most végül megadtam magam, wipoltam a systemet, 2.6 van fent, épp helyreáll minden.
2.5-ön nekem nem volt olyan jó a deep sleep. Bár áttértem 3g-re edge-ről ami a napközbeni használatot illeti, de a deep sleep wifi kombó számomra sokat evett 2.5-ön, ezért is akartam már lépni g3 rom felé, vagy a 2.6 felé. most ennek adok egy hetet, aztán meglátom. Te miben tetted fel? At aroma installerben lehetett választani és én a deox-ot v mit választottam, mert ART-ot akarok futtatni. Te?
Előbb deodex / ART, itt idővel váltottam Dalvikra. Még mindig nem tetszett, reflash, odex / dalvik.
Az az igazság hogy azon kívül hogy atombiztos, és roppant gyors, egyből reagál mindenre, semmi más előnyét nem éreztem. Erre a 2.6-ra mintha elfogyott volna az erő, vagy a fejlesztői lendület...bocsi, de nem érezni már azt az átütő erőt mint a régiekkel... Lehet én hülyültem meg, de a gyári rom belakva sokkal smoothabb, a kamera (nem vagyok fotótudós, de) roppant gagyi, 3,5 óra screen megette az akkut, az alkalmazások meg ART-on kritikán aluli működést produkáltak.
Magyarul, mérlegen a valóság: nekem a gyári rom (tele bloatware-el... érdekes mi? ) sokkal jobban daily use, mint a 2.6
Sőt, meg merem kockáztatni, hogy még mindig a 2.2 a legjobb CS, amit a minap Paul fórumtársunk felrakott. Lesz időm, szerintem visszamegyek arra, csak a napokban meghalni nincs.
Ugyanakkor tényleg érdekes, de a gyári 20G / vagy H ugyanazokkal az appokkal a fedélzeten, ugyanazon szokásokkal, lazán hozza a 4,5 - 5,5 - (ritkán) 6 óra screen-t. És 1 db appot nem töröltem, nem használok Tibit sem, csak amit a rendszer enged tiltom, slussz. Fikarcnyi melegedés sincs, tényleg frankó.. így max unaloműzésnek fogom rom(b)olni, mert a kedvem / indíttatásom fogy...