Sziasztok!
S5 DUOS (SM-G900FD) telefonom van. (Sikerült rootolni, LP 5.0 van rajta, minden teljes funkcionalitással működik, KNOX 0x0.)
Sajnos a készülék eredeti állapotában (még mielőtt bármit is csináltam vele) nem néztem meg, de utána feltűnt, hogy letöltési módban a készülék típusa (PRODUCT NAME) SM-G900MD, a Beállítások/Az eszköz névjegye menüben pedig SM-G900FD. Jelent ez bármit is? (A samfirmware.com-on megnéztem, a 900MD brazil 2 SIM-es kiadás, a 900FD közel keleti/orosz stb régió.)
Eredeti állapotában a készülék boot képernyőjének felirata SAMSUNG GALAXY S5 DUOS volt, most csak simán SAMSUNG GALAXY S5 és alul Powered by ANDROID. Mivel első körben nem sikerült a root, ezért visszamentem KitKat-re, de azon sem jött már elő a régi bootképernyő. Minden rendben a telefonnal, így ezt csak megfigyelésként közlöm. Először azt gondoltam, talán nem a készülékhez való ROM-ot raktam rá, ezért változott meg, de a ROM megfelelő.
Még egy kérdésem van. Egyelőre nekem a gyári ROM teljesen megfelel (KNOX 0x0 egyelőre maradjon, bár ennél a készüléknél végül is mindegy, nincs rá gyári garancia), de van pár alkalmazás, amit jó lenne legalább fagyasztani, vagy ha lehet, eltávolítani TitaniumBackup-pal. Van valahol elérhető lista arról, hogy miket lehetne kigyomlálni büntetlenül?
Üdv
G.