Szia Al!
Újra jelentkezem. Sokat használtam amvasadii romot, de az utolsó 7-es odex az nem vált be mert nagyon bűvös. Fel akartam tenni alexndr féle boe5-öt tegnap 5x próbáltam ane2-ről de a fekete Samsung logo-nàl nem ment tovább . Feltettem gyári ane2, aztán 3 update és most utolsó gyári bod3 van fent. Letöltöttem boe6-ot én is de nem tudom hogy merjek-e neki kezdeni. Aludni is kellene és nincs kedvem órákat itt szívni mint tegnap. Esetleg van ötleted, hogy ez tegnap miért nem működhetett? Ha van kedved, megírod hogy te hogy teszed fel az alexndr romot?
Nagyon köszönöm ismét!
Üdv! ;-)
Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
Huhh most laktam be alexandr legfrissebbet. Gyorsan leirom a lepeseket.
1. 4 fájlos 4.4 romra visszatérés (ez már nem lenne szükséges, de én így csinálom)
Ugyebár első indításnál a 4.4 samsung logonal megakad. Itt akksi kivesz, visszatesz recovery indít. Itt kell egy factory reset és jöhet a restart.
Elindul a 4.4 rendszer. En nem vittem vegig, csak tovabb tovabb...wifire csatlakozz
2. Towelroot felrak rootol
3. Supersu telepítés majd knox tiltas. (Knox tiltas csak restart utan megy)
4. Mobilodin felrak, itt a legujjabb alexandr rom kiválaszt, tovelroot elol pipa kivesz, wipeok elé pipa betesz, after flashnél download valaszt, majd flash.
5. Flash lement, belép download módba.
6. Ahonnan a romot leszedted ott be van linkelve bl, cp fajl is. Azokat leszeded. Termeszetesen a romhoz valot.
7. Odinnal flasheled és indul is.
8. Belakás
Bocs, de hulla vagyok. Ha lenne erőm linkelnék is
Bocs az ekezetek nelkulozese miatt. Igy gyorsabb volt
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el