2024, 12 30, 17:48:33

Szerző Téma: LG G2 - Custom romok, kernelek - Frissítve - 2015.01.04.  (Megtekintve 230010 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: LG G2 - Custom romok, kernelek - Frissítve - 2015.01.04.
« Reply #3475 Dátum: 2015, 06 28, 18:21:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Cyanogenmod 12 támogatja a Dorimanx LP kernelt?
Nem

Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el

Nem elérhető Balazs-

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D8020H
« Reply #3476 Dátum: 2015, 06 28, 18:26:23 »
Nem

Köszi!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #3477 Dátum: 2015, 06 28, 21:11:50 »
Feltettem a legutóbbi Dorimanx  kernelt  és  beállitottam a töltést de akkor sem volt jobb..
Mit ronthattam el?
Jó kérdés. Verzió és verzió között is van difi.
Én se 30B és se Cloudy rom alatt nem állítottam semmit a dori tweaks-ben, de az feltűnt, bazigyorsan tölt fel, és semmi gond az akku/töltéssel. Igaz nem nézegetem hány amperral tölt, általában alszom mikor csurog a power. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laca71

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG G2 32 GB/ S4 mini
« Reply #3478 Dátum: 2015, 06 28, 21:37:45 »
A hálózati töltő rendben  üzemel,  csak az autós  töltés  nem jó...

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #3479 Dátum: 2015, 06 29, 15:42:29 »
Kicsit soxor (legalábbis az originalhoz viszonyítva) resetel dori kernellel a teló. Asszem nem szórakozok, megy vissza a sima 30b.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3480 Dátum: 2015, 06 29, 17:33:02 »
Kicsit soxor (legalábbis az originalhoz viszonyítva) resetel dori kernellel a teló. Asszem nem szórakozok, megy vissza a sima 30b.
Egyetlen egyszer volt rebootom dorimanx kernellel,  pedig kb az összes verziot hasznalom 3.2 ota.

Nem elérhető balahu

« Reply #3481 Dátum: 2015, 06 29, 17:43:05 »
Nekem jópárszor. Először azt hittem a Chrome szivat, majd a FB, de volt olyan is, h egyik se ment azt mégis. Dorimanx irta másoknak, h 1 szar a Chrome (mondjuk tudom, de hát micsináljak...:), meg a ram is elfogy soxor loli alatt , de majd megnézem simán mi lesz. Jah és a dorimanx ota se tudja telepíteni a legujabbat (3.5.1) vmi busybox hiba miatt ami a 3.5 alatt van . Áhhh .. >:(

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3482 Dátum: 2015, 06 29, 18:17:24 »
Nekem jópárszor. Először azt hittem a Chrome szivat, majd a FB, de volt olyan is, h egyik se ment azt mégis. Dorimanx irta másoknak, h 1 szar a Chrome (mondjuk tudom, de hát micsináljak...:), meg a ram is elfogy soxor loli alatt , de majd megnézem simán mi lesz. Jah és a dorimanx ota se tudja telepíteni a legujabbat (3.5.1) vmi busybox hiba miatt ami a 3.5 alatt van . Áhhh .. >:(
Az a dorimanx ota egy gany egy program...
Sok hiba rom eredetű, főleg ram kezelésbol fakado.

