen működjön.
Nagyon szerettem az lg órát amig nem lett meg a samsung órám. Ha pasiból vagy akkor neked viszont az alakja be fog jönni, nekem túl pasis. Nagyon sok mindent le lehet tölteni rá play-ről, jó kis kütyü, de szerintem  egy kicsit túl van árazva a tudásához képest.
Most nem jut eszembe más róla, ha konkrét kérdésed van akkor szívesen válaszolok.

Nem elérhető Mackósajt1969

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy advance
  • PDA ROM: 15235545
« Reply #1681 Dátum: 2015, 06 06, 17:21:39 »
Sziasztok. 5.0-ás frissités óta nincs remote control a telón. Hogyan tudom visszarakni? Play-en nem találom az eredetit. A másik kérdésem hogyan tudom a 120fps videót lassitva visszanézni. Köszi elöre is a segitséget.

Nem elérhető nadorf

• PDA: Dell Axim x51v upgrade
  • PDA ROM: WM6.5
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1682 Dátum: 2015, 06 07, 10:30:26 »
Sziasztok. 5.0-ás frissités óta nincs remote control a telón. Hogyan tudom visszarakni? Play-en nem találom az eredetit. A másik kérdésem hogyan tudom a 120fps videót lassitva visszanézni. Köszi elöre is a segitséget.
Szia, próbáld meg itt. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nadorf

« Reply #1683 Dátum: 2015, 06 07, 12:08:44 »
Lion ROM 3.0. Ha gondoljátok nézzetek rá erre. Érdemes!

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1684 Dátum: 2015, 06 07, 13:34:55 »
Lion ROM 3.0. Ha gondoljátok nézzetek rá erre. Érdemes!
Van direkt custom rom topic! :D Oda tedd fel a linket légyszi! :D

Nem elérhető nadorf

« Reply #1685 Dátum: 2015, 06 07, 14:00:30 »
Van direkt custom rom topic! :D Oda tedd fel a linket légyszi! :D
OK köszönöm betettem. Elnézést! :-)

Nem elérhető Mackósajt1969

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy advance
  • PDA ROM: 15235545
« Reply #1686 Dátum: 2015, 06 07, 17:32:15 »
Szia, próbáld meg itt. You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm!

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
« Reply #1687 Dátum: 2015, 06 08, 08:04:35 »
Ha Lg g3-mal használod és pasiból vagy akkor oké. Wear op rendszer van rajta, könnyen kezelhető, de magyar nyelv nincs benne! Hiába mondják az üzletben, hogy magyar menüs ez nem igaz. Amikor a telefonhoz párosítottad utána ami a telefonon magyar nyelvű progi az az órán is magyar, de a menü az órán nem magyar. Nekem van egy samsung galaxy gear s órám is. Az viszont full magyar nyelvű. A samsungon lehet hívást fogadni az lg-n nem. Az lg néma, nincs hang csak rezgés a samun van.
Nekem az lg formája sem jött be annyira mint a samsungé. Az lg mellett szól, hogy bármely telefonhoz lehet párosítani, míg a samsungot csak samsunghoz, hogy minden funkció rendesen működjön.
Nagyon szerettem az lg órát amig nem lett meg a samsung órám. Ha pasiból vagy akkor neked viszont az alakja be fog jönni, nekem túl pasis. Nagyon sok mindent le lehet tölteni rá play-ről, jó kis kütyü, de szerintem  egy kicsit túl van árazva a tudásához képest.
Most nem jut eszembe más róla, ha konkrét kérdésed van akkor szívesen válaszolok.

Köszönöm a terjedelmes válaszod! Minden kérdésemre ami felmerült az órával kapcsolatban arra választ kaptam.
Azt hiszem várok még ezzel az okosóra vásárlással, mert az általad negatívumként felsorolt tulajdonságok fontosak lennének! :)

Nem elérhető b.petya89

• PFC Fan
LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1688 Dátum: 2015, 06 16, 17:12:35 »
Miert ugral chromban az adott oldal mikor gorgetek?? Napokban tunt fel ez a hiba, nagyon zavaro egy ilyen adottsagokkal rendelkezo telefonon :(

Tapatalk-kal küldve az én LG-D855-el

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1689 Dátum: 2015, 06 17, 04:01:35 »
Nem kap Android 5.1-et az LG G3, egyből M-re frissül majd

Nem elérhető TODI1111

• PFC Fan
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10e + root + xposed
« Reply #1690 Dátum: 2015, 06 17, 18:53:55 »
Nem kap Android 5.1-et az LG G3, egyből M-re frissül majd

Akkor a következő frissítés karácsony tájékára várható.

