Az nagyon egyszerű akkor. Ha secur booting error van, akkor valamelyik komponens nem odaillő. Vagy a recovery vagy a bootloader, de a kernel is játszhat.
Hasonló volt nálam is.
Én a minap tégláztam, még logó sem volt, nem is rezzent. Rossz kernelt küldtem, rossz bootloader - re, kányec filmá. A bootloader kapott egy pofont, brick. Ez van.
Linux - al újra raktam a bootloader - t, és a hozzá való dolgokat. Utána gondoltam valamerre, vagy bootloader vagy recovery, de indulnia kell. Ha simán indítottam akkor volt ugyanez a hiba üzi.
Magyarul akkor nem recovery - be, hanem a system felé akart indulni, ami error lett. Recovery - be gombbal simán belépett.
Szóval ha ezt az üzit kapod és van rajta recovery, akkor tuti nem jó a kombó amit nyomsz vagy pl a recovery nem jó.
Hm. Ez érdekes.
Ebben a hozzászólásban lévő cuccokat raktam fel egy legutolsó nemzetközi MIUI romra.
"Idézetet írta: chicano69 - 2015, 02 17, 21:49:55
Szia MIUI testvér!
Köszönöm szépen, hogy írtál.
Nem mondom, hogy mindent megértettem elsőre de majd olvasgatok még, feldolgozom az információkat.
Esetleg egy-két linket betennél, hogy honnan tudom letölteni ezt a bumped recoverys dolgokat meg a stock port lolit.
Illetve, hogy hogyan essek neki, mert bevallom kicsit ijesztő így elsőre.
Jó annyira azért nem
Köszönöm mégegyszer
Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
Reggelt!
1. BUMPed TWRP
2. KK-20H-D802-BOOT-LOADER.zip_Dorimanx
3. A rom amit most használok:Bumped D802/F320/K/L/S LANDSCAPE UX ADMIX-ROM FINAL
Rom letöltése letöltéshez jelszó: thyf"
Semmi mást. Most akkor mi lehet a hiba. Kernelt nem változtattam. A MIUI alatt sem, a mostani portolt rom alatt sem...