Meg állt a tudományom...
Leváltottam a MIUI romot Pardus HD RoM™ Sensation Black v3.1 |Fast|Stable|DeBloat|DeOdexed|05.08.2014|romjára mert nem birtam én sem azzal hogy nem megy rajta a hivás rögzités rendesen ,,, de nem is ez a lényeg ..
Ez a pardus rom szép is gyors is szerintem kitünő munka de van egy gond .. Ha a PC re dugom melegszik de nagyon és nem hogy töltené még inkább merül ,,,pl: reggelre 75 % rol sikerült 35 % ra csökkenni és jócskán lehetett volna rajta akár tojást is sütni kis tulzással ..Esetleg aki használja neki van ilyesmi gondja vele??
Nem csináltam teljes tiszta telepitést az igaz csak simán recoveryből a szükséges wipe és factory után tettem fel a miui ra lehet ez a gond ??
várom válaszokat üdv
A Pardus romokban alapból a Dorimanx kernel van, amiből enyhe túlzással hetente 2 db
nagyon klassz, nagyon jó, nagyon optimalizált, csúcsszuper kiadás van.
Aztán nézem a Changelogot, és ami az előző héten nagyon klassz volt a kernelben, az a jövő héten megy a kukába...
Nem ez lehet a gond inkább...?
Én aztán vándoroltam hónapokig a CM, AOSP, Stock romok között, Európától, Vietnamon át, Kínáig, bőven raktam fel beta romokat is, de ilyet nem tapasztaltam...
Mondjuk, amikor rakok egy új romot, már húzom is rá You are not allowed to view links.
Register or
Login, és, megy a feszültség, és hőmérséklet csökkentés, amíg nem látjuk, hogy mitől döglik a légy...