Hali megjött a készülékem.
Egyből ment fel a Cloudy g3 2.0 G2-es en is azt használtam nagyon smooth rom volt.
Első pár óra tapasztalat.:Lag.Mindenhol
Nem durva de érezhető.Tárcsázó névjegyeknél pl iszonyat darabos.
Kijelző szép FHD kijelzőhöz képest kb nulla előnnyel sőt a nagyobb felbontás kimondottan hátrány ennek a vasnak.
Lg nek még kellene tanulnia optimalizálni mert pl a volt Oppo fond 7 QHD készülékem iszonyat sima volt.
Zene rész egyelőre nem a legjobb de ezt nem írnám le mert egyelőre gyári fülessel tolom a shure se215 még úton.(Viper fent bekonfigolva!)A külső hagszoró vicc.Oppohoz képest főleg.
Kamera okés többet vártam de elmegy.Majd ideálisabb fényviszonyok közepette ránézek ebben az időben korrekt véleményt formálni nem lehet.Aksit majd pár hét elteltével ítélem meg.
Összeségében elleszek vele 1 évet azért 80 ért vettem 2 év garival annyit megért.
Egy kérdés : Látom van valami hő mod érdemes flashelni értékre melyiket a 75 elég lehet?
Kösz a választ.
SZERK:A tárcsázónál a füleknél a kedvenceket meg a csoportokat elemiáltam a lag redukálodott
Használd mondjuk a Nova Launcher-t és az ExDialert. Mindkettő lényegesen jobban működik és többet is tudnak. Az Oppon gondolom a gugli launchere futott, talán itt is lehetne azzal is kezdeni és úgy összehasonlítani.
Egyébként még mindig nem értem ezt a lag mániát. "Nem durva, de érezhető." Ez valami élvezeti dolog manapság, hogy ez a legfontosabb és annyira használhatatlan vele bármelyik készülék? Tele van a Play programokkal, amelyeket ugyanarra találták ki, viszont sokkal jobban, mint bármelyik gyártóé (Samsung, LG, stb.) Nálam az első, hogy telepítem a jobbakat és nem rinyálok, nem érdekelnek a gyártói megoldások. Aki meg nem lát tovább az orránál, nem elég nyitott a rendszer lehetőségeire, az vessen magára (átlag felhasználókra gondolok).
Nem igazán értem, hogy miért vettél ilyen készüléket, amikor korábban már megtapasztaltad a gyengéit az Oppohoz képest. Csak az ár ér neked ennyit?
Egyébként én semmilyen modot sem használok és nem tapasztalok lagot. Igaz nem is keresem, nem állok neki a képernyőt rángatni (mint egy-két "tesztben" lehet látni), hátha lesz valahol egy mikroszekundumnyi akadás. Ja és 32/3GB-os készülékem van, de a 16/2GB-oson sem tapasztaltam ilyet. Utóbbin inkább a multitaszk volt lassabb a memória telítődése miatt.