Most nem ertelek. Elvesztettem a fonalat. Mi a tenyallas. Me en aztaz latom h itten tenyallas forog fenn! :-D A cs 2.5 rossz volt, nem volt jele, de utana visszatertel 2.2-re. Akkor ez a kep most 2.2-on keszult? Szoval akkor megse rossz a 2.5?
En 2.2 bruce-szal elem most mindennapjaim.
A fonal : a CS 2.5 a legjobb rom G2-re (az én ízlésem szerint) , de a munkahelyen ahol épp hogy van lefedettség, elvérzik. Nincs vagy elvétve van térerő. Ez nekem döntő, mert nem akarok egy munkanapot úgy 20% mínusz energiával zárni, hogy szinte hozzá se nyúlok. Sajnos a lottón nem nyertem, így itthon se tudok maradni.. Szóval 2.5 love, de kuka. A 2.2-vel szintúgy ez a szitu, igaz nem olyan mértékben de dettó... További moddoláshoz, mint modem flash meg hasonlók, már fáradt vagyok és kedvem sincs.. Nem azért van G2-m hogy szénné hekkeljem..
Első kép = 2.5
Második kép = 2.2
2 romnál nem volt ez a gond, érdekes módon ez az érték kábé 1-2%.. (mutatok majd róla képet..) :
- D80220F
- Bruce D80220F
Alapjában véve a stock romot is szeretem, de Bruce olyan frankón kipucolta, minimálisan moddolta, hogy egyértelmű a flash. Kernele ismert, stock és based on stock romokra szerintem a legjobb. Arról nem beszélve hogy nekem az eddigi legjobb akku időm / stabilitásom talán ezzel a rom+kernel párossal jött össze.