2024, 12 21, 06:51:15

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 260669 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1375 Dátum: 2015, 02 06, 09:05:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
igen elég bonyolult míg az ember nem ismeri ki a taskert. legalábbis nekem az volt elsőre. amint lesz egy kis időm csinálok egy videót és megpróbálom érthetően elmagyarázni mit hogyan kel. leírni nem tudnám mert ahhoz elég összetett a dolog.

Épp kérni akartam én is egy tutoriált :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #1376 Dátum: 2015, 02 06, 10:48:50 »
Hello! Én is vettem egyet, de nekem nagyon felmelegítette az egész telefont. . .szinte megijedtem annyira meleg lett :))
nekem nem is tölti.. az s4 et simán tölti.. azal a töltő jó.. nemértem mivan.. :(

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #1377 Dátum: 2015, 02 07, 11:49:50 »
egyébként érdekes h nektek van vezeték nélküli töltőtök gyárilag.. mert felhívtam az ujgsm et ahol a telefont vettük és mondták h nem jár hozzá.. aztán felhívtam az LG-t ott a dózsa györgy útnál ami van, és azt mondták h nem jár hozzá gyárilag..

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1378 Dátum: 2015, 02 07, 12:39:00 »
sok fözetet kiprobáltam,mindet,kivéve cm,utálom,de gyári trés nálam ver mindenben mindet,aksi,stb,sose volt gyári romom,de itt mindent ver. :D :ok: feladtam,gyárira térek vissza mindig.

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
  • PDA: sgs3;lgg2;note4;sonyz2;lgg3
  • PDA ROM: D855
« Reply #1379 Dátum: 2015, 02 07, 12:40:17 »
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugyan az a problémám kdz, lg progi stb... Frissítem lollira akkor eleinte wifi nincs majd csinálok egy gyári beállítás vissza és nincs navi gomb se állapotsor, fekete háttérkép és csak kdz vel lehet vissza rakni 4.4.2 amivel tökéletesen működik. Lg szerviz annyit mondott rossz a frissítés fáradjak be hozzájuk garival számlával. Tehát amit szeretnek egy gyári t mobile rom amin a tmobilos vackok is rajta vannak mert az most nincs meg se számológép se elemlámpa. Előre is koszi ja használtan vettem a telot garanciális tmobilos.

Ui.: teljesen gyárira szeretnem vissza állítani mint ahogy a tmobile-bol ki lett hozva.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1380 Dátum: 2015, 02 07, 14:19:01 »
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugyan az a problémám kdz, lg progi stb... Frissítem lollira akkor eleinte wifi nincs majd csinálok egy gyári beállítás vissza és nincs navi gomb se állapotsor, fekete háttérkép és csak kdz vel lehet vissza rakni 4.4.2 amivel tökéletesen működik. Lg szerviz annyit mondott rossz a frissítés fáradjak be hozzájuk garival számlával. Tehát amit szeretnek egy gyári t mobile rom amin a tmobilos vackok is rajta vannak mert az most nincs meg se számológép se elemlámpa. Előre is koszi ja használtan vettem a telot garanciális tmobilos.

Ui.: teljesen gyárira szeretnem vissza állítani mint ahogy a tmobile-bol ki lett hozva.

A helyzet az, hogy én is hasonló gondokkal küzdöttem. Nekem sem akarta a gyári lollit az istennek sem a telefonom. Nekem is eltüntek a sávok és tök fekete kijelző lett amin nem lehetett hátteret változtatni.
A kitkat tökéletesen fut, nincs vele semmi gond. LG Flashtool 2014-el tedd vissza a kitkat-ot és akkor gyári lesz a telód. Itt megtalálod a T-Mobilos kitkat romot: You are not allowed to view links. Register or Login
Innen tedd vissza és full olyan lesz mint aminor kihoztad a T-Mobiltól.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1381 Dátum: 2015, 02 07, 14:43:15 »
A helyzet az, hogy én is hasonló gondokkal küzdöttem. Nekem sem akarta a gyári lollit az istennek sem a telefonom. Nekem is eltüntek a sávok és tök fekete kijelző lett amin nem lehetett hátteret változtatni.
A kitkat tökéletesen fut, nincs vele semmi gond. LG Flashtool 2014-el tedd vissza a kitkat-ot és akkor gyári lesz a telód. Itt megtalálod a T-Mobilos kitkat romot: You are not allowed to view links. Register or Login
Innen tedd vissza és full olyan lesz mint aminor kihoztad a T-Mobiltól.

