Szóról szóra, ahogy írtad. A CF_2.4-ben,nem a legfrissebb modem van. Ha nem sietsz, érdemes egy 20F-et felrakni előtte, de így is menni fog. A CM11 MIUI elindul JB és KitKat alatt is.
Hajrá...
Tapatalk-kal küldve az én hűen szolgáló Lg G2-mről...
Köszönöm a választ.
Ugyan nem sietek, de tegnap este azért megpróbáltam föltenni, úgy, hogy nem tettem föl 20F-et de valami nem volt frankó.
Elsőre nem akarta, Recoveryben "Failed" hibaüzenet fogadott, gondoltam valami nem tetszik neki.
Letöltöttem újra viszont telefonon nem hiszem, hogy sikerült kicserélni az update-script fájlt. Root Explorerben próbáltam. (Megpróbáltam lecserélni a TWRP 2.7.0.0-át 2.7.1.0-re nem ment.)
Abból gondolom, hogy amikor elindult a telepítés vagy 4 percig Format system volt, viszont fölment.
Bootoláskor megjelent a MIUI logo tölt, tölt, utána újraindult... Majd eljutottunk a nyelv kiválasztásához, azonban hibaüzenetet dobott. Pontosan nem tudom mi de valami leállt és okézni lehetett vagy jelentést küldeni.
Így mivel álmos voltam visszatettem mentésből Flexet és alvás.
Felmerült bennem egy-két kérdés, erre szeretnék választ.
TWRP 2.7.0.0. van fönt ezt le kell e cserélnem TWRP 2.7.1.0 erre és hogyan, mert nem sikerült recoveryből telepíteni.
A másik kérdés, hogy az xda-n linkelt update-script fájlt számítógépen megnyitom akár WinRAR-al vagy WinZip-el és simán bemásolom és kész?
Illetve, hogy recovery-ban hogyan tudom formázni manuálisan a system-et?
Bocsánat a hosszú leírásért, de gondoltam így a tiszta, ha minden műveletet leírok amit csináltam abból jobban kiderül, hogy hol hibáztam.