Nem elérhető balahu

« Reply #3483 Dátum: 2015, 06 29, 18:28:22 »
Na vissza is ugrott a mentés, majd tesztelem .De mivel semmi + nem vettem észre dori kernellel, ezért nem hiszem, h nagyon próbálkoznék majd vele. Egyébként is olyan érzésem van Dorimanx kernelekkel kapcsolatban, hogy egy nagy káosz az egész, 2 naponta frissíti, mindíg belerak x dolgot, frissít y dolgot, aztán javít 10 hibát, de belerak 15 öt, majd javítja az összeset, visszatér 2 héttel ezelőttire, ésatöbbi ésatöbbi :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3484 Dátum: 2015, 06 29, 19:57:50 »
Na vissza is ugrott a mentés, majd tesztelem .De mivel semmi + nem vettem észre dori kernellel, ezért nem hiszem, h nagyon próbálkoznék majd vele. Egyébként is olyan érzésem van Dorimanx kernelekkel kapcsolatban, hogy egy nagy káosz az egész, 2 naponta frissíti, mindíg belerak x dolgot, frissít y dolgot, aztán javít 10 hibát, de belerak 15 öt, majd javítja az összeset, visszatér 2 héttel ezelőttire, ésatöbbi ésatöbbi :)
Kicsit tényleg kaotikusnak tűnhet a dolog, viszont bonyolultabb. Lg a kernelben csinalt par nem tul elegans megoldast hogy a hibakat kikuszobolje, vagyis tulmeretezte a dolgokat hogy ne omoljon össze. Dorimanx ezen korlatokat feloldotta, igy viszont elojonnek a hibak amikre most mar tisztesseges megoldast kell talalni. Neha sikerül, neha nem.
Sokszor túlságosan ujdonsagokra torekszik,  ami nem mindig frissíthető, igy bajt okoz. Maskor tul nagy szabadságot enged meg, governorok hotplugok hibai jonnek elő. En nem is bizom masra a telefont mint a jol bevalt ondemand es msm hotplug. Ertem en hogy intellifszom meg alucard,  de utobbi cuccaiba valahogy naponta jonnek a fixek, ráadásul alapbol samura.
Kb olyan szélmalom harc az egész. Ami miatt jobb lehetne,  pont amiatt bukik is el a dolog.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: LG G2 - Custom romok, kernelek - Frissítve - 2015.01.04.
« Reply #3485 Dátum: 2015, 06 29, 20:58:32 »
En nem is bizom masra a telefont mint a jol bevalt ondemand es msm hotplug.

Nekem a dr87 simple kerneléből kinyert Interactive governor beállítás vált be a legjobban anno.
Egyébként nem véletlenül a mai napig az Ondemand, sok stock kernelben az alapértelmezett.
A Mate7-ben Interactive. De, mit tudok kezdeni egy 8 magos Interactive beállítással?
Leginkább semmit... :D
Használom... :D

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI MT7-L09-el
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: LG G2 - Custom romok, kernelek - Frissítve - 2015.01.04.
« Reply #3486 Dátum: 2015, 06 30, 01:49:00 »
Nekem a dr87 simple kerneléből kinyert Interactive governor beállítás vált be a legjobban anno.
Egyébként nem véletlenül a mai napig az Ondemand, sok stock kernelben az alapértelmezett.
A Mate7-ben Interactive. De, mit tudok kezdeni egy 8 magos Interactive beállítással?
Leginkább semmit... :D
Használom... :D

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI MT7-L09-el
Mintha azt olvastam volna,  hogy a g4-ben is interactive az alapértelmezett.
Franco is interactive-ot hasznal a kerneleiben defaultkent.

Ha már itt tartok,
ma fél napot utazással töltöttem, igy folyamatosan 4G-n voltam, mar ahol volt, 60% auto fenyero,  szokásos minden szinkron stb. 3.5-os dorimanx kernellel (ráadásul nem is 3.5.1, mivel nem akartam frissíteni nap közben hogy az akkuidomet megtudjam nézni).
Este 10 ota vagyok itthon főként wifivel.
Tovabbra is CloudyG2 3.2, somboons  vagy ki a rák thai haverunk debloat scriptjevel (legdurcibb mindent pucolo beallitassal,  de igy is csomó rendszer stuff bent van amit gyomlalni szoktam amúgy, de luata voltam mar torolgetni, igy most pl meg idojaras widgetet is hasznalok,  pedig aztan rám nem jellemző).
Szokásos csevego alkalmazasok,  meg tapatalk,  böngészés stb no játék felhasznalasommal ezt ertem el ma:

Bakker mindjart ket ora,  es meg mindig nem merültem le (11%). :D na ezert nem cserélek g4re.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balahu

