Igen erre gondoltam. Hát próbálkozom ezzel azzal, forrásból sikerült kisajtolni CM-et, de mélyebben is belevágnék, de nincs tapasztalatom még ilyen téren. XDA-n keresgettem de nem jutottam sokra.
Egy problémám is lenne, próbálkozom vissza flashelni a stock ROMot a masinára Flash Toolal,driverek rendben,mindent az itt és XDA-n leírtak szerint csinálok, de 2%nál megáll és a csatolt hibát dobja fel. Rendszergazdaként indítom,Windows 8.1 64biten vagyok,Win 7 kompatibilitással is próbáltam, ugyanez. Másik gépen is ugyanezt csinálta,szóval gondolom a telóban van valami turpisság.
Ha nincs tapasztalatod, akkor keress egy olyan zip-et ami a Tiedre való, és azt faragd át. Szerintem ezzel kezdj. Nézz utána az updater-script szerkesztésnek, és elemek hozzáadása/eltávolításának. Ez elsőre a legegyszerűbb, oszt idővel alakul.
Van több lehetőség is, pl
dsixda kitchen-je, vagy
championswimmer kernel kichen-je, linux, win, és mac-re is. Az hogy a G2 melyikkel kompatibilis, melyik tudja, rég nem néztem, samsungon használtam, ott jó volt.. (de jó hogy mondod, meg is kukkolom)
Nem tudom minek álltál neki, vagy a géped hogy áll, elsőnek szerintem a default cuccokat szedd össze, Java, Android SDK. Utána kezdj neki.
De van jól kiherélt stock rom is. Én ezzel kezdenék, persze hacsak magadnak akarsz. Felraksz egy legyalult stock romot, és pl
Nikhil zip creatorjával csinálsz magadnak belevalókat.
Kernellel tessék vigyázni, és szem előtt tartani, hogy a G2-n downgrade-elt bootloaderrel dolgozol.
A problémára: FAQ-ban van 2014 FlashTool, próbáld azzal. Nomeg CSE flash-el. Ha nem megy, próbáld meg JB rommal.
Szerk.: Ha most állsz neki, biztos nem CM-el kezdenék. Nem véletlen írtam a stock alapot.