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #1691 Dátum: 2015, 06 18, 18:49:16 »
Sziasztok!

Segítsetek légyszi!!
Függetleníteni kéne a telefonom, van erre valami házi program,vagy okosság?
Root van!
Köszi , ha segítetek! :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1692 Dátum: 2015, 06 18, 18:55:28 »
Sziasztok!

Segítsetek légyszi!!
Függetleníteni kéne a telefonom, van erre valami házi program,vagy okosság?
Root van!
Köszi , ha segítetek! :)
SIM fuggetlenitesel Magyarorszagon BTK-t sertesz ha magadnak csinalod. Meg akkor is ha teljesen legalisan fizetsz az NCX kodert. Csak szolgaltatoknal lehet legalisan fuggetleniteni.

Nem elérhető szabochris

• PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #1693 Dátum: 2015, 06 19, 15:17:07 »
Tudom hogy nem legális, köszi, de nem ez volt a kérdés...

SIM fuggetlenitesel Magyarorszagon BTK-t sertesz ha magadnak csinalod. Meg akkor is ha teljesen legalisan fizetsz az NCX kodert. Csak szolgaltatoknal lehet legalisan fuggetleniteni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1694 Dátum: 2015, 06 19, 21:35:53 »
Tudom hogy nem legális, köszi, de nem ez volt a kérdés...
Nem legalis dolgokat pedig nem targyalunk ki a forumon. Foleg olyat nem ami buncselekmenynek szamit. Rohelyes, hogy ezt kell irjam, de sajnos igaz:-(

Nem elérhető ark

• PDA: Samsung i9001
  • PDA ROM: I9001XXKF8
« Reply #1695 Dátum: 2015, 06 22, 22:08:37 »
Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok Hozzátok, hogy a G3-am ma reggel óta tulajdonképpen használhatatlanná vált. Folyamatosan hibaüzeneteket kapok, hogy éppen melyik aktuális folyamat állt le a "Sajnos a(z) XY leállt" szöveg kíséretében. A leggyakoribb a z android.process.acore, illetve az LG billentyűzet, de a rendszer indításakor a névnap és a születésnap program sem indul. Kicsit utánaolvastam, és több külföldi fórumon azt írták, hogy a névjegyeket/kapcsolatokat kezelő alkalmazások az érintettek, ami igaz is. Megoldásként javasolták a facebook app eltávolítását, ami nem segített, illetve a hard resetet, amit még nem szeretnék. De mivel a kapcsolatok kezelése érintett,ezért még a névjegyeket sem tudom megnézi, hívás ebből kifolyólag nem tudok indítani és fogadni, bejövő hívások esetén is csak a számot látom, a nevet nem.
A telefon kártyafüggetlen, szeptemberben újonnan vásárolt, azóta kisebb döccenésektől eltekintve hibátlanul működött, gyári 5.0-ás android fut rajta, amire még télen frissítettem, azóta ilyen hiba nem volt. Rootolva nincs, teljesen gyári. Az utolsó frissítés május 29-én volt.

Ha valaki tapasztalt már hasonlót, vagy van valami javaslata, kérem segítsen!

Előre is köszönöm!

Nem elérhető GSTLeslie

• PFC Fan
  • PDA ROM: 5.0 (V20H)
« Reply #1696 Dátum: 2015, 06 24, 16:05:31 »
Hello!

Én még nem találkoztam ilyen hibával szerencsére, de biztosan csinálnék egy mentést (LG PC Suit),
majd a telefon teljes újratelepítését eszközölném. (Hardreset, gyári FW telepítés, adatok és app-ok visszatöltése...)

Ha utána sem jó, akkor vissza garis szervizre! Előtte is megpróbálkozhatsz a szervizzel, de ők is ugyanezt fogják (szerintem) végigcsinálni - talán a mentés kivételével, az Őket nem szokta érdekelni... Bár ez szerviz-függő..!