« Reply #3487 Dátum: 2015, 06 30, 06:20:31 »
Kicsit tényleg kaotikusnak tűnhet a dolog, viszont bonyolultabb. Lg a kernelben csinalt par nem tul elegans megoldast hogy a hibakat kikuszobolje, vagyis tulmeretezte a dolgokat hogy ne omoljon össze. Dorimanx ezen korlatokat feloldotta, igy viszont elojonnek a hibak amikre most mar tisztesseges megoldast kell talalni. Neha sikerül, neha nem.
Sokszor túlságosan ujdonsagokra torekszik,  ami nem mindig frissíthető, igy bajt okoz. Maskor tul nagy szabadságot enged meg, governorok hotplugok hibai jonnek elő. En nem is bizom masra a telefont mint a jol bevalt ondemand es msm hotplug. Ertem en hogy intellifszom meg alucard,  de utobbi cuccaiba valahogy naponta jonnek a fixek, ráadásul alapbol samura.
Kb olyan szélmalom harc az egész. Ami miatt jobb lehetne,  pont amiatt bukik is el a dolog.

Na eddig jól szuperál, nem volt softreset egy se, és mintha pörgősebb is lenne az egész. Dori alatt volt olyan, hogy eléggé durva laggal indult néha x alkalmazás, rányomtam azt semmi, majd hirtelen bejött, de addig már vagy 20 dologra rányomtam  ;). Ahogy az XDA-t olvasgattam, valszeg a ram kezelés lehet a ludas ezekben, megtelik, feltelik , és ezért resetel, vagy lassul be. MAjd lehet h ha 9.5 nél jár a kernel akkor rápillantok :)

Ilyen akksiidő nálam még nem fordult elő, 3 dologra tudok gondolni : 1: a fényerő,ami nekem 80 auto körül van, ui a 60 auto nekem túl kevés mondjuk bent a szobában, kevés fénynél. 2: Chrome ami valszeg akksigyilkos, 3: FB app ami szintén.. Viber is fut a háttérben (pedig alig alig használom :) ) az is szívhatja MEg aztán lehe h jobban ki lehetne pucolni a romot, de ezzel nem hiszem h órákat nyernék. MAjd ha egyszer sok időm lesz, akkor kipróbálom ezek nélkül, vagy helyettesítve, de addig is le..sz..om  :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3488 Dátum: 2015, 06 30, 10:15:59 »
Na eddig jól szuperál, nem volt softreset egy se, és mintha pörgősebb is lenne az egész. Dori alatt volt olyan, hogy eléggé durva laggal indult néha x alkalmazás, rányomtam azt semmi, majd hirtelen bejött, de addig már vagy 20 dologra rányomtam  ;). Ahogy az XDA-t olvasgattam, valszeg a ram kezelés lehet a ludas ezekben, megtelik, feltelik , és ezért resetel, vagy lassul be. MAjd lehet h ha 9.5 nél jár a kernel akkor rápillantok :)

Ilyen akksiidő nálam még nem fordult elő, 3 dologra tudok gondolni : 1: a fényerő,ami nekem 80 auto körül van, ui a 60 auto nekem túl kevés mondjuk bent a szobában, kevés fénynél. 2: Chrome ami valszeg akksigyilkos, 3: FB app ami szintén.. Viber is fut a háttérben (pedig alig alig használom :) ) az is szívhatja MEg aztán lehe h jobban ki lehetne pucolni a romot, de ezzel nem hiszem h órákat nyernék. MAjd ha egyszer sok időm lesz, akkor kipróbálom ezek nélkül, vagy helyettesítve, de addig is le..sz..om  :D
Facebook app nalam is megy,  en is chromeot hasznalok (könyvjelző sync, jelszavak miatt),  fb messenger helyett Disat hasznalok mert jobb, viber mellett a whatsapp is folyamatosan megy  háttérben.
Nalam talan a nagyon erősen kipucolt rendszer miatt nem fogy el a ram, és ezert nem omlik össze.

Nem elérhető balahu

« Reply #3489 Dátum: 2015, 06 30, 11:02:34 »
Facebook app nalam is megy,  en is chromeot hasznalok (könyvjelző sync, jelszavak miatt),  fb messenger helyett Disat hasznalok mert jobb, viber mellett a whatsapp is folyamatosan megy  háttérben.
Nalam talan a nagyon erősen kipucolt rendszer miatt nem fogy el a ram, és ezert nem omlik össze.

