2024, 12 01, 11:56:05

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Custom romok, kernelek, root  (Megtekintve 139563 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alcapone386

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
ROOT
« Reply #300 Dátum: 2015, 01 16, 18:37:17 »
Rootolás után miket szoktatok kilőni? Pl én play könyv, film, zenét. Play zene mindig elindította magát...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: ROOT
« Reply #301 Dátum: 2015, 01 16, 21:47:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Smucig samsung :( Remélem xda-s barátaink tesznek róla, hogy legyen.
ha figyelnek erre nem tudnak mit tenni... a program verzioba beleírják hogy csak ezen az android verzion fut akkor viszlát:)

miket szoktam... google dolgait alapjáraton törlöm pl mindent semmi nem kell... nah de holnap sztem felrakom teljesen frissen ezt az uk verziot és akkor leírom listába sztem mit törlök ;)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #302 Dátum: 2015, 01 16, 21:55:09 »
ha figyelnek erre nem tudnak mit tenni... a program verzioba beleírják hogy csak ezen az android verzion fut akkor viszlát:)

miket szoktam... google dolgait alapjáraton törlöm pl mindent semmi nem kell... nah de holnap sztem felrakom teljesen frissen ezt az uk verziot és akkor leírom listába sztem mit törlök ;)
Oke koszi. Én jópár szolgáltatást is letiltottam.

Gizike88

• Vendég
« Reply #303 Dátum: 2015, 01 17, 20:46:52 »
Javított link (minden, ami a rootolt BOA3 UK knox 0x0 hoz kell, leírás fentebb, Piec jóvoltából. Tesztelve, működik): You are not allowed to view links. Register or Login

MobilODIN Prot nem tartalmazza. Azt tessék megvásárolni  :taps: :ok:
Rendes ez a Peic  :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #304 Dátum: 2015, 01 17, 21:27:02 »
Idézetet írta: Gizike88
Rendes ez a Peic  :)

Azaz. Részletesen begépelte :) Az én angol tudásommal, már lehet hogy tégláztam volna. Amugy Piec a neve:)

Gizike88

• Vendég
« Reply #305 Dátum: 2015, 01 18, 00:33:14 »
Azaz. Részletesen begépelte :) Az én angol tudásommal, már lehet hogy tégláztam volna. Amugy Piec a neve:)
Akkor is szép munka.Véletlen írtam el a nevét :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #306 Dátum: 2015, 01 18, 06:32:19 »
Akkor is szép munka.Véletlen írtam el a nevét :)
Gondoltam :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
ROOT
« Reply #307 Dátum: 2015, 01 18, 08:00:52 »
Cpu beállítást szoktátok változtatni? Pl No-frills el?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: ROOT
« Reply #308 Dátum: 2015, 01 18, 08:40:55 »
Cpu beállítást szoktátok változtatni? Pl No-frills el?

Személy szerint soha.

Küldve az én SM-G900F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #309 Dátum: 2015, 01 18, 11:02:13 »
Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy valaki írja már le nekem, szájbarágósan, linkekkel, hogy hogyan lehetne egy MAGYAR azaz XEH romot fölrakni a telómra!!! Ugyan is bármit rakok föl, az átváltozik SEB-re! Még a nyalóka is lengyelről SEB-re változott!  Köszönöm előre is!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #310 Dátum: 2015, 01 18, 12:16:13 »
Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy valaki írja már le nekem, szájbarágósan, linkekkel, hogy hogyan lehetne egy MAGYAR azaz XEH romot fölrakni a telómra!!! Ugyan is bármit rakok föl, az átváltozik SEB-re! Még a nyalóka is lengyelről SEB-re változott!  Köszönöm előre is!

Én a CSC select progival csináltam.
utána semmit nem volt hajlandó csinálni, csak dawnload módban elindulni.
Feltoltam a 4 filost. Újraindulás után mindemen megmaradt. az ellenörző progi  XEH-t mutat.
Ne ajánlom! Lehet csak szerencsém volt.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: ROOT
« Reply #311 Dátum: 2015, 01 18, 12:20:04 »

Én a CSC select progival csináltam.
utána semmit nem volt hajlandó csinálni, csak dawnload módban elindulni.
Feltoltam a 4 filost. Újraindulás után mindemen megmaradt. az ellenörző progi  XEH-t mutat.
Ne ajánlom! Lehet csak szerencsém volt.

Érdekes, hogy a root mardt, viszont a KIES simán fissítene.  :D

Küldve az én SM-G900F-emről

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #312 Dátum: 2015, 01 18, 12:25:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login meg tudod csinálni, utána factory reseted lesz, olvasd végig a leírást :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #313 Dátum: 2015, 01 18, 13:51:25 »
Nem akarok kötekedni, de nem lehetne, hogy ugyan azt a kérdést ne tedd fel 3 témában is? Elég egy topicban úgyis kapsz rá választ.

