Sziasztok!
Némi(jelentős) segítségre lenne szükségem, tegnap feltettem a cloudy G3 romot, majd megpróbáltam a dorimanx 7.1-s kernelt. A telepítés követő újraindítás után fastboot módban ragadt a telefon, amelyet még át tudtam tenni download módba. KDZ-vel próbáltam stock romot telepíteni, ami szépen fel is ment, de system és az android core folyamatos leáll, gyakorlatilag fel sem áll a rendszer rendesen.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám életre kelteni a telefont?
Az a félszem, hogy a gyári recovery elszállt a twrp pedig a kdz miatt nem megy.
Gyakorlatilag recovery módban nem tudom elindítani a telefont.
Valakinek egy jó ötlet?
előre is köszönöm.
Szia!
Nem akarok beleszólni, mert Pernával már elkezdtétek a műtétet, csak... a hiba jóeséllyel nem más minthogy nem a készüléknek megfelelő dori kernelt flash-elted rá. A sima KDZ KK rom flash nem biztos hogy rendbe fogja tenni, mert a bootloader kapott már egy szeletet D nyolcszázakárhányas kernelből is, és a Flashtool a bootloader alapján ismeri fel a telefont.
Recovery-t azért nem érsz el, mert csak a 3e van, amibe gomb kombinációval nem fogsz tudni belépni, csak ADB-vel.
Én megpróbálnék előbb JB romot feltolni KDZ-vel, így remélhetőleg visszaáll mindened az eredeti 4.2.2-re. Ha ez sikerült, csak akkor tegyél fel 4.4.2 KK romot.
Persze minden egyes KDZ-s műveletet (előtte+utána) a HardReset övezzen, ez nálad most elengedhetetlen.
Ha így sem jutsz semmire, akkor valóban EMERGENCY mód, a mi Pernánknak hálaistenneksajnos van benne tapasztalata.