Telepítés menete:
KitKat-kompatibilis kernel telepítése recovery-ben, majd a RECOVERY újraindítása (Advanced/Reboot recovery);
Full wipe + Mount and storage/Format system;
Install ROM;
Install Gapps;
Wipe cache és Dalvik cache;
Újraindítás.
MILESTONE ROM esetében telepítéskor a cache-k törlése után, vagy első indítás után
le kell cserélni a kernelt, másképpen a wifi nem működik, de volt, akinél a GSM hálózatot nem találta újraindítás után.
Az RC-03-at sokáig használtam, a saját kernelével kifogástalan. Később Dorimanx kernellel is nagyszerűen működött. Gyors, kevés erőforrást igényel, sok szabad memória jellemzi. Folyamatos használat közben sem lassult.
Átváltottam MILESTONE-ra, hozzá Dorimanx kernelt használok. Ugyanaz jellemzi, mint az RC-03-at, csak sokkal bővebb a beépített lehetőségek tárháza. Nem kell többé külső alkalmazás például a DPI-változtatáshoz, CPU-monitorozáshoz/tuningoláshoz, GPS konfig változtatáshoz, alvó mód alatti energiatakarékossági lehetőségekhez, és még sorolhatnám. Full HD Screen Recorder, SOKP HALO, SOKP PIE, OMNI Switch, build.prop mods, init.d scripts... A "Back to kill" funkcióhoz Xposed framework szükséges, ami települ a ROM-mal. Sajnos itt is tapasztalható a minden más KK ROM-nál is jelen lévő melegedés, bár egy idő után nálam kicsit visszafogottabb lett a dolog. Akkuidő is teljesen megfelelő, kifejezetten jónak mondható. DS-ben szinte mintha ki lenne kapcsolva még bekapcsolt GSM adatforgalommal is alig fogyaszt valamit. A zenelejátszással gondjaim voltak, mivel lefagyott, de rájöttem, hogy csak akkor, ha a fülhallgató gombjaival léptetem a számokat.
Megjegyzés: köszönet Limahl-nak, hogy felhívta erre a ROM-ra a figyelmem!