Akkor passz... :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3490 Dátum: 2015, 07 01, 11:04:11 »
Feltettem a SlimSabert, hogy visszanézzek a CAF-os cuccokra.
Hatvanezer-háromszáznyolcvanszor gyorsabb mint a Cloudy 3.2

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S8 SM-G950F
  • PDA ROM: XXU1AQF7
« Reply #3491 Dátum: 2015, 07 01, 15:02:42 »
Feltettem a SlimSabert, hogy visszanézzek a CAF-os cuccokra.
Hatvanezer-háromszáznyolcvanszor gyorsabb mint a Cloudy 3.2

Tanúsíthatom!  :taps: Nálam is volt fent egy-két napig,de nekem összeségében nem nyerte el a tetszésemet. Akinek az egyszerűbb,letisztult nem a csicsázható romok tetszenek,és a sebesség számít,annak perfect.  :ok:
"Vagyok ami vagyok, mert kell egy ilyen is"

üdv.: Szoszee

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3492 Dátum: 2015, 07 01, 15:40:17 »
Tanúsíthatom!  :taps: Nálam is volt fent egy-két napig,de nekem összeségében nem nyerte el a tetszésemet. Akinek az egyszerűbb,letisztult nem a csicsázható romok tetszenek,és a sebesség számít,annak perfect.  :ok:
Mi az hogy nem csicsázható?

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #3493 Dátum: 2015, 07 01, 17:01:13 »
Mi az hogy nem csicsázható?

Témákkal nem varriálható ikonok,betűtípusok,stb.stb.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #3494 Dátum: 2015, 07 01, 18:25:18 »
Témákkal nem varriálható ikonok,betűtípusok,stb.stb.

RRO támogatás van, tehát layers managerre mehetnek fel témák, van egy raklap:

Akár külön csak a navbar gombokat is lehet, illeve alkalmazások is témázhatóak vele, mint pl a Cyanogen Theme Engine-ben is.

Ikonok is variálhatók, én Moonshine ikon csomagot használok, korábban a főképernyő dokkon lévő ikonokat is lecseréltem fehérre egy másik ikonpakkal.

QuickSettings variálható, van SlimActions és SlimShortcus is, mi kell még? :)

Nem elérhető szoszee

• PFC Fan
« Reply #3495 Dátum: 2015, 07 01, 19:56:16 »
RRO támogatás van, tehát layers managerre mehetnek fel témák, van egy raklap:

Akár külön csak a navbar gombokat is lehet, illeve alkalmazások is témázhatóak vele, mint pl a Cyanogen Theme Engine-ben is.

Ikonok is variálhatók, én Moonshine ikon csomagot használok, korábban a főképernyő dokkon lévő ikonokat is lecseréltem fehérre egy másik ikonpakkal.

QuickSettings variálható, van SlimActions és SlimShortcus is, mi kell még? :)

Ennyire nem merültem bele :shock:,de köszi az infókat :ok: Ha 1x sok időm lesz rászánom magam ;)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
LG G2 - Custom romok, kernelek - Frissítve - 2015.01.04.
« Reply #3496 Dátum: 2015, 07 02, 01:37:03 »
A holnapi szakmai gyak allasinterjura valo készüles miatt nem mozdultam ki a lakásból,  végig wifi,  de ez akkor is brutális. Nem eleg hogy baromi gyors, de az akkuido is rendben van.  Egész nap 39%-ra birtam csak meríteni:

Baaaah :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3497 Dátum: 2015, 07 05, 09:46:08 »
Cloudy G2 3.3 uploading.

Elvileg :

New UX4 for Cat6 and minor update for G2/G3

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3498 Dátum: 2015, 07 05, 11:58:08 »

Úgy tűnik túlterhelt a szerver, valószínűleg sokan húzzák lefelé. Ilyenkor nem ritka a hibás download, így tessék md5-t ellenőrizni flash előtt!

MD5: b40c0ef12d9b5a66c04047a9ef51be02

Nem elérhető Balazs-

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D8020H
« Reply #3499 Dátum: 2015, 07 05, 13:10:30 »
Sziasztok!
Az LG-től vagy Cloudy-tól várható 5.1 ROM?