Ha nem bootolt volna be, hogy raktam volna fel az ú romot?
Persze, bebootolt.
Utána bootloader flash, közvetlen utána ROM flash.
Majd ROM indul, beállít.
Gapps elmaradt, ezért próbáltam újra a recoverybe belépni.
Mikor a Te leírásod készült 2015.02.18-án, nem tudom melyuk TWRP volt a legfrissebb, de én a 2.8.5.1-t töltöttem föl a Philz helyett, és arról ment minden mókolás.
Lehet ez volt a gond? Próbáljam meg egy korábbi verziót?
Egyénként MIUI-hoz hogy viszonyul ennek a portolt romnak az akksi ideje?
Milyen kernellel használjátok?
Valami csak van... vagy a tányér nem egyenes, vagy a leves görbe...
Egyébként, tényleg nem árt néha-néha egy vasig gyalulásos KDZ frissítés!
Jó az a TWRP verzió amit letöltöttél.
TWRP-ben advanced wipe volt?
Philzt egyelőre el lehet felejteni. Tudomásom szerint a KK bootloaderrel nem dolgozik együtt. (bár, ha kivennénk a pipát az auto loki támogatás elől...de nem vagyok dev. és nem is leszek...
)
Mivel nem sok KK bootloaderes (NO! loki fájl) kernel van (Dorimanx, Kínából Cloudy......) korlátozottak a lehetőségek.
Én személy szerint Dorimanx.V9.9-KK kernelével használom, és meglepően pozitív a tapasztalat, az általam régebben használt Dorimanx kernelekhez képest.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginSzerintem, be kell látni végre, hogy jól megírt romok, jó kernelek (szinte mindenki mást szeret, másra esküszik) esetén, nagy csodák nincsenek, ezzel a képernyőidővel, üzemidővel kapcsolatban!
Ha használom, automata fényerőn, zenét hallgatok (Viper4), automatán frissítek, emailezek (Gmail+Exchange), telefonálok, Viberezek, Skypolok, jegyzetelek, a területen a .pdf-et, Excel-t a drive-on nézem, és szerkesztem, és nem bányász vagyok...Nekem a legjobb idő 2nap volt, kicsivel több mint 4 óra kijelzőidővel.
A hétvégén kipróbálom az utolsó kínai MIUI-t, KK bootloaderrel, és ezzel a Dorimanx kernellel.
Arra kíváncsi leszek, mit hoz össze...