2024, 11 25, 05:56:32

Szerző Téma: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition  (Megtekintve 42585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zototh64

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #225 Dátum: 2014, 06 10, 14:09:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
na én is meg.....tam,feltettem 12 est,nagyon jó,az már gyors mint atom,de wifi meg nuku, beletette azt a cid info vagy mi fene lóxart,mikor nem kéne,kitörlöm,és újrainditásnál megint ott van,és nincsd wifi >:( ha kitörlöm van,de minden újrainditásnál beteszi megint,erre felraktam 1 4,3 mat  de kinézet brrrrr.,ugy hogy 11 vissza,és most nálam is xaraxik a 11 pedig jó volt, de utálom már,de 4,3 meg undoritó,ugy megszoktam már az s5 kinézetet,meg app okat.

Nálam a navi nélkülözhetetlen, meg gondoltam, hogy miután megvan a tab 3, nem lesz baj, ha ez-az nem megy, de minden megy, kivéve a navi, így nem sokáig volt fent a 11. Vissza ment a 8. Nálam az atom stabil, mindene. És még mellé akksi, meg minden ok, 97-98 %-ot alszik éjszaka.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #226 Dátum: 2014, 06 10, 14:13:43 »
Nálam a navi nélkülözhetetlen, meg gondoltam, hogy miután megvan a tab 3, nem lesz baj, ha ez-az nem megy, de minden megy, kivéve a navi, így nem sokáig volt fent a 11. Vissza ment a 8. Nálam az atom stabil, mindene. És még mellé akksi, meg minden ok, 97-98 %-ot alszik éjszaka.
még majd 1-2 szer újrarakom,hátha,ha meg nem megnézem az archi 4,4,3 mat,ha az se ,akkor nálam is 8 lesz,remélem még a gépen van. pedig milyen jó volt nálam,4,3 at nem kellet volna megnézni,utána cseszödött el minden.

Nem elérhető tomidoki

• Hajvarázs - Professzionális termékek
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo
  • PDA: Galaxy S/ Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gamerz 6.3/Slim V11
« Reply #227 Dátum: 2014, 06 10, 14:50:18 »
na én is meg.....tam,feltettem 12 est,nagyon jó,az már gyors mint atom,de wifi meg nuku, beletette azt a cid info vagy mi fene lóxart,mikor nem kéne,kitörlöm,és újrainditásnál megint ott van,és nincsd wifi >:( ha kitörlöm van,de minden újrainditásnál beteszi megint,erre felraktam 1 4,3 mat  de kinézet brrrrr.,ugy hogy 11 vissza,és most nálam is xaraxik a 11 pedig jó volt, de utálom már,de 4,3 meg undoritó,ugy megszoktam már az s5 kinézetet,meg app okat.

Most nekem Neat van fent. akkor ezek szerint a bibi, a romban van. kéne valami error.log fájl, ami mutatja a hibákat. Hátha sikerülne rájönni. A 11  nekem is tetszett. Csak a lassúsága meg az állandó bezárásai hibaüzenet nélkül, azt már nem tudtam elviselni.

Tárcsázót pl, mindig csak újraindulás után volt hajlandó kb 10 sec elteltével megnyitni. Chromból meg állandóan csak úgy kilépegetett. olvastam egy cikket, majd bezárta az alkalmazást. 

viszont itt a fényképezővel nem vagyok megelégedve, azt kéne valamira lecserélni. Ötlet?
You are not allowed to view links. Register or Login  - Professzionális termékek

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #228 Dátum: 2014, 06 10, 16:34:32 »
Most nekem Neat van fent. akkor ezek szerint a bibi, a romban van. kéne valami error.log fájl, ami mutatja a hibákat. Hátha sikerülne rájönni. A 11  nekem is tetszett. Csak a lassúsága meg az állandó bezárásai hibaüzenet nélkül, azt már nem tudtam elviselni.

