Ha igaza van valakinek, fejet kell hajtani. Neked, Kedves Laczine úgy néz ki mégis igazad van, ugyanis nem kiabálom el de úgy tűnik, Lollipop alatt az xposed framework valóban többlet akku fogyasztást eredményez a G2-nél, így elképzelhető ez LG bug lesz. Xposed-el a fedélzeten jobban merül az akku, azt törölve, kifejezetten jobb.
Köszönet a javaslatért és az észrevételért, hasznos! Személy szerint jelzem a fejlesztőnek, remélem idővel orvosolva lesz. Köszönjük a G2 topik nevében!
Nagyon szívesen! A tapasztalataimat osztottam meg, és megpróbálok segíteni bárkinek amiben tudok
Jujj! Egy kicsit hűtlen lettem a G3 topic-hoz, vagyis inkább egy kicsit ritkábban jövök, mert vettem egy gyönyörűséges "kisemeremmondani" Samsung Galaxy S6 Edge készüléket. Most azt nyúzom éjjel nappal! Nem akarok hype-olni, de az aztán a telcsi
Megmaradt a szépséges LG G3-ka is őt is nagyon szeretem, csak most egy kicsit háttérbe szorult
Na de a Samut nem lehet buherálni, anélkül meg nem élet az élet tehát maradok hű a G3-hoz is
Most akarom majd szervizeltetni, mert nálam is reped a keret sajna.