2025, 01 07, 01:04:04

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262113 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Peat761

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: 5.0
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1100 Dátum: 2014, 12 14, 15:14:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pedig van már 20e is... ;)
Szia!
T-mobilos 20e még nincs hivatalosan ha jól tudom?
De hát mit vár az ember tőlük.... :shock:********
Használ itt valaki gyári, nem rootolt készüléken szűz T-s szoftvert, van vele gond?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1101 Dátum: 2014, 12 14, 17:44:05 »
Szia!
Használ itt valaki gyári, nem rootolt készüléken szűz T-s szoftvert, van vele gond?

Szia

Fogalmam sincs, a t-mobilékat kerülöm messze, a készülékem meg független.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #1102 Dátum: 2014, 12 15, 00:23:02 »
hali! valaki megtudja mondani h miért van az, hogy beállítom mondjuk a kijelzőnél h 30 másodpercig világítson és 1 adott fényerőn.. és ha újraindítom a telefont (vagyis eddig csak akkor vettem észre) akkor visszaáll 2 percre és full fényerőre mint gyárilag ahogy volt.. más beállítást nem vettem észre h visszaállt volna, mivel ajándék lesz és még nincs FULL használatba, csak tesztelem h nincs e vele gond (3 napos cseregari miatt) recovery t h tudom behozni? wipe data miatt szeretném hátha segítene.. :S

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1103 Dátum: 2014, 12 15, 02:40:24 »
Szia!
10e van trémobilos,szombatig azt használtam root nélkül,semmi gond vele,szombaton tetettem fel 10l szervizben,de valószinű viszarakatom tréset,csak hülyének fognak nézni, :D 2 naponta megyek romoltatni. :taps: rohadt gépem. >:(

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1104 Dátum: 2014, 12 15, 03:19:59 »
Megjött kínából a refundom rendeltem is egy vodás G3-at 80-ért nem rossz szerintem.
Iszonyat kíváncsi leszek find 7 után milyen lesz.
Off! Nagyon szerettem az oppot audioban kb mindent vitt mind a külső hangszoró mind a füles része kamera ameddig rejtélyes módon nem karcolódott agyon remek volt.Ellenben a szoftver támogatottság a support az mindennél roszabb.Szerencsém volt ,hogy nemlétező funkció miatt kaptam full refundot most biztos vitatkozhatnék velük,hogy még is a tokban tartott védett kamera miért porlik el...
Na de ennyi a szoppóról majd esetleg évek múlva megint.

Szóval pár nap és jövök majd kérdezgetni mert hiába vagyok android okoska (hehehe)HTC,Sony,Oppo,samu,stb márkák után azért nem szeretnék alapvető gyártó specifikus dolgok miatt téglázni  :D
Köszi előre is!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1105 Dátum: 2014, 12 15, 03:26:06 »
egy jó kis progi.mindent megtudhatsz telodrol.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1106 Dátum: 2014, 12 15, 11:14:00 »
hasonló problémáim voltak nekemis. nekem ezek a driverek megoldották a problémám win 8.1-en :
mind a 3 kell?mondjuk nekem win 7 van,nem merem már kiprobálni,mert elcseszi még azt is ami müxik.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #1107 Dátum: 2014, 12 15, 11:38:33 »
mind a 3 kell?mondjuk nekem win 7 van,nem merem már kiprobálni,mert elcseszi még azt is ami müxik.

hát én felraktam mind3-mat. megmondom őszintén már nem tudom xda-n belül hol találtam ezekre, csak azt tudom, hogy nekem is az volt , hogy hiába dugtam rá telót a gépre PurpleDrake nem látta akármit csináltam. miután ezeket felpakoltam , utána működött minden. PurpleDrake és flasht tool is . csak még le kellett gyalulnom a vírus irtót mert hiába kapcsoltam ki akkor is belepofázott valamiért amikor rootolni akartam.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1108 Dátum: 2014, 12 15, 12:18:14 »
hát én felraktam mind3-mat. megmondom őszintén már nem tudom xda-n belül hol találtam ezekre, csak azt tudom, hogy nekem is az volt , hogy hiába dugtam rá telót a gépre PurpleDrake nem látta akármit csináltam. miután ezeket felpakoltam , utána működött minden. PurpleDrake és flasht tool is . csak még le kellett gyalulnom a vírus irtót mert hiába kapcsoltam ki akkor is belepofázott valamiért amikor rootolni akartam.
köszi,de semmi,felrakom drivereket,az eszköz nem telepithető >:( leszedem öket,rádugom telot telepitve,látja is mem et minden müxik is,de flas tools stb nuku,nem látja telót,kidobom a p...ába.most járjak a szervizbe 2 naponta a nem tetszik a rom amit felraktak,már tiszta égő >:( >:( trés helyett,rárakattam a független L -t,ez meg telepitett nekem minden baromságot,orange,meg vodkafon,meg telenor xarságokat,fele törölhető ,másik fele root nélkül nem,tele van xarral.független magyar rom szerintük,mit keresnek benne orange-s cuccok,meg sok lengyel ,vagy cseh mitom én milyen nyelvü idiotaságok,hócipöm tele lg-vel.. >:(

