Hali!
Valaki már probálta véletlenül ezt a romot: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNekem tetszik, csak igazából nem tudom használhatóvá tenni.
Ha valaki kiprobálná és tesztelné rajtam kivül aszt megköszönném.
Többen töbre jutunk.
Metaláltam a választ:
Guys i'm proud to present you this port! This rom is for now in an alpha stage, a lot of things doesn't work and we are facing some big problems with audio and camera.
The rom is quite stable, but because of the problems mentioned it can't be used as your daily rom! I'm working hard on this project but i'm also busy with school and i'm not very expert.. So any help is appreciated! :highfive: :good:
we need specially some kernel devs who can help us to create a stable and usable kernel for this rom!
Google:
Srácok , büszke vagyok , hogy jelen van ez a port ! Ez a rom van most alfa fázisban , egy csomó dolog nem működik , és az előttünk álló néhány nagy problémák audio és a kamera .
A ROM meglehetősen stabil , hanem azért, mert az említett problémák nem lehet használni, mint a napi rom ! Én keményen dolgozik ezen a projekt de én is elfoglalva az iskola , és nem vagyok szakértő .. Szóval minden segítséget előre is köszönjük! : highfive : jó :
szükségünk van speciálisan bizonyos kernel fejlesztőknek , akik segíthetnek nekünk létrehozni egy stabil és használható kernel erre a rom !