2025, 01 05, 05:33:46

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 261869 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Deniaesthetic

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1125 Dátum: 2014, 12 17, 09:05:59 »
Hali! Lehet, hogy már kérdezték! De ma kiadta nekem az 5.0 Lollipop frissítést ( TELEKOM), és megörültem mikor elkezdtem volna frissíteni, azt írta ha a legfrissebb van a készüléken!:( Mikor fog végre kijönni az 5.0?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1126 Dátum: 2014, 12 17, 11:37:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali! Lehet, hogy már kérdezték! De ma kiadta nekem az 5.0 Lollipop frissítést ( TELEKOM), és megörültem mikor elkezdtem volna frissíteni, azt írta ha a legfrissebb van a készüléken!:( Mikor fog végre kijönni az 5.0?
hol adta ki,és mi?tmobil 10 e még mindig,multhétvégén mint irtam felrakattam egy v10L-t szervizben,fogalmam sincs mit raktak rá,mert már kint a magyar liliput is,de nálam nincs frissités. azthiszem pénteken megint szerviz lesz,rohadtul unom,mi a faxt tettek rá központi szervizben?röhejes,v10L-216-30,ennyit ir,ez mi,?kezdem nagyon megutálni ezt a telót.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1127 Dátum: 2014, 12 17, 14:32:19 »
hol adta ki,és mi?tmobil 10 e még mindig,multhétvégén mint irtam felrakattam egy v10L-t szervizben,fogalmam sincs mit raktak rá,mert már kint a magyar liliput is,de nálam nincs frissités. azthiszem pénteken megint szerviz lesz,rohadtul unom,mi a faxt tettek rá központi szervizben?röhejes,v10L-216-30,ennyit ir,ez mi,?kezdem nagyon megutálni ezt a telót.
na tul a szervizen megint :D már törzshelyem lesz,vissza ment a trés 10-e,nálam ez a legjobb,megszabadultam sok szutyoktol is,közben beszélgettem srácokkal mig rakták vissza,megemlitettem liliputot,egyszerre hördültek fel meg se probáljam, pedig g3 juk van,egynek meg g2. aztmondták még csak az ota autómata frissitést is kapcsoljam ki. tán nem véletlen,aki nem hiszi járjon utána, váci uti központi márkaszerviz. :taps: rákérdeztem tré nél méirt csak 10-e a legfrisseb,azt kaptam 1 dül ott nem hülyék és adnak ki minden xart,szószerint ezt mondták.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1128 Dátum: 2014, 12 17, 14:36:57 »
na tul a szervizen megint :D már törzshelyem lesz,vissza ment a trés 10-e,nálam ez a legjobb,megszabadultam sok szutyoktol is,közben beszélgettem srácokkal mig rakták vissza,megemlitettem liliputot,egyszerre hördültek fel meg se probáljam, pedig g3 juk van,egynek meg g2. aztmondták még csak az ota autómata frissitést is kapcsoljam ki. tán nem véletlen,aki nem hiszi járjon utána, váci uti központi márkaszerviz. :taps: rákérdeztem tré nél méirt csak 10-e a legfrisseb,azt kaptam 1 dül ott nem hülyék és adnak ki minden xart,szószerint ezt mondták.
Meg is indokoltak, hogy mi ez a nagy ellenszenv a Lollipop-al kapcsolatosan? Vagy azert  sz*rozzunk valamit, mert most eppen az a divat? En nem elegszek meg sosem ennyivel, hogy: Azert, mert csak. Indokoljak meg rendesen.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1129 Dátum: 2014, 12 17, 14:40:51 »
Meg is indokoltak, hogy mi ez a nagy ellenszenv a Lollipop-al kapcsolstosan. Vagy azert  censored ozzunk valamit, mert most eppen az a divat? En nem elegszek meg sosem ennyival, hogy: Azert, mert csak. Indokoljak meg rendesen.
nem mentem bele,da nagyon lebeszéltek róla,csak tudják,gondolom probálták is sajátjukon, de nézd meg trénél,10-e van ,és mindenben job,mint 10l volt, aksira mindenre.valamit mondott,csak szorják ki ,vagy ilyesmi,stabil normális verza meg néha csuszik be. trénél azt tartják meg,mindegy nemtudom,de ott utálják liliputot.már arcukon is láttam ,mikor megemlitettem. :taps:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1130 Dátum: 2014, 12 17, 15:05:06 »
nem mentem bele,da nagyon lebeszéltek róla,csak tudják,gondolom probálták is sajátjukon, de nézd meg trénél,10-e van ,és mindenben job,mint 10l volt, aksira mindenre.valamit mondott,csak szorják ki ,vagy ilyesmi,stabil normális verza meg néha csuszik be. trénél azt tartják meg,mindegy nemtudom,de ott utálják liliputot.már arcukon is láttam ,mikor megemlitettem. :taps:
Ebbol is latszik, hogy nem ertenek a szoftverhez! LG szerviz Vaci Ut. Tehat Nexus 5-ot is lattak mar. Nezzek meg azon azt majd egy kicsit megvaltozik a velemenyuk rola. Nem a Lollipop-ot kell fikazni azert, mert egy gyarto felkesz szoftvereket ad ki a legujabb flagshipjere hanem magat a gyartot tehat sajat magukat!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1131 Dátum: 2014, 12 17, 15:28:21 »
Ebbol is latszik, hogy nem ertenek a szoftverhez! LG szerviz Vaci Ut. Tehat Nexus 5-ot is lattak mar. Nezzek meg azon azt majd egy kicsit megvaltozik a velemenyuk rola. Nem a Lollipop-ot kell fikazni azert, mert egy gyarto felkesz szoftvereket ad ki a legujabb flagshipjere hanem magat a gyartot tehat sajat magukat!
mindegy,én elvagyok,10-e vel,végre megint minden franyek. már hiányzott. :D hétvégén újra huzom gépet is,remélem megoldodik kapcsolodás,mert már unok szervizbe járni,még szerencse nincs messze. én meg hiszek nekik,10-l röl is lebeszéltek volna,csak én ragaszkodtam,és igazuk volt. :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1132 Dátum: 2014, 12 17, 15:41:27 »
mindegy,én elvagyok,10-e vel,végre megint minden franyek. már hiányzott. :D hétvégén újra huzom gépet is,remélem megoldodik kapcsolodás,mert már unok szervizbe járni,még szerencse nincs messze. én meg hiszek nekik,10-l röl is lebeszéltek volna,csak én ragaszkodtam,és igazuk volt. :D
most átnéztem xda-an liliput frissitést,és van elég panasz :D lehet olvasgatni,föleg kiemelten aksira. :ok: de másra is.majd ha tré kiadja,tán megnézem de art,brrr. kezdek hinné trésekben. :p