Tárcsázót pl, mindig csak újraindulás után volt hajlandó kb 10 sec elteltével megnyitni. Chromból meg állandóan csak úgy kilépegetett. olvastam egy cikket, majd bezárta az alkalmazást. 

viszont itt a fényképezővel nem vagyok megelégedve, azt kéne valamira lecserélni. Ötlet?
rakd fel mini 4,3 mas romját,ugyan az a fényképező van benne.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #229 Dátum: 2014, 06 11, 05:02:48 »
felraktam újra az új 12 öt,11-re,jó lett minden 1 böl,hasit megint.de 1 bajom van az a q....va wifi,már van 1 fix is,de hiába rakom fel,újrainditás után vissza irja a régit,és amig nem törlöm addig nincs wifi,hiába törlöm minden reboot után újra ott van,aztán törlöm,van wifi,de mindig törölgetni uncsi,valakinek esetleg ötlet?szivesen venném,köszke.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #230 Dátum: 2014, 06 11, 15:57:52 »
felraktam újra az új 12 öt,11-re,jó lett minden 1 böl,hasit megint.de 1 bajom van az a q....va wifi,már van 1 fix is,de hiába rakom fel,újrainditás után vissza irja a régit,és amig nem törlöm addig nincs wifi,hiába törlöm minden reboot után újra ott van,aztán törlöm,van wifi,de mindig törölgetni uncsi,valakinek esetleg ötlet?szivesen venném,köszke.

qrva jó ez a rom nálam,csk wifi re lenne valami ,,,bár már kezdek hozzá szokni,hogy újraindit,töröl :D akkor semmi gond wifivel,de azért ez igy nem jó. :(

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #231 Dátum: 2014, 06 12, 14:34:38 »
qrva jó ez a rom nálam,csk wifi re lenne valami ,,,bár már kezdek hozzá szokni,hogy újraindit,töröl :D akkor semmi gond wifivel,de azért ez igy nem jó. :(
Írd át a .cid.info-ban a "murata"-t "semcosh"-ra, majd mentés és reboot.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #232 Dátum: 2014, 06 12, 14:39:09 »
Írd át a .cid.info-ban a "murata"-t "semcosh"-ra, majd mentés és reboot.

átirtam már párszor,söt van 1 fix is,de minden újrainditásnál vissza irja ami volt,ha törlöm akkor is, :D xar igy de nem tudom mit csináljak már,bármit csinálok reboot,és visszamegy az a xar. mi ellenörzi ezt a fost. mi felelhet érte.nem vészes,mert reboot,után 1 böl törlöm,ok minden,kb 3 mp,de idegesitő,bármit teszek sajna mindig visszairodik ez a xar. >:(

feltettem már vissza a 11 et is,megnéztem ott nincs is cid xar.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #233 Dátum: 2014, 06 12, 14:56:58 »
átirtam már párszor,söt van 1 fix is,de minden újrainditásnál vissza irja ami volt,ha törlöm akkor is, :D xar igy de nem tudom mit csináljak már,bármit csinálok reboot,és visszamegy az a xar. mi ellenörzi ezt a fost. mi felelhet érte.nem vészes,mert reboot,után 1 böl törlöm,ok minden,kb 3 mp,de idegesitő,bármit teszek sajna mindig visszairodik ez a xar. >:(

feltettem már vissza a 11 et is,megnéztem ott nincs is cid xar.
/system/bin/sh-ból vagy /system/etc/init.d-ből (csak a CWM fájlt látom) (backup és) törlöd a "03fixwifi" fájlt, majd a .cid.info-t átírod/törlöd és reboot?

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #234 Dátum: 2014, 06 12, 15:10:42 »
/system/bin/sh-ból vagy /system/etc/init.d-ből (csak a CWM fájlt látom) (backup és) törlöd a "03fixwifi" fájlt, majd a .cid.info-t átírod/törlöd és reboot?

köszi,ez az,ezer hála. :ok:

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #235 Dátum: 2014, 06 12, 15:16:54 »
köszi,ez az,ezer hála. :ok:

szia limahl!

ezt a pár lépést leírnád picit részletesebben, hogy honnan mit törlök, meg mit írok át mire
mert eddig csak ezért nem tettem föl ezt a verziót

köszönöm előre is

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #236 Dátum: 2014, 06 12, 15:22:45 »
szia limahl!

ezt a pár lépést leírnád picit részletesebben, hogy honnan mit törlök, meg mit írok át mire
mert eddig csak ezért nem tettem föl ezt a verziót

köszönöm előre is

de hát  zsdani,(mégegyszer köszi)szépen leirta,rootexplorer,system,,,etc,,,initd,,,ott megtalálod,03fixwifi fájlt,elmented ha nem lenne jó valami,majd törlöd,,,aztán system data,cid info xart is.és reboot,és kész vagy,nálam wifi közben ki volt kapcsolva,nem tudom számit e.de most minden ok,nem irja vissza cid xart,és müxik wifi mint 11 -ben meg többiben.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #237 Dátum: 2014, 06 12, 15:32:08 »
de hát  zsdani,(mégegyszer köszi)szépen leirta,rootexplorer,system,,,etc,,,initd,,,ott megtalálod,03fixwifi fájlt,elmented ha nem lenne jó valami,majd törlöd,,,aztán system data,cid info xart is.és reboot,és kész vagy,nálam wifi közben ki volt kapcsolva,nem tudom számit e.de most minden ok,nem irja vissza cid xart,és müxik wifi mint 11 -ben meg többiben.

