2024, 11 30, 21:06:35

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Custom romok, kernelek, root  (Megtekintve 139530 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Re: ROOT
« Reply #75 Dátum: 2014, 08 22, 17:45:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ang9 még nincs XEH régióra ! Már ezer éve nincs frissítés XEH-re! :(
Sose ereztem se elonyet se hatranyat ha nem xehes volt a rom:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Re: ROOT
« Reply #76 Dátum: 2014, 08 23, 00:36:13 »

De van You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Árnyék71

• Navigáció / Navigation: Primo, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II, Galaxy S4 Active, Galaxy S5, LG G3
  • PDA ROM: CM 11,CM 10.2, G900FXXU1ANG9, V20h
« Reply #77 Dátum: 2014, 08 26, 13:11:25 »
Szia! Ang9 kijött xeh régióra? Pontosan mit nem értesz?

Egyébként a menete ugyan az, mint Ang2-nél. Kivéve, hogy a pc-s odinnal ezt a két fájlt kell betallózni.
Modem :  You are not allowed to view links. Register or Login

Bootloader : You are not allowed to view links. Register or Login
Hali.
Én letöltöttem ezt a 2 fájlt, 2X is, de mindkettőre azt írja az odin, hogy invalid MD5.
Mi lehet a baj?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #78 Dátum: 2014, 08 26, 13:18:47 »
Hali.
Én letöltöttem ezt a 2 fájlt, 2X is, de mindkettőre azt írja az odin, hogy invalid MD5.
Mi lehet a baj?
Szia!
Át kell őket nevezni bl.tar.md5 és MODEM.tar.md5 -re. 

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Árnyék71

« Reply #79 Dátum: 2014, 08 26, 13:49:42 »
Szia!
Át kell őket nevezni bl.tar.md5 és MODEM.tar.md5 -re.

Köszke, próbálom.
Szuper köszke, így megy :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: ROOT
« Reply #80 Dátum: 2014, 08 26, 14:01:00 »
Köszke, próbálom.
Szuper köszke, így megy :)
Szívesen :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Árnyék71

Re: ROOT
« Reply #81 Dátum: 2014, 08 26, 14:32:49 »
Nah...
ang9 root sikerült, knox 0x0, viszont az eszköz állapota egyedi, ez így normális?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #82 Dátum: 2014, 08 26, 18:05:49 »
Nah...
ang9 root sikerült, knox 0x0, viszont az eszköz állapota egyedi, ez így normális?
Teljesen :) Érzékeli a szoftver a rootot ezért írja ki ezt.

Nem elérhető Csabee101

• Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: Samsung SM-G928F
  • PDA ROM: G928FXXU2AOJ3
« Reply #83 Dátum: 2014, 08 27, 08:33:27 »
Sziasztok...

Segítséget szeretnék kérni, a Note3-nál könnyedén működött a Towelroot...
Tegnap cseréltem telefont beköltöztem az S5-be, szinte csak azért használom a root-ot mert gyűűűűlölöm a reklámokkal teleszemetelt telefont. Sajnos jelenleg egyetlen verziója sem fut le a Towelrootnak... ( V1 V2 V3 )
Van valakinek valami ötlete ??

model SM- G900F
4.4.2
G900FXXU1ANG2

MDF v1.0 Release 3

Köszi

Cs

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #84 Dátum: 2014, 08 27, 09:01:50 »
Sziasztok...

Segítséget szeretnék kérni, a Note3-nál könnyedén működött a Towelroot...
Tegnap cseréltem telefont beköltöztem az S5-be, szinte csak azért használom a root-ot mert gyűűűűlölöm a reklámokkal teleszemetelt telefont. Sajnos jelenleg egyetlen verziója sem fut le a Towelrootnak... ( V1 V2 V3 )
Van valakinek valami ötlete ??