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1133 Dátum: 2014, 12 17, 15:59:55 »
nekem lg m van ,nem nexus,nekem az számit ezen mi hogy fut. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1134 Dátum: 2014, 12 17, 16:33:12 »
Meg is indokoltak, hogy mi ez a nagy ellenszenv a Lollipop-al kapcsolatosan? Vagy azert  sz*rozzunk valamit, mert most eppen az a divat? En nem elegszek meg sosem ennyivel, hogy: Azert, mert csak. Indokoljak meg rendesen.
most olvasom, :Dépp az a divat? és ennyi?,lehet xar fos,de az a menő,köszi de neeem. müködjön minden,legyen jó aksi ,stb,divat meg ,na mert az a divat,nem köll. épp ez a vicc, ,én végigmentem minden droid verzán,de esküszöm s2 ginger volt a legjobb,azóta xarodik szépen elfele az egész,droid. de meglátjuk új verza,egyböl fel,mert idióta vagyok ha nem az van fent,pedig új nem mindig jobb ;) pl tapatalk,stb,nem kell álandóan frissiteni,és a számokat nézni,már rájöttem :D

Nem elérhető k5.20

« Reply #1135 Dátum: 2014, 12 17, 16:50:58 »

Kapcsolódom Rizsi kollégához:
a G3 lollipop nem annyira rossz, mint amennyire mondják...sőt: egyáltalán nem rossz.
Más fórumokon olvasgatva, egyértelmű, hogy akik sírnak-rínak, azok két dolgot nem tettek meg:
1. nagy verzióváltás ellenére nem csináltak wipe-t.
2. nem hajlandóak elolvasni, hogy az új verzióban mit, hol találnak...

