2024, 11 24, 14:28:43

Szerző Téma: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition  (Megtekintve 42575 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tnorbi

• Nem: Férfi
  • PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #500 Dátum: 2014, 08 25, 12:39:27 »
Páromnak 2-3 hónapig bírta az Archi CM... Most megint kéne keresnem egy új ROM-ot... Mit ajánlotok? Limahl sokat ajnározta ennek a romnak a 15ös verzióját, de már csak ezt az alphát találom... Samus alap kéne mindenképp.

Köszi előre is!

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #501 Dátum: 2014, 08 25, 12:59:31 »
Én ezt az alphát használom. A gyárihoz képest gyorsabb de ram gondok vannak úgy hogy szinte semmit nem raktam fel az aromából... Van néhány fc de amúgy egész jó :D Én temasek romjáról jöttem át ahhoz képest lassú de jóval jobb az akku idő :D

Nem elérhető tnorbi

« Reply #502 Dátum: 2014, 08 25, 14:25:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én ezt az alphát használom. A gyárihoz képest gyorsabb de ram gondok vannak úgy hogy szinte semmit nem raktam fel az aromából... Van néhány fc de amúgy egész jó :D Én temasek romjáról jöttem át ahhoz képest lassú de jóval jobb az akku idő :D

Pont ez az... Neki megbízható ROM kéne... Már a 4.1.2-n is gondolkozok, szerintem azzal volt a legjobb a teló.  :D

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #503 Dátum: 2014, 08 25, 14:31:08 »
Fú én azzal gyűlöltem :D Ez sokkal jobb annál...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #504 Dátum: 2014, 08 25, 16:45:01 »
Útmutató a megfelelő telepítés Galaxy Mini Alpha 2.0

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #505 Dátum: 2014, 08 25, 16:50:25 »
Én most ezt tettem fel, szerintem kifogástalan:http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841

Nem elérhető Karnok

Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #506 Dátum: 2014, 08 25, 16:55:43 »
Útmutató a megfelelő telepítés Galaxy Mini Alpha 2.0

Limahl

Nem tudnál ebből egy normális step by step útmutatót varázsolni mert ez szerintem sok embernek nem feltétlen egyértelmű ha nem olyan nagy angolos mint például én is. Na meg a belekeveredett olasz sem segít olyan sokat a megértésén. :D
Persze ez csak egy ötlet ha időd engedi és van kedved. Ne vedd kérlek tolakodásnak. :)
Van fent az xda-s fórumon egy deep clean meg valami terminal clean leírás is de annak se mernék hozzákezdeni leírás alapján :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #507 Dátum: 2014, 08 25, 17:06:03 »
Hogyan kell telepíteni a HELYES ROM BULLDOG

GALAXY MINI ALPHA 2.3

Helló srácok ez egy lépésről lépésre útmutató, hogy a telepítés a rom bulldog Manira helyesen és biztonságosan.

És elkötelezett, hogy az emberek, akik az első tapasztalatokat a telepítés egy rom.

(Első 2 tettem a ZIP SDCARD ROM)

FIGYELEM: A Bulldog rom automatikusan telepíti a gyökér mind a modem és a Busyboox, így nem kell félni, hogy törölje őket a takarítás, és gyakran a forgatókönyvet, és a hangok, akik problémákat okozott.

WELL kezdjük

Először készítse el a készülék a rom megfelelően.

