A kütyü megjött tegnapelőtt.
Szép darab. A Note után kicsit furcsák az éles kontúrjai. A Note 3-al hasonlítgattuk össze a méreteit. Bárkinek a kezébe adtuk a két kütyüt, mindenki a Sonyt tippelte nehezebbnek, holott a Note 3-nál 5 grammal könnyebb. (Lemértük
)
Aksiidőről még nem tudok érdemben nyilatkozni. Tegnap előtt csak délután került bele kártya, mivel először microSIM-et kellett kérnem. Aznap este 10kor vettem le töltőről. Tegnap este 35%-on volt, mikor felraktam. Hívásidő nem volt benne, viszont majdnem egész nap nyomkodtam. Ma 12 óra használat után még 85%-on van. (aktív stamina mód mellett) Ebben pár perc beszélgetés, 5 óra rádiózás (gyári fülesen keresztül) és némi netezés, skype, FB van. 2 napot nálam valószínűleg ki fog bírni, ha nem csesztetem minden 5. percben.
Gyári fülese meglepően jó. Ez az első olyan "agybadugós" füles, ami nem esik ki a fülemből és el bírom viselni órákon keresztül. Eddig bármit próbáltam, vagy nem állt meg a fülemben, vagy 5 perc után már nem tudtam tovább elviselni. Ez persze szubjektív és az én ortopéd fülem hibája.
A Note-on használt összes programom felraktam rá. Még így is abszolút akadásmentes a felület. De ezt azért el is várom tőle ennyi pénzért és ilyen hardverrel!
Ami kicsit zavar, az a kamera app teljesítményigénye. A használata körben erősen melegszik a telefon. Néha túlmelegedési hibaüzenettel ki is lép.
A másik zavaró dolog, az a státusz led kikapcsolhatatlansága töltés közben. Light Flow Lite program sem bírt vele. Vagy én nem jól állítottam be valamit, vagy nem képes kikapcsolni. Mivel minden más értesítési beállítás úgy működik, ahogy szeretném, ezért inkább a másodikra tippelnék.
Ha ezzel kapcsolatban van valakinek ötlete, az kérem ne tartsa magában! Köszönöm!