Ja, én ollóztam be, Swy barátunknak hátha segít. Ez a telefonálás gond sokszor át lett rágva, én még mindig azt mondom, a hiba nem (teljes mértékben) nálunk van. Asszonykámmal addig hallottuk rosszul egymást amíg az ő telója nem Automatikus (LTE/WCDMA/GSM) hálóra volt állítva, és nem volt a Témobile-nál a HD Hang opció aktiválva. Azóta meg mióta 4.4.2-je van, megszűnt a gond. Én is állandóan Auto 4G-n vagyok, CloudyStock 2.2-vel, stock kernellel semmi bajom nincs. Zajszűrőt NEM szabad bekapcsolni. Az hogy a másik oldalon nem hallanak, az az ő bajuk. Szívbaj nélkül szoktam javasolni az új készülékvásárlást...
igen, igen, itt vagyok, csndben rejtozom, de a javitas nem oldotta meg a dolgot. anyammal tegnap tudtam telefonalni, sztem a gyari kernel miatt. csak akkor volt, vagy szokott gaz lenni, ha gsm modban van a net. en nem hasznalok 3g-t, igy 2 napig nyustolhetem fullon a gepet, utorrenttel us :-D
. viszont a gyari kernel jonak tunik,l. arra is radobtam a 2 zipet, ami a fulest javiccsa. igy most jo. uj problem van viszont :
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Loginez miert van? mmint a kepek miert nincsenek. kepzeljetek el, otthon szarakodott a fb. volt net, megse toltott. neha elment ugyan a net, de mikor felhivtuk a t-homit jottek az ,,huuza ku a halozatbol" dumaval es sose volt bizonyithato. tegnap faterom kihivta a szerelot h mostmar muszaj ezzel kezdeni valamit, mert lathatjak a naplozasban is h gaz van es ejszaka nem marafunk fent azert h ki be kapcsolgassuk, szoval magatol teszi. kijottek, megcsinaltak. kiderult, vagy hat en arra kovetkeztettem h a netben sok volt a ping es ezert nem tolthette be a fb-ot. csendben jegyzem meg h eniatt tettem ujra ketszer az egesz telefont, mert azt hittem vmi elcsesztem.