Sziasztok
Olvasgattam az előző hozzászólásokat.
CM13hoz annyit fűznék én is hozzá, hogy mikor felraktam engem is hatalmas pozitív csalódás ért. Sajnos a gyári lg kamera, (hiába dícsérik annyira a snapdragon kamerát) abból is a felturbózott xCam szerintem jobb, de a kamera működése hibátlan.
Ami nekem negatívum alatta, az az hogy határ közeli helyeken vagy éppen átlépve a határt, csak automatikusan képes csatlakozni a külföldi hálózatokhoz, kézzel képtelen vagyok alatta változtatni, ha úgy próbálom nem kapcsolódik egyikhez sem, végül egy restart segít csak a problémán és akkor is a legjobban preferált hálózathoz csatlakozik. Ez azért idegesítő mert mikor lehetne a magyar hálózaton mobilnetezni, nem tudok rá csatlakozni és emiatt nem tudok netezni sem csak ha már bőven beérek Magyar oldalra és automatikusan vált a készülék.
Emiatt raktam fel most az IceX 4.5 romra, hasonló a CloudyG3-hoz, nem sokkal tud többet. Felraktam mellé egy Dorimanx kernelt és így használom kemény 2 napja, az akku idő ugyanolyan jó mint CM alatt.
Ami miatt írok viszont nem ezek, hanem egy kérdés, miszerint meg lehet-e oldani azt hogy a hangerő növelés vagy csökkentésnél egyszerre változzon a csengőhang és értesítés hangereje?
CM-ben ugye ez alap, és én nagyon szeretem ezt a funkciót. Mindig is ez hiányzott legjobban a gyári romokból.
Köszi a segítséget előre is.