Pár nap - pár hét után írok egy kis tapasztalatot.
Otthon csak használgattam a telefont és jó volt, működött szépen, nem volt gond. Mivel a térerő nagyon gáz igy kb. 1-1,5 napos az akksi normál vegyes használat alatt. Tűrhető a 12-14 órás S3 után
Változás következik a jövő hónaptól (Haza költözünk Mo.ra) ezért Frankfurtban ill. mellette egy kis városban töltöttem 8 napot szakmai tovább képzés miatt. Nem a saját hálózat volt használva hanem egy német, volt roaming hívás es internet is. Jobb volt a hálózat ereje ami az akksi időn igen csak érezhető (volt)! Nőtt a mobilnet hasznalata is a vége felé, de a háttérben ki volt kapcsolva amig nem kellett. Wifi is ment esténként és google navija is működött az utolsó 3 napban. Akkumulátor szempontjából jobb volt még igy is mint kint "anyaországban"!
Átlagos használat is volt, akkor 2nap 18 óra után tettem töltőre 1%-nál! (Es mi lesz ha nem lesz mobilnet es wifi otthon napközben es energia takarékos profilra állítom??? )
Volt este mikor folyékonyabb volt az esténk és ment a youtube teljes fény erővel es maximális teljesítménnyel, hangerő fullon.
Na itt az akksi bánta, mert hamar esett az a százalék
Viszont pörgött mint egy mérgezett egér! 90%-ban csak az új alkalmazást láttad azonnal megnyitva és a "töltöm" karika csak egy pillanatra ugrott fel.
Negatívum is van: változó időben, változó környezetben egy-egy alkalmazás beragad és a "működése leállt" felirat ugrik elő. Kb. Napi 1x van ilyen. Egy ilyen után megy tovább gond nélkül. Engem nem zavar, majd javítják
Következő hsz.-ban töltök fel pár képet amiket lőttem. Értékeljétek majd légyszi. Csak ne úgy hogy le maradt a fa teteje es nem aranyos a kép
Köszi
Ui: Fényképező es a videó is sokat lett használva. Az akksi idő miatt írom még is.