Ő, de miért is? Hisz ha nem lenne kompatibilis akkor nem ajánlotta volna fel hogy vissza rakja-e. Ha meg playről pakol vissza akkor semmi gond nem lehet szerintem. Most épp olyan gondom van, ha messengeren jön üzenet akkor a LED értesítés nem abban az üzenetben jelez mint ami be van állítva hanem kb. 5 másodpercenként villan egyet rá 1-2 másodpercre pedig a kijelző ébred fel 1-2 másodpercre és ott mutatja az üzenetet. Gondolom valami beállítás probléma. Túl bonyolult már ez nekem Azt viszont hiányolom, hogy a térerő ikont és a akku ikon színét nem lehet változtatni illetve a redőnyön lévő ikonok színét se lehet, meg régebben lehetett hátteret adni neki. Viszont egész gyors. A gyári rom már iszonyat belassult ezért szántam rá magam a rom cserére
Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Egy teljesen új alapokkal rendelkező romnál nincs fél órád kiválogatni mi kell, mi nem? Vagy mehet vissza az autorectől elkezdve minden? (tudom nem 5.1.1 kompatibilis, csak példa) Te tudod, én nem sajnálom az időt, vissza rakok mindent egyesével. Nem is FC-zik a Play Service.
Rom install után a legelső folyamatok egyike, Play/beállítások/auto frissítés off, play szolgáltatások frissítése. Ha nem frissíted, jönnek az ilyen bajok.
A ledre szerintem még Te ajánlottad a light managert, nálam hibátlan azóta is, minden android verzión. Már van 5.1.1-re xposed, azzal színezz, de szerintem fölösleges. Nem állítom biztosra, de sok kütyünél eléggé akku és OS killer az xposed lollipop. Hacsak magamból indulokki, KK alatt jó volt, nem volt érezhető, lolli váltás óta minden egyes romnál harmadolja az akkut. De mondom, nálam. Pedig nem vagyok egy nagy színezős....
Minden rom idővel lassul, a többi mese habbal. A lényeg hogy addig úgy működjön ahogy azt mi szeressük. Néha egy kis takarítás, esetleg egy sima frissítéses rom reinstall csodákra képes. Szerintem.