Új SlimSaber build véééégre elkészült kismillió beta teszt után(0917)!megszenvedtem az én kevéske kis tudásommal, de csomót tanultam és sikerült komolyabb hibákat is orvosolni bla bla.
Változások a 0902 óta- gyorsabb és pontosabb kamera - az életben nem lesz gyári rom szintű, de legalább nem olyan kotvány végre
- Alacsonyabbra vettem a minimum fényerőt
- Működik a kernelben a Franco Sound, a Kernel Adiutor-ban tudjátok állítani a hangszóró/füles/mik erősítéseket.
- Az egyik teszter javította az értesítési sávon az akksi ikon elhelyezését.
- Mocskos frissek vagyunk: android-5.1.1_r16
- Slim Recent App Sidebar - ha slim recentset használsz a sima legutóbbak helyett, akkor lehet app indító sidebart csinálni. a recents beállításoknál ott vannak a beállításai ennek s
- A hangerő panel alapból nyitottra állítható
- Temérdek fix és javítás a Slimsaberben és a külső CM repokban
- még hívással kapcsolatos fix is (*)
- nfc tile fix, ui tweak for more smoothneess etc.
Megjegyzések!- A franco sound kernel adiutorból még ismeretlen okból ha hangerőre plusz egyet nyomsz nagyobbat utgrik fel a ang mint kéne, kicist utána vissza kell venni. A default beállítások miatt lehet. Nem zavaró dolog, attól még minden működik ahogy kell és beállíthtó.
- az összes legutóbbi alkalmazás bezárására való gombot csak akkor állítsd alulra, ha előtte a navbar magasságot átállítottad, vagy át és vissza gyárira, különben a navbar alá fog csúszni és nem lehet megnyomni. Ez ilyen már hatezer éve, én meg nem tudtam javítani.
-
Kéretik Slim Gapps-ot használni You are not allowed to view links.
Register or LoginLetöltés:
You are not allowed to view links.
Register or
Login