Igen ezt tettem vissza ugy tokeletes de a t mobile cuccok nem jonnek vissza es igy pl nincs se szamologep se elemlampa.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1382 Dátum: 2015, 02 07, 15:04:46 »

Igen ezt tettem vissza ugy tokeletes de a t mobile cuccok nem jonnek vissza es igy pl nincs se szamologep se elemlampa.
Ha a T-mobil verzióját választod a 77-es sorszámút akkor vissza fognak jönni a T-Mobilos dolgok. A flashtool használatánál pedig mindenképpen a CSE gombot válaszd! Az mindent töröl, de nem árt még utána is  egy factory reset ! Aztán amikor elindult a telefonod, belemész a frissítések menübe ott pedig megtalálod az alkalmazások frissítése, NEM a szoftver frissítés!! menüpontot. Ott megtalálod a a számológépet és még sok mást is. Az elemlámpa szerintem nincs benne alapból, bár nem emlékszem, azt pedig le tudod tölteni a google play-ről. Csak így, hogy elemlámpa keress rá és már ott is lesz!

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1383 Dátum: 2015, 02 07, 15:09:03 »
Ha a T-mobil verzióját választod a 77-es sorszámút akkor vissza fognak jönni a T-Mobilos dolgok. A flashtool használatánál pedig mindenképpen a CSE gombot válaszd! Az mindent töröl, de nem árt még utána is  egy factory reset ! Aztán amikor elindult a telefonod, belemész a frissítések menübe ott pedig megtalálod az alkalmazások frissítése, NEM a szoftver frissítés!! menüpontot. Ott megtalálod a a számológépet és még sok mást is. Az elemlámpa szerintem nincs benne alapból, bár nem emlékszem, azt pedig le tudod tölteni a google play-ről. Csak így, hogy elemlámpa keress rá és már ott is lesz!

Akkor en lehet ott hibazok mert ezt nem csinaltam factory reset ez kimaradt mert igy amit mondtal csak a memopad virusirto meg ilyenek vannak ott de szamologep nincs. Akkor igy meg megprobalom. Factory reset a cse utan ha ujta indult a telo ne alitsak be semmit majd egybol kikapcs es hangero le bekapcs?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1384 Dátum: 2015, 02 07, 15:24:57 »
Akkor en lehet ott hibazok mert ezt nem csinaltam factory reset ez kimaradt mert igy amit mondtal csak a memopad virusirto meg ilyenek vannak ott de szamologep nincs. Akkor igy meg megprobalom. Factory reset a cse utan ha ujta indult a telo ne alitsak be semmit majd egybol kikapcs es hangero le bekapcs?
Igen! A telepítés után mielőtt bármit beállítanál csináld meg a factory resetet! a következő indításnál állítsd be csak!

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1385 Dátum: 2015, 02 07, 15:29:02 »
Igen! A telepítés után mielőtt bármit beállítanál csináld meg a factory resetet! a következő indításnál állítsd be csak!

Köszi mindjárt hazaérek és meg is csinálom.jelzek ha befejeztem.és köszi a tippet

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #1386 Dátum: 2015, 02 07, 16:32:58 »
használ valaki közületek AndroidNow_HD_9.1 romot?
ha igen mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1387 Dátum: 2015, 02 07, 16:41:22 »
használ valaki közületek AndroidNow_HD_9.1 romot?
ha igen mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban?
Én Cloudy-t használok, de ezt inkább az " LG G3 root, custom recovery, custom ROM" topicban kérdezd meg! :D 

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1388 Dátum: 2015, 02 07, 19:52:56 »

meg csináltam, ugyan úgy semmi :( . 9 alkalmazás van és abban nincs számológép és a tmobile cuccok se jöttek vissza.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1389 Dátum: 2015, 02 07, 20:22:56 »

meg csináltam, ugyan úgy semmi :( . 9 alkalmazás van és abban nincs számológép és a tmobile cuccok se jöttek vissza.
Nagyon sajnálom! Más ötletem sajna nincs. .. bár!! még annyit! Nézd meg légy szíves, hogy most milyen szoftver verziót ír ki a telefonod!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1390 Dátum: 2015, 02 08, 04:46:10 »

beáll,telefonról,frissitési app központ,alk frissités.onnan viszarakhatod ,nálam ott van minden az is amit töröltem.

