Részemről a Bliss sztornót kap. Megyek vissza a H-ra vagy G-re mindjárt megnézem melyikre írtátok az előbb, hogy jo volt az akkuideje. A Blissnek se lenne rossz, de újraindult a zsebemben, a telefont egyszer le tudom tenni időben, máskor nem, elég idegesítő, hogy akkor nyomom meg a gombot, amikor pont be tud időben kapcsolni a kijelző, de mivel megnyomtam, kikapcsol. A gombbal való hívásbefejezést nem találom benne, pedig ismert CM betegség és ismert gyógymód rá ez is. A felébresztés jó funkció, de kikapcsoláskor, mielőtt beteszem a belső zsebembe, akkro is bekapcsol a kijelző. Az értéket, amennyi időre ilyenkor felébreszti, azt nem lehet állitani. A Rendszer UI leáll ilyenkor. Máskor is volt hasonló. Pedig annyira tiszta volt a telepítés, hogy ennél nem lehet tisztább. Nem szidom én, csak nem vagyok kísérletezős kedvemben most, de már nyalni akartam nagyon, ezért kipróbáltam. A render kernelt nem sikerült feltennem, pedig az lehet, hogy megoldott volna sok dolgot. A scroll szaggatást pl. nem kizárt, hogy megoldotta volna. A messenger olyan lassan nyílik meg, mint a SGS + telómon. szóval jobb a békesség, irány a STOCK H vagy melyik.
Pár hét múlva, lehet h ezek megoldódnak persze.