Amugy ha a knox 0x0 BOA3 előre rootolt romot rakod fel, ott a telepítés végén lehet választani hogy milyen ország csc jét szeretnéd.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #314 Dátum: 2015, 01 18, 18:08:27 »
Köszönöm a segítséget! Igazad van, többet nem fog előfordulni! Egyébként most megnéztem a Phon INFO nevű progival és az a XEO , lengyelnek ismeri föl! A KIES viszont továbbra is SEB- nek! Érdekes!

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #315 Dátum: 2015, 01 18, 18:52:34 »
Köszönöm a segítséget! Igazad van, többet nem fog előfordulni! Egyébként most megnéztem a Phon INFO nevű progival és az a XEO , lengyelnek ismeri föl! A KIES viszont továbbra is SEB- nek! Érdekes!
Kies sajnos engem is megviccelt párszor még Galaxy S Advance idejében. Azóta csak odinban bízok :)

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári nyalóka
« Reply #316 Dátum: 2015, 01 20, 20:20:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login meg tudod csinálni, utána factory reseted lesz, olvasd végig a leírást :)

nem vagyok nagy angolos ezért mos lehet értetlenkedni fogok :/ evvel a progival hogyan tudom megcsinálni ? biztonsági mentésen túl vagyok ami kelhet de szeretném én is a SEB-et átváltani (jelenleg a BOA3 rootolt van fent knox 0x0) válaszotok előre is köszönöm

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #317 Dátum: 2015, 01 20, 20:48:25 »
nem vagyok nagy angolos ezért mos lehet értetlenkedni fogok :/ evvel a progival hogyan tudom megcsinálni ? biztonsági mentésen túl vagyok ami kelhet de szeretném én is a SEB-et átváltani (jelenleg a BOA3 rootolt van fent knox 0x0) válaszotok előre is köszönöm
Amikor telepítetted nem választottad ki a régiót? Én Mo. t választottam és az is lett. Éppen ezért a progit nem ismerem sajna :(

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2015, 01 20, 20:51:19 »
Amikor telepítetted nem választottad ki a régiót? Én Mo. t választottam és az is lett. Éppen ezért a progit nem ismerem sajna :(

ezek szerint sajnos nem választottam ki hogy őszinte legyek nem is mertem :D de közben megtaláltam benne :) még annyi kérdésem lenne hogy ha kiválasztom a XEH CSC-t az fog nekem valamit befolyásolni abban hogy UK-rom van fent ?

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #319 Dátum: 2015, 01 20, 21:53:19 »
ezek szerint sajnos nem választottam ki hogy őszinte legyek nem is mertem :D de közben megtaláltam benne :) még annyi kérdésem lenne hogy ha kiválasztom a XEH CSC-t az fog nekem valamit befolyásolni abban hogy UK-rom van fent ?
Max úgy reagál, mint ha formáztál volna. Bár ez csak tipp, de nem árt egy biztonsági mentés.
Amúgy miért is lényeg, hogy xeh legyen a csc?

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #320 Dátum: 2015, 01 20, 21:57:09 »
Max úgy reagál, mint ha formáztál volna. Bár ez csak tipp, de nem árt egy biztonsági mentés.
Amúgy miért is lényeg, hogy xeh legyen a csc?

annyira nem lényeg mert működik tökéletesen :) csak hogy nem befolyásol semmit hogy a csc- az nekem SEB ? pl. ota frissítés vagy hasonlók

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #321 Dátum: 2015, 01 21, 11:32:43 »
annyira nem lényeg mert működik tökéletesen :) csak hogy nem befolyásol semmit hogy a csc- az nekem SEB ? pl. ota frissítés vagy hasonlók
Kizárólag az ota és kies frissítéseket befolyásolja, de mivel rootolt boa3 van a telefonodon, ezért teljesen mind1, mert egyik sem fog működni, a magyar romok rootolatlan bln9-esek, szal fölösleges csc-t állítanod, romot kell flashelned ha otát vagy kies frissítést akarsz ;)

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #322 Dátum: 2015, 01 21, 12:01:47 »
Kizárólag az ota és kies frissítéseket befolyásolja, de mivel rootolt boa3 van a telefonodon, ezért teljesen mind1, mert egyik sem fog működni, a magyar romok rootolatlan bln9-esek, szal fölösleges csc-t állítanod, romot kell flashelned ha otát vagy kies frissítést akarsz ;)

köszönöm szépen :) akkor teljesen felesleges hozzákezdem mert ha jön egy másik rom akkor reméljük h alexndr megcsinálja és mobilodinnal mehet fel :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #323 Dátum: 2015, 01 21, 12:08:22 »
köszönöm szépen :) akkor teljesen felesleges hozzákezdem mert ha jön egy másik rom akkor reméljük h alexndr megcsinálja és mobilodinnal mehet fel :)
most én nem tudtam rendesen értelmezni de azt írja hogy mindig kell a downgrade meg a wipe így mert loli alatt a mobil odin 4.20 nem működik rendesen -.-

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #324 Dátum: 2015, 01 21, 12:15:32 »
most én nem tudtam rendesen értelmezni de azt írja hogy mindig kell a downgrade meg a wipe így mert loli alatt a mobil odin 4.20 nem működik rendesen -.-

szóval ha valami új akkor 4file-os aztán előről mindent ? :D