Alapbol nem húzza addig magát sztem. Gyari ondemand is felhuzza max frekire. Rakj fel egy napra mahdit, es nézd meg mennnnnnyivel gyorsabb.
Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Biztos hogy gyorsabb, S3-on tapasztaltam, de itt már nem lehet észrevenni. ez a clody kernel nekem nagyon jól muzsikal most, működik minden, akku jóó, jatékok nem laggolnak, szóval most egyelőre nem kell cm,aosp, aokp rom:) a dorinmax és yoda kerneleket is próbáltam, de az vagy nemm laggolt és ette az akkut, vagy laggolt de jo akkuidővel:) a gyári rom volt még ilyen, nagyon jó volt az akkuidőm, de picit laggolt. Elment majdnem 1 napig is:) 5-6 óra kijelzőidővel, amiből kb 3 óra kemény játék volt, merült le 100-ról 0-ra. csak rootoltam, felment twrp és 1-2 rom és azóta nem találtam meg a megfelelő rom-kernel kombinációt, de clody kernele ezzel a rommal amit használok eddig úgy néz ki marad:) ezek a kis lg ficsőrökre meg szükségem van, mert jópofák és használom is, de csak ezt a hármat, a többi törölve:). Cm és társai ezeket nem tudják akkor:( Ja és vettem quick window tokot 3 képernyővédőfóliával(10dollárért) és hát azt szeretném használni.
Azért köszi a segítséget.