oké köszi
csak azért kértem, hogy részletesebben írd le légyszi, mert volt ez a rész:  "majd a .cid.info-t átírod/törlöd"
itt elveszítettem kicsit a fonalat :)

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #238 Dátum: 2014, 06 12, 15:34:23 »
Pontosan. A 03fixwifi fájl boot-oláskor automatikusan elindul és létrehozza a .cid.info fájlt.

Amennyit megértek a kódból az az, hogy megnézi a .mac.info-t, majd  ha egyezik a fájlban lévő lista egyik tagjával, akkor a .cid.info fájlt létrehozza a murata, semcosh, ..., wifi-modul egyikével. Azonban a murata az első, ezért ez kerül a fájlba. Az a gond, hogy nincs semmi, ami meghatározná, hogy melyik wifi-modul kell, csak hogy ha egyezik a .mac.info, akkor kell fájl, és mivel "vagy" van a murata, stb között, ezért nem lép túl a murata-n.
Aztán lehet hogy valamit kihagyok, de szerintem ennyit csinál az egész. (Kiéve, hogy elhelyezi és beállítja a permission-öket is a végén)

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #239 Dátum: 2014, 06 12, 15:36:00 »
oké köszi
csak azért kértem, hogy részletesebben írd le légyszi, mert volt ez a rész:  "majd a .cid.info-t átírod/törlöd"
itt elveszítettem kicsit a fonalat :)
Azt azért írtam úgy, mert ugye ha az nincs, akkor működik az alap WiFi chip, míg a murata pl. nem. Szóval bele lehet írni azt, amivel megy vagy lehet törölni is.

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #240 Dátum: 2014, 06 12, 15:43:43 »
Azt azért írtam úgy, mert ugye ha az nincs, akkor működik az alap WiFi chip, míg a murata pl. nem. Szóval bele lehet írni azt, amivel megy vagy lehet törölni is.

köszi, így már jobban értem főleg, hogy olvastam amit az előbb írtál erről
azért nekem ez kicsit magas :)
olvastam már előző verzióknál is ez a wifi chip-es balhét, de eddig nem kellett foglalkoznom vele, így nem is merültem bele

de köszönöm a segítséget mindkettőtöknek  ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #241 Dátum: 2014, 06 12, 15:49:03 »
köszi, így már jobban értem főleg, hogy olvastam amit az előbb írtál erről
azért nekem ez kicsit magas :)
olvastam már előző verzióknál is ez a wifi chip-es balhét, de eddig nem kellett foglalkoznom vele, így nem is merültem bele

de köszönöm a segítséget mindkettőtöknek  ;)

nincs mit,és igy néz ki,idáig a legjobb verza nálam azért is sajnáltam volna wifi miatt kukázni. :D nálam minden frankó.(most már)

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #242 Dátum: 2014, 06 12, 22:35:59 »
Úgy döntöttem kipróbálom ezt a ROM-ot is, jobban tetszik ez a 600-700MB-os méret, és még én is tiltok dolgokat.
240dpi és App Settings (Xposed) párosítással a rendszer mérete is jobban tetszik.
Van valami hátránya, hogy a build.prop-ban nem S3-ként van benne?
Boeffla kernelt használtok?
Miért van 2 Beállítások app-om? Egy a gyári a másik meg az S5 féle.
S5 Toolbox Addon mire jó? Megvan.
WiFi-vel nem volt semmi gond, .cid.info fájlom sincs valamiért...

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #243 Dátum: 2014, 06 13, 04:10:24 »
Úgy döntöttem kipróbálom ezt a ROM-ot is, jobban tetszik ez a 600-700MB-os méret, és még én is tiltok dolgokat.
240dpi és App Settings (Xposed) párosítással a rendszer mérete is jobban tetszik.
Van valami hátránya, hogy a build.prop-ban nem S3-ként van benne?
Boeffla kernelt használtok?
Miért van 2 Beállítások app-om? Egy a gyári a másik meg az S5 féle.
S5 Toolbox Addon mire jó? Megvan.
WiFi-vel nem volt semmi gond, .cid.info fájlom sincs valamiért...
akkor neked szerencséd volt wifi-vel :D már régota 2 beáll van benne,szerintem csak ,hogy válasz melyik tetszik jobban.nem s3 ként van,nem vettem még észre hátrányát,bár ez is változó,mert pl a 11 lite-ban s3 ként van,egyikben igy másikban ugy :D nem tom miért. kernel nálam agni van,egyszerüen azért,mert mióta feltettem semmi mással nem hajlandó elindulni csak azzal,jó kernel,csak ez is idegesitő,nemtudom lecserélni,se semmi más kernelel megnézni,full wipal rakom fel akkor sem bootol be csak ha agni kernelt rárakom,erre valami ötleted?? raktam már vissza 4,3-mat az elindul rendesen stb,de mihelyt ezt a romot visszarakom,no boot,csak agni kernel-el.

