Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok Hozzátok, hogy a G3-am ma reggel óta tulajdonképpen használhatatlanná vált. Folyamatosan hibaüzeneteket kapok, hogy éppen melyik aktuális folyamat állt le a "Sajnos a(z) XY leállt" szöveg kíséretében. A leggyakoribb a z android.process.acore, illetve az LG billentyűzet, de a rendszer indításakor a névnap és a születésnap program sem indul. Kicsit utánaolvastam, és több külföldi fórumon azt írták, hogy a névjegyeket/kapcsolatokat kezelő alkalmazások az érintettek, ami igaz is. Megoldásként javasolták a facebook app eltávolítását, ami nem segített, illetve a hard resetet, amit még nem szeretnék. De mivel a kapcsolatok kezelése érintett,ezért még a névjegyeket sem tudom megnézi, hívás ebből kifolyólag nem tudok indítani és fogadni, bejövő hívások esetén is csak a számot látom, a nevet nem.
A telefon kártyafüggetlen, szeptemberben újonnan vásárolt, azóta kisebb döccenésektől eltekintve hibátlanul működött, gyári 5.0-ás android fut rajta, amire még télen frissítettem, azóta ilyen hiba nem volt. Rootolva nincs, teljesen gyári. Az utolsó frissítés május 29-én volt.
Ha valaki tapasztalt már hasonlót, vagy van valami javaslata, kérem segítsen!
Előre is köszönöm!