Mi a jó tisztító mindig ajánlom a fenti forgatókönyvet, és hangok, hogy laknak busybox és a rendszerben, nem hiszem, hogy egy normális takarítás megszüntették minden egyszerű tisztítás tudod használni, ha telepíti a rom ugyanaz, mint amit a az eszköz, de ha ez nem sikerül, és különösen akkor, ha kiderül simán.
Így megyünk a főoldalra, ahol letölthető a rom és leereszti az útmutatók és anyagot, hogy mi bisogno.Quando telepített új rom kövesse a tisztítási módszer 2, hogy megtalálja a takarítás guida.E, amely lehetővé teszi számunkra, hogy el mindent beleértve a fájlokat a terminál a modem.
Hát most, hogy végeztünk a takarítás folyik SDcard ahol korábban tesszük a zip a rom, és indítsa el a telepítést a rom, és amikor a fellendülés megkérdezi, szeretnénk folytatni a telepítést installiamo.Eseguiamo ad az OK gombra, majd a aroma konfiguráció és a különféle alkalmazások és mods, hogy azt akarjuk, hogy a rom "(valami fontos, hogy olvassa el a finom hangok az aroma és amikor megkérdezi, ha szeretné, hogy mentsük az EFS mappát beállíthatja oly módon, hogy a fájl mentése). "
Miután befejezte a konfiguráció aroma, a terminál újraindul és betölti a rendszert, és ha Arrivia az üdvözlő képernyőn a konfiguráció a személyes adatok, akkor vissza az újraindítás a fellendülés a gombot, hogy kikapcsolja a terminál, ha megtaláljuk a zip fellendülés S5 Galaxy Mini Mod 2.0.2 Alpha és installiamola mint mi a rom, ha a telepítés a zip befejeződött Indítsuk újra a készüléket, és töltse fel a rendszer, hogy a konfigurációs varázsló, amely magában foglalja üzembe a személyes adatok, wi-fi, stb ... most, amikor eljutunk a kezdőképernyőn a készülék várják 30-40 másodpercig betölteni a rendszert anélkül, hogy bármilyen művelet és az egyszeri, azok másodperc újraindításához dispositivo.Così assestiamo ezzel a mod, hogy jelen van a rendszerben és a szolgáltatások, amelyek az időközben megtörtént.
Hát most már újraindította a rendszer mindent aggiornameni jelzi a Google és a gyors legördülő menüből, ha kész újraindítás mindent újra a készüléket, és most is azt mondják, hogy ezt megtette, most a rom van telepítve corretta.Con ezek az eszközök meg kell gondolni, mint az indokolással ellátott compiuter a compiuter mi általában történik? Ezen általában programokat telepíthet, és néha ez ugyanaz compiuter kéri tőlünk, hogy rendezze az újraindítás fájlt, és határozzák meg a telepítési programok és frissítéseket. Az Android rendszer is nélküle, de nem kerül semmibe, hogy adjon neki egy kézzel, mert még ha úgy gondoljuk, egy pillanatra, hogy mi egy olyan rendszer segítségével, amely általában fut 2 giga ramés már csak 1 áll.

Adok neked néhány tanácsot beállításával, majd azt állítják, hogy minden egyes ember konfigurálja azt kívánja.
Én, például, ha én nem végzem el a konfiguráció az alábbiak szerint:
Úgy néz ki, kb. rejtett és megy, hogy nyissa meg a SuperSU és hozom a beállításokat, én lapozzunk lefelé a menüben, és vegye le a jel a kijelzőn értesítést, így elkerüljük mindazokat bosszantó pop-up, hogy figyelmeztetnek bennünket, hogy a már kiadott engedélyt a super user.
Aztán keresse meg a mappát, hogy a Samsung a doc, nyissa ki és indítsa el a hangját választ a kezdeti kérelmeket és aztán menj a beállítások az időben a tételt nyitó kulccsal otthon leveszem a jel, ez felgyorsítja egy kis nyílás telefon tárcsázó.
Bemegyek a beállításokat, és én folytatni accaunt, lenyomom accaunt típusú gmail, kinyitom, és most már látom, minden szinkronizálás, amely így a accaunt, és mit tegyek? A dolgokat, hogy nem kell, vagy segédprogram, távolítsa el a jelet, és így kerülje el, hogy az adott automatikus szinkronizálás engedélyezve van, elvegyék a forrásokat a készülék, és ez is igaz, tekintettel a beállításokat a telefonkönyv, az én tanácsom az, hogy az időzítés magad megnyitása a beállítások az egyéni listán, és itt van a lehetőséget, hogy válasszon a különböző accaunt Önnek, hogy szinkronizálni például én kiszabott neki csak a kapcsolat a sim.Un másik példa, ha én használni, mint egy konténer a képeket Dropbox vagy a Samsung, és nem használja a program P.Casa törölni a google, hogy nem kell, és hagyja az ellentétes, ha az aktív kiszolgáló csatlakozik időben néhány percenként szinkronizálni, ez az összes apps. mi nem használjuk és nem szolgálnak minket disattiviamole, disinstalliamole rövid, ha nem használja nincs ok arra, hogy esserci.Facciamo példát, ha van tíz aktív és szinkronizálja szinkronizációs fogyaszt 10MB RAM, ha megszorozzuk 10-találjuk magunkat fogyasztó 100MB a RAM szenteli magát futtatni a dolgokat, hogy nem szolgálnak minket, ez befolyásolja a rendszer teljesítményét, akkumulátor, stb ...
A másik dolog, amit aktiválni Adaway hogy blokkolja az összes bejövő reklám, mert az általunk használt You Tube és a rom és telepítette a programot Xposed keretében találjuk az alkalmazás fejlesztő XDA Wanamlite, ez az alkalmazás az úgynevezett Adaway készült ?? különösen az you tube you tube, telepítse a, és aktiválja keresztül Xposed.