model SM- G900F
4.4.2
G900FXXU1ANG2

MDF v1.0 Release 3

Köszi

Cs

Kicsit visszább olvasol ott leírták mi a teendő és mit kell beállítani. 4 oldal van összesen hamar megtalálod. Lépésről lépésre is le van írva. Amúgy azért nem megy towel , mert a legutolsó változattal még nem megy csak az egyel korábbival.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #85 Dátum: 2014, 08 27, 09:17:20 »
Kicsit visszább olvasol ott leírták mi a teendő és mit kell beállítani. 4 oldal van összesen hamar megtalálod. Lépésről lépésre is le van írva. Amúgy azért nem megy towel , mert a legutolsó változattal még nem megy csak az egyel korábbival.
Igen meg ha lenne 200 oldal megertem... de konyorgom tapatalkban van 9 weben 4 oldal.. mert olyan bonyolult visszaolvasni .. foleg ha sztem weben meg latszik is egy masik hasonlo kerdes...-.-

Nem elérhető Csabee101

« Reply #86 Dátum: 2014, 08 27, 11:46:43 »

köszönöm szépen, végigfutom az oldalt valóban nem nehéz visszaolvasni, vissza is szoktam...
Reggel csak első felindulásból írtam miközben munkába indultam meg próbálkoztam a megoldást megtalálni... még 1x köszi...

Nem elérhető hzoli4

« Reply #87 Dátum: 2014, 08 27, 16:11:11 »
köszönöm szépen, végigfutom az oldalt valóban nem nehéz visszaolvasni, vissza is szoktam...
Reggel csak első felindulásból írtam miközben munkába indultam meg próbálkoztam a megoldást megtalálni... még 1x köszi...

Remélem sikerült megtalálni amit kerestél  :) . Múltkor 1 ilyen miatt 1 másik fórumozó megsértődött ahelyett , hogy elolvasta volna segítő jellegű hozzászólásokat.

Nem elérhető Csabee101

« Reply #88 Dátum: 2014, 08 27, 23:56:13 »
Remélem sikerült megtalálni amit kerestél  :) . Múltkor 1 ilyen miatt 1 másik fórumozó megsértődött ahelyett , hogy elolvasta volna segítő jellegű hozzászólásokat.

Nem vagyok a sértődős fajta :) és ha hibázok azt belátom ! Viszont a reggelre való tekintettel kiesett ( zavar az időben ) hogy végigolvastam a 4 oldalt és megtaláltam azt is hogy amennyiben a legújabb verzió nem megy akkor próbálkozzak régebbivel... ezt tettem mind a 3 verziót megpróbáltam ahogy a commentben le is írtam de egyik sem indult el... Most újra végig játszottam, sajna nem megy.
Cs

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #89 Dátum: 2014, 08 28, 05:04:09 »
Nem vagyok a sértődős fajta :) és ha hibázok azt belátom ! Viszont a reggelre való tekintettel kiesett ( zavar az időben ) hogy végigolvastam a 4 oldalt és megtaláltam azt is hogy amennyiben a legújabb verzió nem megy akkor próbálkozzak régebbivel... ezt tettem mind a 3 verziót megpróbáltam ahogy a commentben le is írtam de egyik sem indult el... Most újra végig játszottam, sajna nem megy.
Cs

Miből próbálkoztál inkább a régebbi verzióval? Csak nem a Towelrootból? ;) És mi a három?
Mert akkor tényleg olvasd el az egész topicot figyelmesen újra.
Vagy én értelek félre. Elsőre már majdnem beírtam, hogy ha nem indul el a ROM, akkor gyári recovery és factory reset, de rossz sejtésem, hogy te értetted totál félre az egészet.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #90 Dátum: 2014, 08 28, 05:26:45 »
Cs
Szia! Sammobile. Ott a szolgáltatód Ane2-es romját letöltöd. Odinnal felrakod és működni fog a towelroot. Utána olvasd el a hosszú leírásom és úgy a legújabb romot is tudod rootolni.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #91 Dátum: 2014, 08 28, 06:55:59 »
Cs
Nem a towelrootal kell a regebbi verziokat ha nem romokbol ugy ahogy levagyon irva ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #92 Dátum: 2014, 08 28, 06:56:46 »
Új rom ( ANG2) rootolás Knox 0x0-ával :
Angolul: You are not allowed to view links. Register or Login

Magyarul és természetesen saját tapasztalat alapján :ok:
Biztonsági másolat legyen a képekről zenékről stb.. biztos ami biztos alapon.

