nekem semmi gond nincs pedig azt használok amit te
Én is a Chrome-ot és a SwiftKey huzigálást használom, és nekem is van. Az általánosban is volt róla szó, az autocorrect gépelés megbangult androidon. Telefonon és tableten is a stock LG keyboard, és a SwifKey is teljesen önálló életet él, de csak a böngészőben. Más alkalmazásban, azaz az összes többiben hibátlan. Sejtésem sincs mi lehet ez, remélem a következő update javítja.
Cloudy-ról a visszatérés.
Tegnap megszivatott a FlashTool és a kütyü, legalábbis azt hittem. Elindult a flash, majd hibával kidobott (életébe először). Két FlashTool verzió, Lolli, KK romok, különböző rom.zip-ekről való próbálkozás, driverek hadserege, stb., stb. Azt hittem este van, fáradt vagyok, valamit elbazilikáztam, béna vagy aludjál, majd holnap. Ma meg is próbáltam ismét az összes variánst, no siker.
Nem elemezem, mert hosszú lenne. Egy metódus segített ki a bajból. Ha másnak is kábé az alábbi képnél áll meg a FlashTool, semmilyen nagy hókuszpókot ne tegyen, hanem a kdz-be tallózza be a 10E 4.2.2-es romot (naturally CSE flash opcióval), és elsőre végig fog menni. Ha végigment, hagyd hadd álljon föl a rendszer, majd mehet az előbb nem sikerült 30B, vagy 30X akárhányas rom.
Ja igen visszamentem stockra, mert szerintem Cloudy-nak a modem nem az erőssége, és két háló közötti ide oda ugrálás egyrészt nem szimpi, másrészt úgy megakassza a telefont mint a huzat. Tudom hogy van modem.img.zip, de itt már annyi a változtatni való sallang, hogy az én szemszögemből majd egyszerűbb a G4 felületet a stockba hekkelni... Nekem elég a launcher, és a health, a kamerával így is meg voltam elégedve mióta van Xdabbeb LP driver.
Ettől ez még egy remek rom, inkább én vagyok (lettem) finnyás. Talán jól veszem le, ha az xda thread-jében nem cseszik el a renomét a mesternél, esélyes a faragott, javított verzió. Hajrá, várom.