Csatlakozom DeFence-hez, biztos jó, de én ezért el nem húzom a wipe-ot. Majd ha lesz 2 javítás hozzá legalább. De kicsit szemét leszek, ízlések és pofonok... lehet akkor sem. Egy portolt rom soha nem lesz (nem tud) nana... olyan lenni mint amit gyáriból főznek. ez is gyári A gyáriból való főzés nagy előnye hogy alapból működik minden, amire lehet építkezni, elvenni belőle. A portolt, másik HW-re való, és 1000% hogy van/lesz olyan porcikája ami bugos. a CludyFlexnek a 2. generációját használom. komfortérzet, mint a stockG2, az össze gyári appal, csak a megjelenés közelebb áll hozzám.
Én lájkolom Cloudy munkáját, de itt most részemről kivárás.
Az, hogy bugos, amiatt főjön a fejlesztők feje. én pedig borzalmas késztetést érzek, hogy kipróbáljam...
Egyébként tetszetős.
Tényleg nagyon szép ez a rom...
Stock, kontra nem stock = De, amit pl. a MIUI belerakott a pl: stock ICs-be (4.0.4), az XperiaS-en nyúztam, kb. 2éve, és, ma is azt raktam rá
azok a funkciók mostanában jelennek meg sok híres neves gyártó stock romjában. Ez alól az LG sem kivétel.
És, még egy gondolat. Pl. egy Gflex, vagy egy G3 romból való főzés... mintha a hozzávalók kicsit jobb minőségűek lennének, mivel jobb (más, újabb) telefon... Gondolom én... Vajon mit keres Cloudy-nak a stockjában a Gpro-ból átírt előlapi gombok variálása...? Vagy a GPro kamera?
De ez az én szubjektív véleményem. És, ez ezért egy fórum, pl: hogy elmondhassam...
Nagyjából 30 perc alatt felöltöztetek egy csupasz romot, az LG mentésből, Playről, Drivból, Xposeddel, Viper4-el, TricksterModdal, e-mailekkel, smsekkel, stb.vel...
Úgyhogy, nincs más hátra, mint előre...