Semmit nem értek.
Leaked LP után KDZ-vel gyalultam, root, autorec, így jb bootloader és recovery. Feltettem a CM12.1 Evolve-ot, később a ResurrectionRemixet. Flashify-t használtam hogy frissítsem a recoveryt, mert ki akartam próbálni az új blisspopot. De nem bootolt be a recoverybe. Flasheltem régebbi recovery img-t, szintén nem jó. Utána megpróbáltam a Bumped recovery-t és lőn. Fel is telepítettem a blisspopot (hisz az nem is bumpedes rom). És már bootol is. Namármost nekem honnan lenne pl KK bootloaderem (se én, se cm, se rr nem flashel bootloadert)? Vagy jó a JB bootloaderhez is a bump recovery (ugyanaz a szignó kulcs)? Vagy MIVAAN? A rom meg nem tudom hogy van. A lokit azt a recovery csinálta asszem, a bumpot is csinálhatja, vagy alapból a blisspop már bumped boot.img-vel jön. Egy boot.img lehet bumpd és utána még lokizva is, mert miért ne. Szóval most én is elvesztem.
Nem vesztél el barétom. JB bootloader is jó a bumped szignó kulcs.
Nem felhívás keringőre
senkinek!!!, meg nem esküszöm rá, csak mondom és 99% hogy jól emlékszem... Ha Perna kicsit turkál az emlékeiben be is fog neki villanni. Én mielőtt tégláztam (nem ezzel!!!) az autorec-re simán ráhúztam a bumped twrp-t. Ha itt betölt a recovery egy reboot recovery paranccsal, akkor a kernel is fog, bár ezt már nem próbáltam, mert a reboot reco után ment fel másik KK bootloaderes rom zip.
De ha nem lenne jó hozzá kulcsa, a reboot recovery-re sötét képernyő lenne, jóeséllyel logó nélkül.
Nekem ezután sikerült a brick. Konkrétan a fent említett KK bootloaderes rom, az 6ril takarító romja volt. Ez ugye sikeres flash után tartalmazza a KK aboot-ot, stock kernel-t, és egy régebbi bumped recovery-t. Namost itt voltam olyan hülye hogy Flashify-vel ráküldtem savoca JB loki-t igénylő kernelét. Flashify gyönyörűen rá is tolta. Gondoltam megyek reco-ba, nyomok neki egy wipe cache + dalvikot, tisztítsunk app maradványokat flash után. ADB - reboot recovery - enter. Mikor lenyomtam az entert, abban a pillanatban ugrott be, hogy KK bootloaderen ez soha nem fog betölteni... oszt se kép, se hang.
Így indult az unbrick leírás...