Sziasztok!
Szeretném leírni az én kis történetemet, és kíváncsi lennék pár hozzáértő fórumtárs véleményére!
Adott 1 Samsung Galaxy S5 G900F T-mobile -nál vásárolt 6 hónapos. Kb. 2 hónapja elkezdtem próbálni pár custom romot. Ebben eleinte alcapone386 igen nagy segítségemre volt. Csak is az Ambasadii romokat próbáltam. Egyszer valamiért feltettem egy Philz recovery-t, ami után a knox így néz ki: knox warranty void 0x1 (2). Ez nem is zavar, bár jó lenne tudni hogy ez miért történt. Az elmúlt 2 hétben kipróbáltam Ambasadii S6Lite romját is, a v3.0-át. És jöttek a furcsaságok... Kamera befagyás, hívás megszakítása, lassulás stb.... Így tegnap visszamentem 4.4.2 Kitkat-re, majd onnan wifin frissített lolipop 5.0 BNL-re. Most úgy néz ki a dolog, hogy szinte minden újraindítás után kitörli a hívásnaplóból az aznapi hívásokat, egyes appok lassúak és laggolnak, újabb hívásmegszakadások vannak, és már nem tudom mit tegyek. Tegyek fel legújabb official lolit? Vagy tegyek fel Ambasadii féle S6Lite v6-ot? Vagy vigyem szervizbe?
Köszönöm a válaszokat előre is!