Hogyan kell telepíteni a HELYES ROM BULLDOG
GALAXY MINI ALPHA 2.3
Helló srácok ez egy lépésről lépésre útmutató, hogy a telepítés a rom bulldog Manira helyesen és biztonságosan.
És elkötelezett, hogy az emberek, akik az első tapasztalatokat a telepítés egy rom.
(Első 2 tettem a ZIP SDCARD ROM)
FIGYELEM: A Bulldog rom automatikusan telepíti a gyökér mind a modem és a Busyboox, így nem kell félni, hogy törölje őket a takarítás, és gyakran a forgatókönyvet, és a hangok, akik problémákat okozott.
WELL kezdjük
Először készítse el a készülék a rom megfelelően.
Mi a jó tisztító mindig ajánlom a fenti forgatókönyvet, és hangok, hogy laknak busybox és a rendszerben, nem hiszem, hogy egy normális takarítás megszüntették minden egyszerű tisztítás tudod használni, ha telepíti a rom ugyanaz, mint amit a az eszköz, de ha ez nem sikerül, és különösen akkor, ha kiderül simán.
Így megyünk a főoldalra, ahol letölthető a rom és leereszti az útmutatók és anyagot, hogy mi bisogno.Quando telepített új rom kövesse a tisztítási módszer 2, hogy megtalálja a takarítás guida.E, amely lehetővé teszi számunkra, hogy el mindent beleértve a fájlokat a terminál a modem.
Hát most, hogy végeztünk a takarítás folyik SDcard ahol korábban tesszük a zip a rom, és indítsa el a telepítést a rom, és amikor a fellendülés megkérdezi, szeretnénk folytatni a telepítést installiamo.Eseguiamo ad az OK gombra, majd a aroma konfiguráció és a különféle alkalmazások és mods, hogy azt akarjuk, hogy a rom "(valami fontos, hogy olvassa el a finom hangok az aroma és amikor megkérdezi, ha szeretné, hogy mentsük az EFS mappát beállíthatja oly módon, hogy a fájl mentése). "
Miután befejezte a konfiguráció aroma, a terminál újraindul és betölti a rendszert, és ha Arrivia az üdvözlő képernyőn a konfiguráció a személyes adatok, akkor vissza az újraindítás a fellendülés a gombot, hogy kikapcsolja a terminál, ha megtaláljuk a zip fellendülés S5 Galaxy Mini Mod 2.0.2 Alpha és installiamola mint mi a rom, ha a telepítés a zip befejeződött Indítsuk újra a készüléket, és töltse fel a rendszer, hogy a konfigurációs varázsló, amely magában foglalja üzembe a személyes adatok, wi-fi, stb ... most, amikor eljutunk a kezdőképernyőn a készülék várják 30-40 másodpercig betölteni a rendszert anélkül, hogy bármilyen művelet és az egyszeri, azok másodperc újraindításához dispositivo.Così assestiamo ezzel a mod, hogy jelen van a rendszerben és a szolgáltatások, amelyek az időközben megtörtént.
Hát most már újraindította a rendszer mindent aggiornameni jelzi a Google és a gyors legördülő menüből, ha kész újraindítás mindent újra a készüléket, és most is azt mondják, hogy ezt megtette, most a rom van telepítve corretta.Con ezek az eszközök meg kell gondolni, mint az indokolással ellátott compiuter a compiuter mi általában történik? Ezen általában programokat telepíthet, és néha ez ugyanaz compiuter kéri tőlünk, hogy rendezze az újraindítás fájlt, és határozzák meg a telepítési programok és frissítéseket. Az Android rendszer is nélküle, de nem kerül semmibe, hogy adjon neki egy kézzel, mert még ha úgy gondoljuk, egy pillanatra, hogy mi egy olyan rendszer segítségével, amely általában fut 2 giga ramés már csak 1 áll.
Adok neked néhány tanácsot beállításával, majd azt állítják, hogy minden egyes ember konfigurálja azt kívánja.
Én, például, ha én nem végzem el a konfiguráció az alábbiak szerint:
Úgy néz ki, kb. rejtett és megy, hogy nyissa meg a SuperSU és hozom a beállításokat, én lapozzunk lefelé a menüben, és vegye le a jel a kijelzőn értesítést, így elkerüljük mindazokat bosszantó pop-up, hogy figyelmeztetnek bennünket, hogy a már kiadott engedélyt a super user.
Aztán keresse meg a mappát, hogy a Samsung a doc, nyissa ki és indítsa el a hangját választ a kezdeti kérelmeket és aztán menj a beállítások az időben a tételt nyitó kulccsal otthon leveszem a jel, ez felgyorsítja egy kis nyílás telefon tárcsázó.
Bemegyek a beállításokat, és én folytatni accaunt, lenyomom accaunt típusú gmail, kinyitom, és most már látom, minden szinkronizálás, amely így a accaunt, és mit tegyek? A dolgokat, hogy nem kell, vagy segédprogram, távolítsa el a jelet, és így kerülje el, hogy az adott automatikus szinkronizálás engedélyezve van, elvegyék a forrásokat a készülék, és ez is igaz, tekintettel a beállításokat a telefonkönyv, az én tanácsom az, hogy az időzítés magad megnyitása a beállítások az egyéni listán, és itt van a lehetőséget, hogy válasszon a különböző accaunt Önnek, hogy szinkronizálni például én kiszabott neki csak a kapcsolat a sim.Un másik példa, ha én használni, mint egy konténer a képeket Dropbox vagy a Samsung, és nem használja a program P.Casa törölni a google, hogy nem kell, és hagyja az ellentétes, ha az aktív kiszolgáló csatlakozik időben néhány percenként szinkronizálni, ez az összes apps. mi nem használjuk és nem szolgálnak minket disattiviamole, disinstalliamole rövid, ha nem használja nincs ok arra, hogy esserci.Facciamo példát, ha van tíz aktív és szinkronizálja szinkronizációs fogyaszt 10MB RAM, ha megszorozzuk 10-találjuk magunkat fogyasztó 100MB a RAM szenteli magát futtatni a dolgokat, hogy nem szolgálnak minket, ez befolyásolja a rendszer teljesítményét, akkumulátor, stb ...
A másik dolog, amit aktiválni Adaway hogy blokkolja az összes bejövő reklám, mert az általunk használt You Tube és a rom és telepítette a programot Xposed keretében találjuk az alkalmazás fejlesztő XDA Wanamlite, ez az alkalmazás az úgynevezett Adaway készült ?? különösen az you tube you tube, telepítse a, és aktiválja keresztül Xposed.
Szóval azt hiszem, ennyi elég most néhány apró tipp, de alapvető céljuk, akkor sok más dolog, amit tehetünk, de talán látni őket később.