Helo. Én is romoltam az lg g2 -met főzött 4.4.4 re. A gond hogy a romolás után a dupla koppintás a lezáráshoz elromlott és csak feloldani lehet vele , sajnos nem találok sehol erről egy információt sem . És volt még egy nagyobb gondom is miszerint média hangjavítást akartam véghez vinni az lg g2 mix fix-el , de ugyebár nekem 4.4.4 em van és nem 4.4.2 amire ez a frissítés csinálva van ezáltal a hang nem jó , recseg és halk , a kérdésem hogyan tudnám ezt megjavítani ebben az állapotban mert nem akarom újra rakni a főzött romot. A válaszokat előre is köszönöm
Heló még 1x.
Gyűjtsük egybe az infót, mert látom megtaláltad a megfelelő topikot. A fenti kérdésedre, ketten is válaszoltunk. Íme:
Én is,
Szia!
Üdv köztünk.
Ez nem off téma, de ahogy gondolod. Itt elfér.
Újra flash - eled a 4.4.4 - es főzött romodat, az a helyére rakja a system - et (amibe belepiszkított a hang javító zip) és jó lesz.
A dupla koppos megoldások többségében csak based on stock romokban működnek, de Nova launcher - ből ha jól emlékszem elő lehet csalogatni a ficsört, vagy a másik megoldás :
You are not allowed to view links.
Register or Login
És Perna is:
Szia!
Üdv a csapatban!
1. ezeknél a recovery-ből flashelhető modoknál igez elvétve, de akad visszaállító zip.
Ha belenézel a fájlba pc-n, mondjuk egy winrar-ral, meglátod mit módosít, mit nem, esetleg megpróbálhatod az manuálisan is visszaállítani. Általában csak szám értékeken változtat.
2. A főzött romoknál ezen funkciók első körben a kerneltől függenek. Pl. amit én használok a MIUI alatt, Savoca kernele, minden bizonnyal tudja ezt, egy példa a kernel funkcióra a You are not allowed to view links.
Register or Login-ról.
Talán körül nézhetnél az XDA-s témában: You are not allowed to view links.
Register or Login
A You are not allowed to view links.
Register or Login-dal tudod paraméterezni legjobban Savoca kernelét. You are not allowed to view links.
Register or Login You are not allowed to view links.
Register or Login
Ez a custom romok topikja, maradjunk itt. Ha válaszolsz, jobb felül az idézet funkció, majd a beszúrt idézet végén lesz egy :
[/quote] felirat. Ezután írd a hozzászólásodat, hogy egyrészt átlátható legyen, másrészt tudni véljük akár egy későbbi visszaolvasásnál kinek / mire válaszoltál.
Szóval ott tartunk hogy gubanc van a romban. Minden moddolás a mentéssel kezdődik. Tehát elkezdünk valamit matatni a system-ben, előbb menteni. Felteszem Nálad ez nem játszik, különben nem kérded a megoldást. Ha mentésed nincs, akkor a sytem patrició (ahol maga a telefonon lévő rom van) helyreállítása ilyen esetben: újra flash-elni, telepíteni azt.
Egy ilyen helyreállító műtétnél az újratelepítéskor nem kell törölni semmi adatot (persze csak ha nincs nagy gubanc), csak recoveryben install a rom, a végén wipe cache + dalvik, reboot. Így újraíródik a system, és helyreáll a dolog. Alap ugye, hogy ugyanazt a zip-et küldjük rá, amit előzőleg.
( Csak úgy mellékesen: Persze itt is az első amit teszünk : mentés. Ha valami balul sül el, rosszat, rosszul telepít az ember, vagy bármi közbejön - és fel kell rakni egy gyári romot, esetleg HardReset szükséges, az töröl mindent. Magyarul minden legyen mentve, mert soha nem lehet tudni..)