Oke, egy velemeny nem velemeny. :-D
Két dologgal már levett a lábamról. Azaz 3.
1. Nanáhogy nem bírtam ki hogy ne tegyem fel RendelBroken AOSP kernelt. Akkuidő tekintve a használatot jónak tűnik, és a kernel saját tweak progijában brutálisra lehet húzni a hangot.
PowerAmp - al remekül, dinamikusan, és szépen szól. 3/4 hangerő a fülemnek (meg majdnem a quad beat - nek is) a max.
2. Korrekt a működés, lagot még minimálisat sem vettem észre.
3. Ez a felveszed az asztalról - felébred ficsör bazi hasznos.
Összességében egy pár apróságtól eltekintve kiváló. Én mindig AOSP lover voltam, és ezt a nagy materiális átalakulást nagyon nem díjazom, úgyhogy max így tudom elviselni. Az apróságok meg lehet nekem újak csak, pl vcf a nyalókába, értesítések újra értelmezése, clip tray feladása, dupla kopp alvás az értesítési sávon, + 10/7 dolog nem a megszokott helyen van.
Egy két dolog ami tényleg jelentéktelen, nem működik, de más erre nem alpha-t, hanem kiadás előtti bétát mond... Sőt.. Volt már a kezemben final build ami messze volt ettől.
Az egy ami egyelőre nem ismert : a data beállításokban külön van LTE / 3G / 2G. Itthon egyelőre full LTE, hogy daily use az utcán hogy viselkedik, hogy vált ezek közt (ha vált) az holnap kiderül. Ha jól (remélem...) akkor biza esélyes.