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
« Reply #1391 Dátum: 2015, 02 08, 20:15:48 »
Hello!

Valaki tudna segíteni abban, hogy meg tudom-e nézni valahol, hogy független vagy függő a telefonom?

Köszi

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1392 Dátum: 2015, 02 09, 08:31:19 »
Nagyon sajnálom! Más ötletem sajna nincs. .. bár!! még annyit! Nézd meg légy szíves, hogy most milyen szoftver verziót ír ki a telefonod!

V10e-216-30  ez a szoftver verzió van most így rajta.

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #1393 Dátum: 2015, 02 09, 10:09:30 »
Hali,

Pénteken lejött a Vodás 20h.
Nekem egyelőre jól teljesít. Tegnap a telefont ugyan minimálisan használva (összesen 4 darab fotó), de bekapcsolt Wifi-vel meg sync-kel természetesen, kb. 8.5 óra után ment le 99%-ra az akksi. :)
Ez nálam mindenképpen rekord.

Egyelőre a másik ami szembeötlő, azaz újfajta ikonsor.
Üdv.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1394 Dátum: 2015, 02 09, 12:05:09 »
V10e-216-30  ez a szoftver verzió van most így rajta.
kérj meg valakit aki rootolt szedje ki neked számológépet,trés cuccok meg minek?play fent van ami értelmes,már amennyire az,én töröltem mind.
közben meg is találtam,neten.

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1395 Dátum: 2015, 02 09, 12:28:24 »
kérj meg valakit aki rootolt szedje ki neked számológépet,trés cuccok meg minek?play fent van ami értelmes,már amennyire az,én töröltem mind.
közben meg is találtam,neten.

köszönöm a segítséget. ma bevittem lg váci út 33 és frissítették szó nélkül :) most már minden oké. tehát ha valakinek ugyan ez a gondja és garis a telo akkor lg és 5 perc alatt ingyen bérmentve meg is csinálják.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1396 Dátum: 2015, 02 09, 12:30:16 »

köszönöm a segítséget. ma bevittem lg váci út 33 és frissítették szó nélkül :) most már minden oké. tehát ha valakinek ugyan ez a gondja és garis a telo akkor lg és 5 perc alatt ingyen bérmentve meg is csinálják.
mondtam én ez a legegyszerübb :D mit raktak rá?10 est vagy 20-ast?

Nem elérhető vaszilij666

• PFC Fan
« Reply #1397 Dátum: 2015, 02 09, 12:42:24 »
mondtam én ez a legegyszerübb :D mit raktak rá?10 est vagy 20-ast?

20 ast :) most már tökéletesen megy a lollipop. igen igazad volt, csak vissza akartam állítani teljesen gyárira nehogy belekössenek. igaz meg látta a srác hogy frissült a telo lollila egyből mondta ok pár perc és megoldják felteszik a gyárit. meg vártam úgy hogy voltak előttem egy macerás érdekes srác 20 perc volt az egész.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #1398 Dátum: 2015, 02 09, 18:31:07 »
Épp kérni akartam én is egy tutoriált :)

összedobtam egy videót hogyan kell belőni. remélem kiigazodtok valamennyire rajta. próbáltam érthetően elejétől a végéig elmagyarázni, röviden tömören de még ígyis kb 9 perc lett :D
sok sikert hozzá  :ok:

Nem elérhető isucika

• PFC Fan
  • PDA: Iphone 7
« Reply #1399 Dátum: 2015, 02 09, 20:37:06 »
egyébként érdekes h nektek van vezeték nélküli töltőtök gyárilag.. mert felhívtam az ujgsm et ahol a telefont vettük és mondták h nem jár hozzá.. aztán felhívtam az LG-t ott a dózsa györgy útnál ami van, és azt mondták h nem jár hozzá gyárilag..

Én is az Ebayről vettem, gyárilag nincs hozzá!