1:Ha már telepítve Ang2 akkor odinnal Vissza Kell rakni ane2-t. Ezt rootolni towelroottal : You are not allowed to view links. Register or Login

2.: Super user telepítés: You are not allowed to view links. Register or Login      Ha feltelepült akkor megkel nyitni és amikor kiírja, hogy knox észlelve letiltsa, akkor leokézzuk! Telefont újra indítjuk. Ellenőrzés gyanánt újra megnyitjuk su-t és ha nem ír ki semmit akkor sikerült.

BusyBoxot telepítsük: You are not allowed to view links. Register or Login   Megnyit és alul install gomb.

Usb hibakeresést bepipáljuk a fejlesztői beállításokban.

Sammobile-ről a szolgáltató Ang2 romját letöltjük, vagy egy független romot független telefonokra. Kicsomagoljuk és a telefonra másoljuk a romot.

MobileOdin Prot! telepítjük You are not allowed to view links. Register or Login
Megnyitjuk: Alul Open file...-ra kattintunk. Megkeressük a romot és rákattintunk.
  EverRoot-nál pipa legyen!!!!!!!!!
  Wipe-oknál Ne legyen! !!!!!!!
  After flash-nél: Download mode after flash!!!!!!
  Mehet a Flash firmware!

Közben letöltjük ezt a két fájlt: Modem ANG2: CP_G900FXXU1ANG2.tar.md5  You are not allowed to view links. Register or Login

Bootloader ANG2: BL_G900FXXU1ANG2.tar.md5  You are not allowed to view links. Register or Login

Pc-s odinnál 3.09 betallózzuk őket: Bl a bl-hez cp a cp-hez.
      Csak   F. Reset Time-nál legyen pipa!!!!! Auto Rebootnál vegyétek ki a pipát!!!!

Miután a MobileOdin belép download módba a telefont rádugjuk a gépre és ha beállítottuk a fentebb ecsetelt beállításokkal a pc-s Odint mehet a start! 
 Ha pc-s odin kiírja, hogy pass alul is sikerest mutat akkor most Recovery Módba rakjuk a telefont! A telefon továbbra is download módot mutat, de alul a kék csík végig ment. Most Itt Hangeró fel+ home+ bekapcsoló gomb lenyomva tart kb 10 másodpercig, amíg a telefon újra nem indul és ki nem írja bal oldalt kékkel, hogy boot Recovery. Most már elengedhetitek a gombokat. A droid elvégzi a munkát és ha egyezik a cs teheát saját szolgáltatónk romját raktuk fel akkor magától újra indul. Ha nem akkor szerintem automatán factory resetet csinál és nekünk kell a rebootra menni( ez nem biztos).

Kész. A telefon újra indul a legújabb rommal rootolva és a számláló is 0x0 :)   :taps:
De tessek ennyi itt levan irva ;)

Nem elérhető PeachMan

• PDA: Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #93 Dátum: 2014, 08 28, 07:30:07 »

Már hogy a túróba ne volna. Azt használom.

Nem elérhető Csabee101

« Reply #94 Dátum: 2014, 08 28, 08:51:42 »
Nem a towelrootal kell a regebbi verziokat ha nem romokbol ugy ahogy levagyon irva ;)

köszönöm a türelmet irányomban / picit lámának érzem magam valóban félre értettem....)
lehet aludni is kellene néha :)

Nem elérhető Csabee101

« Reply #95 Dátum: 2014, 08 28, 08:53:02 »
De tessek ennyi itt levan irva ;)

Köszönöm a türelmet és a segítséget, igen valóban félre értettem és nem olvastam figyelmesen, ma valamikor délután megoldom, mégegyszer köszi. :olvass:

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #96 Dátum: 2014, 08 28, 19:14:32 »
Új rom ( ANG2) rootolás Knox 0x0-ával :
Angolul: You are not allowed to view links. Register or Login

Magyarul és természetesen saját tapasztalat alapján :ok:
Biztonsági másolat legyen a képekről zenékről stb.. biztos ami biztos alapon.

