Nekem pl egyáltalán nem hiányzik, szóval ez nem szempont.
A többi mi lenne? GPU ugyanaz, a proci se az új Snapdragon, csak a 801-es.
Kijelző? A pixelháború már évek óta értelmetlen dolog, a jelenleginél felesleges a jobb/nagyobb/több.
Kamera? Vajon mennyi slow motiont meg uhd -t fog felvenni a népek 99.9%-a egy héttel a vásárlás után? Ez is csak egy felesleges fícsör benne.
Szerited mi az, (a ramon kívül persze) amitől ez olyan nagyon eltér a G2-től?
Csatlakozom, G2-ről csak Geek és vásárlási hajlam ami lehet a váltás oka. Egyébként amelett hogy hangyafütyülőnyit jobb, én sem érzek késztetést rá.
De....
Aki mostani ketyeréjét az idén cseréli, annak igencsak bazira döfi. Halkan jegyzem meg (nem Neked, Te úgy is tudod), az xda legnagyobbjait is térdekényszerítő KNOX itt nem ismert, a gari kb. 10 perc alatt bárhonnan visszaállitható, a rom update folyamatos, kb. a 4. KK-nk van. Az akkuidő üt mindenkit, és se a vas, se a szoft, már nálunk sem kérdez, hanem röcc nélkül már már az örületbe kergető kiegyensúlyozottsággal dübörög...
Talán mi a G2-esek voltunk akiket bedobtak a mélyvízbe, már jóeséllyel tudja az LG a
parasztnak polgárnak mire is van szüksége. Pl. gondolom SD foglalat sem véletlen került bele (128GB-ig!) , plusz felteszem a szoftveres/hardveres hibák is mind javítva lesznek.
Közben a Samu kibacta a KNOX 2.0-át, állitólag még nagyobb biztonsági szinttel, S3-asok pedig mégsem kapják meg a hónapok óta ígért 4.4-et... Ha van egy kis sütnivalójuk, sokan gondolkodás nélkül váltanak át G3-ra.
Te/és páran tudjátok nagyon jól, hogy én is majdnem voltam akkora márhá hogy egy knox-os samut vegyek, amit hála istennek nem tettem meg, és egy pillanatig nem bánok.
Ma kéne vennem tuti G3 lenne, mert mindegy hogy 801 vagy 805 -ös SOC lesz benne, qrva ütős hálás ketyere lesz, az biztos...