Szóval azt hiszem, ennyi elég most néhány apró tipp, de alapvető céljuk, akkor sok más dolog, amit tehetünk, de talán látni őket később.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #508 Dátum: 2014, 08 25, 17:42:21 »
Mikor jön az új verzió?:d És elég lesz cask simán a 2 wipe?:D

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #509 Dátum: 2014, 08 25, 18:11:19 »
Mikor jön az új verzió?:d És elég lesz cask simán a 2 wipe?:D

Ha Alpha 1-re teszed, akkor elég a két wipe.
Én ha teszem, akkor a 16-ra teszem, nekem kell a full wipe.
De amúgy sem árt a full soha. Tisztább lesz úgy a dolog.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #510 Dátum: 2014, 08 25, 22:45:01 »
Kint az új verzió :D

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #511 Dátum: 2014, 08 25, 23:08:03 »
Kint az új verzió :D

Köszi!
Melyikről-melyiket húztad le?

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #512 Dátum: 2014, 08 25, 23:44:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login Rögtön az első két link :d De engem a mod ki dobott status 7 kóddel az mi?

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #513 Dátum: 2014, 08 25, 23:47:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login Rögtön az első két link :d De engem a mod ki dobott status 7 kóddel az mi?

Nem tudom, a wuala, és a google indul el csak nekem is, utóbbiról húzom.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #514 Dátum: 2014, 08 26, 00:06:08 »
Majd jelezz hogy nálad mizu

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #515 Dátum: 2014, 08 26, 11:08:24 »
Ezek az alphák nem valami jók...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #516 Dátum: 2014, 08 26, 11:33:57 »
Ezek az alphák nem valami jók...
valószinű,mert mint neve is irja alpha,  :D ezért nem is kinlodok még,nagyon is jó a 15. :ok:

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #517 Dátum: 2014, 08 26, 11:48:50 »
Majd jelezz hogy nálad mizu

Hétvégén lesz csak időm szórakozni vele sajna, addig meg lesz másnak tapasztalata, így lehet, hogy ki is hagyhatom, a felesleges köröket :-)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #518 Dátum: 2014, 08 26, 12:08:20 »
Szerintem hagyd ki cwm-ből nekem fel se ment a mod zip cseréltem recoveryt Philz-re onnan fel ment :D

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #519 Dátum: 2014, 08 26, 12:14:28 »
Szerintem hagyd ki cwm-ből nekem fel se ment a mod zip cseréltem recoveryt Philz-re onnan fel ment :D

Ember ilyen gyorsan még nem győzött meg :-)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #520 Dátum: 2014, 08 26, 12:29:03 »
Laggol össze vissza... Már a home gombbal nem lehet elő hozni az alkamazás váltót át rakta a menü gombra... És alig hozza elő nagyon lassú :S

Nem elérhető tnorbi

« Reply #521 Dátum: 2014, 08 26, 12:56:36 »
Nem értem miért kell telib*szni az S3-as ROMokat minden S5-ös szarral, amikor azok 2GB RAMra lettek csinálva. Note3-asomon van még 1 GB szabad hely akármit csinálok, ez nem várható el egy S3-tól 1GB RAMmal...

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #522 Dátum: 2014, 08 26, 13:09:16 »
Nem értem miért kell telib*szni az S3-as ROMokat minden S5-ös szarral, amikor azok 2GB RAMra lettek csinálva. Note3-asomon van még 1 GB szabad hely akármit csinálok, ez nem várható el egy S3-tól 1GB RAMmal...

Ami nem kell, kitörlöd, lefagyasztod, stb.
Nekem az S5 16 fullon van a telón, mégsem megy 600 felé a memória. 450-580 között szaladgál.
Szóval így :-)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #523 Dátum: 2014, 08 26, 13:11:39 »
Ami nem kell, kitörlöd, lefagyasztod, stb.
Nekem az S5 16 fullon van a telón, mégsem megy 600 felé a memória. 450-580 között szaladgál.
Szóval így :-)
szint ugy 15 ön, :D

itt a sima archi 4,4,2,full gyári rakd ezt. ;)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #524 Dátum: 2014, 08 27, 09:16:46 »
Hú kezdem fel adni ezzel a rommal nagyon idegesítő a lassúsága...Van amikor hallgatom a zenét és mellé akarok kicsit netezni és szaggat a zene és fagy a telefon ez mi?