Amióta van a G3-ra 5.0, azt használom, és semmi, de semmi okot nem látok, ami miatt érdemes volna visszalépni.

...de ez csak az én tapasztalatom...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1136 Dátum: 2014, 12 17, 16:53:53 »
..

Amióta van a G3-ra 5.0, azt használom, és semmi, de semmi okot nem látok, ami miatt érdemes volna visszalépni.

...de ez csak az én tapasztalatom...
akkor előző verzákat nem probáltad,hogy tudsz véleményt mondani? aksi stb?? látatlanba? én inkább hiszek szememnek,meg szervizeseknek. vége,nálam tökéletes 10-e,mihelyst frissitem xar minden.

ja bocs látom mióta  van 5. benéztem bocsi.apw widget megy? nálam art meghal,nekem meg kell,kiprobáltam art-on hidd el.xar( tudom app hiba ,de nekem kell) az egész,ez meg az én véleményem,és itt én döntök. nem ios-t vettem. :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1137 Dátum: 2014, 12 17, 16:59:31 »
nekem lg m van ,nem nexus,nekem az számit ezen mi hogy fut. ;)
A N5 is LG. Vaci uton tudniuk kell a szervizeseknek rola. Az egy dolog, hogy ahoz szoftveresen a ket betus cegnek semmi koze.

most olvasom, :Dépp az a divat? és ennyi?,lehet xar fos,de az a menő,köszi de neeem. müködjön minden,legyen jó aksi ,stb,divat meg ,na mert az a divat,nem köll. épp ez a vicc, ,én végigmentem minden droid verzán,de esküszöm s2 ginger volt a legjobb,azóta xarodik szépen elfele az egész,droid. de meglátjuk új verza,egyböl fel,mert idióta vagyok ha nem az van fent,pedig új nem mindig jobb ;) pl tapatalk,stb,nem kell álandóan frissiteni,és a számokat nézni,már rájöttem :D
Nem az uj szoftverre ertettem, hogy divat. Hanem arra, hogy divatbol sz*rozni valamit amirol meg sem gyozodtek rola, hogy milyen? Csak azert, mert a tobbseg azt mondja. Jaaj neee, ne legyel mar te is olyan mint Naho!:-D Ne a Google-t hibaztasd mar azert, hogy az LG nem kepes normalisan megirni a G3-ra az uj Androidot. Szarodik mimdem elfele, az egesz droid. Ezt kifejtened bovebben mire gondolsz?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1138 Dátum: 2014, 12 17, 17:01:30 »
A N5 is LG. Vaci uton tudniuk kell a szervizeseknek rola. Az egy dolog, hogy ahoz szoftveresen a ket betus cegnek semmi koze.
Nem az uj szoftverre ertettem, hogy divat. Hanem arra, hogy divatbol sz*rozni valamit amirol meg sem gyozodtek rola, hogy milyen? Csak azert, mert a tobbseg azt mondja. Jaaj neee ne legtel mar te is olyan mint Naho!:-D Ne a Google-t hibaztasd mar azert, hogy az LG nem kepes normalisan megirni a G3-ra az uj Androidot. Szarodik mimdem elfele, az egesz droid. Ezt kifejtened bovebben mire gondolsz?
ok ,nem vitázok,kinek kell,ok,kinek meg nem nem,én utobbibatartozok,remélem ez nem gond? :D

Nem elérhető k5.20

« Reply #1139 Dátum: 2014, 12 17, 17:02:24 »
akkor előző verzákat nem probáltad,hogy tudsz véleményt mondani? aksi stb?? látatlanba? én inkább hiszek szememnek,meg szervizeseknek. vége,nálam tökéletes 10-e,mihelyst frissitem xar minden.