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #1109 Dátum: 2014, 12 15, 12:42:50 »
köszi,de semmi,felrakom drivereket,az eszköz nem telepithető >:( leszedem öket,rádugom telot telepitve,látja is mem et minden müxik is,de flas tools stb nuku,nem látja telót,kidobom a p...ába.most járjak a szervizbe 2 naponta a nem tetszik a rom amit felraktak,már tiszta égő >:( >:( trés helyett,rárakattam a független L -t,ez meg telepitett nekem minden baromságot,orange,meg vodkafon,meg telenor xarságokat,fele törölhető ,másik fele root nélkül nem,tele van xarral.független magyar rom szerintük,mit keresnek benne orange-s cuccok,meg sok lengyel ,vagy cseh mitom én milyen nyelvü idiotaságok,hócipöm tele lg-vel.. >:(

az szép!! hát nem irigyellek!
még egy 5letem van, bár tudom nem vagy kezdő de azért megkérdezem , usb hub-ba csatlakoztatod a telót a géphez?
csak mert volt már dolgom olyan telóval aminél ez probléma volt. ha a gép elején lévő usb portokba csatlakoztattam a telót nem akarta az igazságot, csak ha hátra az alaplapi usb portba dugtam a kábelt. iphone 4s -nél is ez volt amikor jailbreak -elni akartam ...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1110 Dátum: 2014, 12 15, 12:44:17 »
az szép!! hát nem irigyellek!
még egy 5letem van, bár tudom nem vagy kezdő de azért megkérdezem , usb hub-ba csatlakoztatod a telót a géphez?
csak mert volt már dolgom olyan telóval aminél ez probléma volt. ha a gép elején lévő usb portokba csatlakoztattam a telót nem akarta az igazságot, csak ha hátra az alaplapi usb portba dugtam a kábelt. iphone 4s -nél is ez volt amikor jailbreak -elni akartam ...
laptop.probáltam már mindbe.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #1111 Dátum: 2014, 12 15, 14:09:04 »
hangerő okosság, ha valaki nem akar babrálni a mixer_paths_qcwcn szerkesztéssel de szereti ha nangos a zene :
AndroidNow HD 7.2-őn is működik

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #1112 Dátum: 2014, 12 15, 15:06:32 »
hali! valaki megtudja mondani h miért van az, hogy beállítom mondjuk a kijelzőnél h 30 másodpercig világítson és 1 adott fényerőn.. és ha újraindítom a telefont (vagyis eddig csak akkor vettem észre) akkor visszaáll 2 percre és full fényerőre mint gyárilag ahogy volt.. más beállítást nem vettem észre h visszaállt volna, mivel ajándék lesz és még nincs FULL használatba, csak tesztelem h nincs e vele gond (3 napos cseregari miatt) recovery t h tudom behozni? wipe data miatt szeretném hátha segítene.. :S
valaki tipp? a cseregarancia miatt sürgetném a dolgot...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1113 Dátum: 2014, 12 15, 15:11:40 »
valaki tipp? a cseregarancia miatt sürgetném a dolgot...
recovery,hangerő le+ bekapcs.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #1114 Dátum: 2014, 12 15, 15:52:11 »
recovery,hangerő le+ bekapcs.

VIDEÓ

ugyan úgy visszaáll a fényerő és a kép időkorlátja alapra.. :S nemértem miért nem menti el a beállításokat..