GSTLeslie

Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok Hozzátok, hogy a G3-am ma reggel óta tulajdonképpen használhatatlanná vált. Folyamatosan hibaüzeneteket kapok, hogy éppen melyik aktuális folyamat állt le a "Sajnos a(z) XY leállt" szöveg kíséretében. A leggyakoribb a z android.process.acore, illetve az LG billentyűzet, de a rendszer indításakor a névnap és a születésnap program sem indul. Kicsit utánaolvastam, és több külföldi fórumon azt írták, hogy a névjegyeket/kapcsolatokat kezelő alkalmazások az érintettek, ami igaz is. Megoldásként javasolták a facebook app eltávolítását, ami nem segített, illetve a hard resetet, amit még nem szeretnék. De mivel a kapcsolatok kezelése érintett,ezért még a névjegyeket sem tudom megnézi, hívás ebből kifolyólag nem tudok indítani és fogadni, bejövő hívások esetén is csak a számot látom, a nevet nem.
A telefon kártyafüggetlen, szeptemberben újonnan vásárolt, azóta kisebb döccenésektől eltekintve hibátlanul működött, gyári 5.0-ás android fut rajta, amire még télen frissítettem, azóta ilyen hiba nem volt. Rootolva nincs, teljesen gyári. Az utolsó frissítés május 29-én volt.

Ha valaki tapasztalt már hasonlót, vagy van valami javaslata, kérem segítsen!

Előre is köszönöm!
Idővonal: HP iPaq -> HTC P3300 -> iPhone (3,4,5) -> LG G3 (V20H) ;-)

Nem elérhető ark

• PDA: Samsung i9001
  • PDA ROM: I9001XXKF8
« Reply #1697 Dátum: 2015, 06 29, 11:11:46 »
Hello!

Én még nem találkoztam ilyen hibával szerencsére, de biztosan csinálnék egy mentést (LG PC Suit),
majd a telefon teljes újratelepítését eszközölném. (Hardreset, gyári FW telepítés, adatok és app-ok visszatöltése...)

Ha utána sem jó, akkor vissza garis szervizre! Előtte is megpróbálkozhatsz a szervizzel, de ők is ugyanezt fogják (szerintem) végigcsinálni - talán a mentés kivételével, az Őket nem szokta érdekelni... Bár ez szerviz-függő..!

GSTLeslie

Köszi a tippet, végül a névjegyeket nem tudtam lementeni, de hard reset segített. Azóta csak a szokásos "A kezdőlap leállt" hibaüzenettel találkozok. Azért az kicsit bosszantó, hogy egy közel 150 ezres telefonra képtelenek olyan szoftvert fejleszteni, ami hibamentes.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1698 Dátum: 2015, 06 29, 11:35:57 »

Köszi a tippet, végül a névjegyeket nem tudtam lementeni, de hard reset segített. Azóta csak a szokásos "A kezdőlap leállt" hibaüzenettel találkozok. Azért az kicsit bosszantó, hogy egy közel 150 ezres telefonra képtelenek olyan szoftvert fejleszteni, ami hibamentes.
Szia! A névjegyeket miért nem a Google-n tárolod? Automatikusan visszaállítja, ha újra telepíted a telót, vagy hr-t csinálsz.  Szerintem minden bajodat megoldaná egy KDZ frissítés! Nem mindig a teló a hibás! Legtöbbször user hibáról van szó. Tehát egy hard reset és egy KDZ flash! Egész biztos, hogy az említett hibaüzit soha többet nem látod majd! :D

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1699 Dátum: 2015, 06 29, 16:25:53 »
Szia! A névjegyeket miért nem a Google-n tárolod? Automatikusan visszaállítja, ha újra telepíted a telót, vagy hr-t csinálsz.  Szerintem minden bajodat megoldaná egy KDZ frissítés! Nem mindig a teló a hibás! Legtöbbször user hibáról van szó. Tehát egy hard reset és egy KDZ flash! Egész biztos, hogy az említett hibaüzit soha többet nem látod majd! :D

Így igaz! Lehetőleg ne a legfrissebb kdz-t tedd fel!