Nem elérhető berci74

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: Gyári Stock
« Reply #244 Dátum: 2014, 06 13, 09:19:10 »
Az agni kernel nekem az sd kártyán létrehozott egy zip fájlt: AGNI_reset_oc-uv_on_boot_failure.zip, szerintem ezzel lehet orvosolni a problémát, bár még nem próbáltam mert nálam agni van fent és jó ez a kernel.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #245 Dátum: 2014, 06 13, 11:59:52 »
Föltettem én is a v12 verziót.
A wifi-vel szerencsére nekem se volt gondom, viszont amit az előző verziókban tapasztaltam
lassúságot, az továbbra is megvan, talán nem annyira lassú. (viber megnyitása pl. már nem 10-12 mp, hanem csak 6-7 mp)
Tegnap este föltettem és elkezdtem a beállításokat 3-szor újraindult.
Plusz ma egyszer amikor töltőn volt és viber-en elküldtem egy üzenetet, utána.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #246 Dátum: 2014, 06 13, 12:08:32 »
Az agni kernel nekem az sd kártyán létrehozott egy zip fájlt: AGNI_reset_oc-uv_on_boot_failure.zip, szerintem ezzel lehet orvosolni a problémát, bár még nem próbáltam mert nálam agni van fent és jó ez a kernel.
köszi majd megnézem,nekem sem áll szándékomban,váltani mert legjobb kernel amivel idáig találkoztam,csak kiváncsiság,hogy tudok megszabadulni töle :D bár mondom nem akarok,

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #247 Dátum: 2014, 06 13, 12:52:14 »
Föltettem én is a v12 verziót.
A wifi-vel szerencsére nekem se volt gondom, viszont amit az előző verziókban tapasztaltam
lassúságot, az továbbra is megvan, talán nem annyira lassú. (viber megnyitása pl. már nem 10-12 mp, hanem csak 6-7 mp)
Tegnap este föltettem és elkezdtem a beállításokat 3-szor újraindult.
Plusz ma egyszer amikor töltőn volt és viber-en elküldtem egy üzenetet, utána.
vibert nem használok,nemtudom,már igen régota agni kernelt használok,sose indult még újra,anno azért tettem rá,mert azt irták az megoldja újrainditás gondokat,nem tudom azért e de nálam még sose indult újra 1-ik verza se.nálam megfelelöen gyors minden.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #248 Dátum: 2014, 06 13, 14:53:35 »
vibert nem használok,nemtudom,már igen régota agni kernelt használok,sose indult még újra,anno azért tettem rá,mert azt irták az megoldja újrainditás gondokat,nem tudom azért e de nálam még sose indult újra 1-ik verza se.nálam megfelelöen gyors minden.

sajnos nekem újraindulgat, pedig agni kernel van fönt nekem is

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #249 Dátum: 2014, 06 13, 15:00:27 »
sajnos nekem újraindulgat, pedig agni kernel van fönt nekem is

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
ez sajna nem 1 1 szer felteszem rom. :( föleg ha utána viszamész 4,3 ra,kezdheted elölröl,megjártam én is.aztán felraktam full wip-al még 2-3 szor,és biza semmi baja. ez 1 ilyen rom,már megtanultam,ha nem mész vissza 4,3.stb,akkor mindig jobb lesz,agni meg frissül is,már itt tartunk,tegnapi kiadás,nálam még sose indult újra,és fenemod jó.én is viszamentem 4,3 ra,de gagyi,utána xivtam is mire megint jó.tul hamar feladjátok. :ok: 1-ső re nem megy ,xar,pedig nagyon is jó. :taps:

ja és esküszöm,nálam még sose indult újra,semelyik verza,nemszabad 4,3 ra visszamenni,ha nálam felrakás után,bármi kis hiba van,full wipe,és már rakom is újra,tökéletesen müxik,minden.