khm...gyors voltál...és figyelmetlen. ;) (látom már észrevetted...)
Szóval G3-m a megjelenése óta van, egészen pontosan 2014.07.17-n vettem át.
Igaz független, de végigjártam a 10-s romok teljes listáját. Az N volt talán a legjobb.
Aztán kijött az 5.0, és akkor váltottam arra, amiből most E-t használok.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1140 Dátum: 2014, 12 17, 17:03:07 »
ok ,nem vitázok,kinek kell,ok,kinek meg nem nem,én utobbibatartozok,remélem ez nem gond? :D
Nem vitazunk csak beszelgetunk. Mar miert lenne gond? Mindenki olyan szoftvert hasznal amit jonak lat.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1141 Dátum: 2014, 12 17, 17:03:17 »
khm...gyors voltál...és figyelmetlen. ;)
Szóval G3-m a megjelenése óta van, egészen pontosan 2014.07.17-n vettem át.
Igaz független, de végigjártam a 10-s romok teljes listáját. Az N volt talán a legjobb.
Aztán kijött az 5.0, és akkor váltottam arra, amiből most E-t használok.
javitottam, :D nem tom ,én bármit rakatok fel,trés a legjobb nálam,már törzsvendég vagyok szervizben,de marad trés,majd ha jön meglátom.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1142 Dátum: 2014, 12 17, 17:03:49 »

Nem vitazunk csak beszelgetunk. Mar miert lenne gond? Mindenki olyan szoftvert hasznal amit jonak lat.

:ok:

Nem elérhető k5.20

« Reply #1143 Dátum: 2014, 12 17, 17:10:49 »
javitottam, :D nem tom ,én bármit rakatok fel,trés a legjobb nálam,már törzsvendég vagyok szervizben,de marad trés,majd ha jön meglátom.

Letöltöttem, kipróbáltam az apw-t, a kalendárium részét.
Az 1.4.2 variánsra már azt írja a Play-ben, hogy lollipop kompatibilis, és ez igaz is, működik szépen.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1144 Dátum: 2014, 12 17, 17:26:37 »
Letöltöttem, kipróbáltam az apw-t, a kalendárium részét.
Az 1.4.2 variánsra már azt írja a Play-ben, hogy lollipop kompatibilis, és ez igaz is, működik szépen.
köszi,ez jó hir,most teszem art ra,megnézem ;)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #1145 Dátum: 2014, 12 17, 17:30:30 »
először a samsung topicba sírtál h szar, most meg itt sírsz h ez szar.. létezik olyan telefon ami neked jó bimbó? :) 100 ból te vagy az 1 aki ilyen.. vagy max 2 en vtok :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1146 Dátum: 2014, 12 17, 17:33:17 »
először a samsung topicba sírtál h szar, most meg itt sírsz h ez szar.. létezik olyan telefon ami neked jó bimbó? :) 100 ból te vagy az 1 aki ilyen.. vagy max 2 en vtok :D
nekem ami kell müködjön,ennyi,nagy elvárás? tmobilos rom-al semmi gondom,csak frissitettem,mert én is lüke vagyok,és nem jön be,.ennyi.

• PFC Fan
« Reply #1147 Dátum: 2014, 12 17, 17:37:46 »
akkor én mint tmobilos, ne is várjam a nyalókát? :(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1148 Dátum: 2014, 12 17, 17:40:44 »
akkor én mint tmobilos, ne is várjam a nyalókát? :(
jönni fog az,csak majd ha már minden ok.nem adnak ki minden xart,szervizben ezzt mondták,tesztelik,majd ha minden ok,lesz ott is. ;) és higyj nekem várd meg,megkiméled magad sok idegtöl.n már szinte  hetente járok szervizbe,de trés a legjobb idáig.

• PFC Fan
« Reply #1149 Dátum: 2014, 12 17, 17:43:38 »
Értem! köszönöm szépen a választ!:)