Jóestét az uraknak, segítséget szeretnék kérni D801-hez. Összefoglalnám a problémát: Telefonom olyan hibát produkált, hogy nem akart duplakoppra ébredni, talán emlékeznek itt páran, hogy az őrületbe kergettem itt a fórumozókat kb. kettő hete. Meguntam a dolgot, mivel semmi érdemleges válasz nem jött, és hard reseteltem. A hiba nem oldódott meg, hanem még a kijelző is használhatatlanná vált, akadt, hol érzékelt, hol nem. Kosmoo fórumtárs (és munkatárs) elvitte, tett rá gyári T-mobilos szoftvert, működött a telefon, de nem volt mobilnet. Újra elvitte, felrakta a Cloudy G3-at, szinte tökéletes lett, duplakopp is, csak nem ment a képernyőforgatás, és az automatikus fényerő. Engem ez is zavart, így ráraktam a Cloudystockot, majd a Cloudiflex 2.8-at, minden maradt ugyanúgy. Aztán szerény angoltudásommal kivettem, hogy a modem lehet felelős a szenzorért (ha igaz), és nagy bátran felraktam a 802 modemet. na innentől eltűnt a hálózat, net minden. Találtam aztán 10c modemet, ezzel helyreállt a mobil, de mint utólag kiderült hazárdírozás volt rátenni a 801-re. Mindegy, ma aztán attika79 tanácsára felraktam a D80110c szoftvert, azzal minden facca lett, csak wifihívásra errort dobott, ez nem is volt törölhető az értesítési menüben, d eezen kívül tényleg mindne ment ahogy kellett. erre tettem fel a Kitkat D80120E-kdz-t, itt aztán megint kezdődött elölről a duplakopp teljes hiánya, sőt, bekapcsoló gombbal ha nyitnám, felvillan, és egyből le is zár a képernyő, talán 10.-re tudom feloldani. Autorec futtatva, supersu is fent. Ha tud valaki megoldást, esetleg kernelt, amivel működne a telefon hibátlanul, hálás lennék ha megosztaná velem. Kezd elmenni a kedvem az LG től...