0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Képzeljétek el, épp csinálgatom a Note 4 VS Mate 7 premium bencheléseket... És csak úgy, miért-ne alapon beraktam a csatasorba kedvenc OnePlus One készülékem. Nagyjából egy szinten van, de akad egy két pontszám amiben az 1+1 magasan veri a másik kettőt. Ja és pl fényképkészítésben is jeleskedik. Minőséget tekintve a képek: Note 4 épp egy kicsivel jobb mint az 1+1 és a sor végén kullog a Mate 7. Fájlméretet tekintve a kedvencünk 1,5 megás képet lőtt míg a note4 6 a mate7 pedig 4 megásat. Nem mindegy. Csak úgy gondoltam megjegyzem. Ha tetszeni fog az embereknek, ha nem, belevettem egy két összehasonlítási ponton a One-t is a tesztbe. Egyrészt majdnem fele annyiba kerül mint a többi, másrészt mert elvileg alsóbb kategóriás "noname kínai szar". Lássák a népek, hogy itt bizony nekünk a jobb, nem a marketinggel etetett vevőknek. Nem erről szól a teszt, csak úgy néha néha egy két ponton egy kis szúrkálódást imitálok. (Ha van ötlet, jöhet!)
Bambusz hatlap ma meghivo nelkul rendelheto.
Hol lathatoak az irasaid?Szivesen olvasgatok ilyen mobilos teszteket oldalakat...
Fényerő, kontraszt, hangerő, hangminőség, hálózati jelerôsség, akkukapacitás (pl. FullHD dekódolás full fényerő mellett), GPS, kamera (fénykép, videó - képminőség, zaj), ezek érdekelnének összevetve.
Sziasztok,igen valószínű, hogy eladóvá válik az one plus-om.Januári vásárlás, számla, stb van, az ára 280€ lesz, ha valakit esetleg érdekel, és jövőhétig megkapom a másik telefonom, akkor el tudom juttatni magyarországra.Üdv
Nem tudom ez most rossz vagy jó, nekem 320 ba volt a készülék, 64Gb, gondoltam ott eladni, nemm kell valakinek a postával szenvedni.Ha sok, vagy nem jó valami nyugodtan töröld.
16 uj orszag?bent van magyarorszag
Na ezzel a húzásal fog tarolni szerintrm az 1+1. A google nem képes Magyarországra jönni az 1+1 igen. És ha az ár is ugyan az lesz, mint a weboldalukon az meg maga lesz az álom, és lehet, hogy háztól házig garit vállalnak a telefonra.Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el
Március 12-től támogatott ország leszünk, sőt egy találkozót is szerveznek.A garancia innentől kezdve nem kérdéses szerintem, otthonról simán visszaküldöd futárral, és oda is kapod vissza.
Március 12-től támogatott ország leszünk, sőt egy találkozót is szerveznek.
Csabi jo dontes, varunk a klubban:-)
Probaltam ezt a phoneweaver nevu programot de nekem nem vallt be.Vagy en vagyok hulye es nem tudom beallitani vagy nem ugy mukodott ahogy kellett volna.Random rezgesek 1 perccel push elott, kozbe meg olyankor is rezgett ha uzenetet kuldtem masnak.Mas ami nem hiszem h a program miatt van, tobbszor beakad a csengohang, es csak ujrainditas segit.Altalaban mikor hivnak es felveszem akkor csinal ilyet. Kihangositom akkor jo, de ha visszakapcsolom egy minimalis bugas marad amin csak a restart halgattat el.Cm11 temasek.
Gyári ROM alatt más találkozott olyannal, hogy ha középre van rendezve az értesítősávon az óra, akkor az időnként eltűnik, és csak a reboot segít?
Szia, nekem a gyári van fent és jobb oldalon van az óra de ugyanúgy eltűnik. Viszont nem kell reboot csak Lock és unlock. Utána ismét látható az értesítési sávon. Sent from my A0001 using Tapatalk
Lenne valakinek itt éppen egy meghivoja? Egyik baratom szeretne rendelni.
Ha nem kapnál, akkor minden kedden nyitott rendelés van, ha jól tudom...