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1115 Dátum: 2014, 12 15, 16:08:43 »
ugyan úgy visszaáll a fényerő és a kép időkorlátja alapra.. :S nemértem miért nem menti el a beállításokat..
megnéztem nálam,nálam is 30 mp,van és marad is. független 10 L.magyar,(szerviz szerint.)

mivel nálam telepitette öket ,ez nem hivatalos?? lg központi szervizben tették rá,noooo kommeeeeent.

Bizonyos nem hivatalosan kikerült frissítések tartalmazhatnak nagyon sok (~109) felesleges "szemét" programot, ezek a frissítés utáni első indítás után kerülnek telepítésre a telefonon, automatikusan. Mivel ezeket a frissítés elhelyezi a telefon belső memóriájába, ezért egy másik verzió felrakásával is a telefonon maradhatnak.
Ugyanígy a szolgáltatók által "brandelt" frissítések is tartalmazhatnak ilyen, a szolgáltatóhoz köthető programokat.

Nem elérhető Ákos75

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG G4 / GT-P5100
  • PDA ROM: Stock 5.1 /Stock 4.1.2
« Reply #1116 Dátum: 2014, 12 15, 16:23:02 »
Sziasztok!

OTA-n most jön le a liliputy.
Független a telefonom.  :D
 :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1117 Dátum: 2014, 12 15, 16:25:22 »
Sziasztok!

nem olyan öröm az  ;) :D nekem nem kell még. ;)

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1118 Dátum: 2014, 12 15, 18:58:16 »
Mi a különbség a SEA és NEU verziók között?LG G3 3/32GB készülékről lenne szó.Azért kérdezem,mert a Hidden menu/ WCDMA-Only/Modem settings/Network Mode itt nincs semmi.(not supported)Nem lehet állítani a frekvenciát. :W
NEU-ezt írja.
SEA-állítható
Miért lehet?

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1119 Dátum: 2014, 12 15, 19:54:18 »
Hali!Lolli alatt megkapta  a kamera a Raw funkciót?

Köszi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1120 Dátum: 2014, 12 15, 20:04:07 »

Ez jó, ilyennel nem találkoztam még.
Recovery: teljesen kikapcsolt készüléknél tartsd nyomva a bekapcsoló és a hangerő le gombokat. Amikor megjelenik az LG logó, akkor engedd el, majd újra nyomd le és tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #1121 Dátum: 2014, 12 15, 21:44:05 »
Ez jó, ilyennel nem találkoztam még.
Recovery: teljesen kikapcsolt készüléknél tartsd nyomva a bekapcsoló és a hangerő le gombokat. Amikor megjelenik az LG logó, akkor engedd el, majd újra nyomd le és tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot.
egyébként ez dualsimes ergo gyári független verzió még nem kaptam lollipopot.. :) de h ezt miért csinálja fogalmam nincs... és csak ez a 2 dolog megy el.. minden más marad.. nem értem

Nem elérhető A.T.I

• PDA: LG G3 D855 16GB
  • PDA ROM: V20e
« Reply #1122 Dátum: 2014, 12 16, 08:07:33 »

Szia! Ilyet nálam is csinált, miután megvettem. Az első pár újraindítás után nekem is max fényerő lett, de miután mindent szinkronizáltam a google fiókommal és feltelepítettem a programjaimat, utána jó lett. (Nem biztos, hogy ezzel függ össze, de azóta már többször is raktam fel új ROM-ot, és mindig az első pár újraindításnál megvolt ez a hiba.)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #1123 Dátum: 2014, 12 16, 11:42:23 »
Szia! Ilyet nálam is csinált, miután megvettem. Az első pár újraindítás után nekem is max fényerő lett, de miután mindent szinkronizáltam a google fiókommal és feltelepítettem a programjaimat, utána jó lett. (Nem biztos, hogy ezzel függ össze, de azóta már többször is raktam fel új ROM-ot, és mindig az első pár újraindításnál megvolt ez a hiba.)
1 jópárszor újraindítottam már és mindig elment, de szinkronizálni még nem szinkronizáltam szal azt még megpróbálom... :) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!  :)

Nem elérhető Tibor7878

• PFC Fan
  • PDA: LG G3 3/32
  • PDA ROM: V30b-EUR-XX
« Reply #1124 Dátum: 2014, 12 17, 01:54:49 »
Sziasztok!

Nálam is jelzett a teló 20e verziót (független)
Légyszi mesélj majd róla, hogy milyen, nem tudom merjem e lefrissíteni..
3/32 Titan