1:Ha már telepítve Ang2 akkor odinnal Vissza Kell rakni ane2-t. Ezt rootolni towelroottal : You are not allowed to view links. Register or Login

2.: Super user telepítés: You are not allowed to view links. Register or Login      Ha feltelepült akkor megkel nyitni és amikor kiírja, hogy knox észlelve letiltsa, akkor leokézzuk! Telefont újra indítjuk. Ellenőrzés gyanánt újra megnyitjuk su-t és ha nem ír ki semmit akkor sikerült.

BusyBoxot telepítsük: You are not allowed to view links. Register or Login   Megnyit és alul install gomb.

Usb hibakeresést bepipáljuk a fejlesztői beállításokban.

Sammobile-ről a szolgáltató Ang2 romját letöltjük, vagy egy független romot független telefonokra. Kicsomagoljuk és a telefonra másoljuk a romot.

MobileOdin Prot! telepítjük You are not allowed to view links. Register or Login
Megnyitjuk: Alul Open file...-ra kattintunk. Megkeressük a romot és rákattintunk.
  EverRoot-nál pipa legyen!!!!!!!!!
  Wipe-oknál Ne legyen! !!!!!!!
  After flash-nél: Download mode after flash!!!!!!
  Mehet a Flash firmware!

Közben letöltjük ezt a két fájlt: Modem ANG2: CP_G900FXXU1ANG2.tar.md5  You are not allowed to view links. Register or Login

Bootloader ANG2: BL_G900FXXU1ANG2.tar.md5  You are not allowed to view links. Register or Login

Pc-s odinnál 3.09 betallózzuk őket: Bl a bl-hez cp a cp-hez.
      Csak   F. Reset Time-nál legyen pipa!!!!! Auto Rebootnál vegyétek ki a pipát!!!!

Miután a MobileOdin belép download módba a telefont rádugjuk a gépre és ha beállítottuk a fentebb ecsetelt beállításokkal a pc-s Odint mehet a start! 
 Ha pc-s odin kiírja, hogy pass alul is sikerest mutat akkor most Recovery Módba rakjuk a telefont! A telefon továbbra is download módot mutat, de alul a kék csík végig ment. Most Itt Hangeró fel+ home+ bekapcsoló gomb lenyomva tart kb 10 másodpercig, amíg a telefon újra nem indul és ki nem írja bal oldalt kékkel, hogy boot Recovery. Most már elengedhetitek a gombokat. A droid elvégzi a munkát és ha egyezik a cs teheát saját szolgáltatónk romját raktuk fel akkor magától újra indul. Ha nem akkor szerintem automatán factory resetet csinál és nekünk kell a rebootra menni( ez nem biztos).

Kész. A telefon újra indul a legújabb rommal rootolva és a számláló is 0x0 :)   :taps:

Videó kiegészítés: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Grent

• PFC Fan
  • PDA: sgs3
  • PDA ROM: 1234
« Reply #97 Dátum: 2014, 08 28, 22:13:42 »
Sziasztok! bocs hogy ide írok de nem tudom hova valo lenne :)
s5 nél nagyobb nem playes játékok hanem torrent oldalrol leszedett nem indulnak el. 10 böl 1 megy kb ez amiatt lehet hogy nincs rootolva a tello vagy van valami progi amit még rá kéne tenni elötte?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #98 Dátum: 2014, 08 28, 22:30:30 »
Sziasztok! bocs hogy ide írok de nem tudom hova valo lenne :)
s5 nél nagyobb nem playes játékok hanem torrent oldalrol leszedett nem indulnak el. 10 böl 1 megy kb ez amiatt lehet hogy nincs rootolva a tello vagy van valami progi amit még rá kéne tenni elötte?
Azert nem talaltad mert ez warez es itt ilyenrol nem targyalunk;) am torrentes jatekoknal nem a root hiany a gond ha nem mindegy milyen procira es stbre van feltoltve lehet ami felvan rakva az masik telefon tipusokkal kompatibilis es nem s5el ;)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #99 Dátum: 2014, 09 13, 20:21:10 »
Sziasztok. Nekem a 2 kártyás verzió van a G900FD Van valalkinek ilyen? Rootolta már valaki? Ha igen hogyan,mivel?
Találtam már sz XDA-n leírást, de nem mindenkinek működik jól ahogy olvasom.

Úgy néz ki ebből sem lesz egy nép telefon  :oops:.