2024, 12 29, 02:33:57

Szerző Téma: OnePlus One - általános beszélgetés  (Megtekintve 91911 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető KerryVTR

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: OxygenOS Open Beta 1
Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2015, 01 13, 00:09:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login vettem, tegnap még -65% volt, azóta drágult.

Nekem ez van rajta. Én nagyon elégedett vagyok vele! :)

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #601 Dátum: 2015, 01 13, 16:42:46 »
Használ valaki tokot a telefonhoz? Eddig minden telefonomhoz volt, azonban a OPO már enélkül is elég nagy, meg amúgy se szoktam eldobni a telefonokat. De az ördög nem alszik, és itt a kijelző is jelentősen kilóg, tuti törik, ha eldobom.
En hasznalok szerencsere!
Az eslo nap ledobtam! :D De eddig mindegyik telefonommal igy kezdtem, ugyhogy elso a tok meg a kijelzo vedelem. :)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #602 Dátum: 2015, 01 13, 17:34:41 »
En hasznalok szerencsere!
Az eslo nap ledobtam! :D De eddig mindegyik telefonommal igy kezdtem, ugyhogy elso a tok meg a kijelzo vedelem. :)

Kicsit fáradt vagyok ma, elfelejtettem, hogy már kérdeztem, ezért töröltem a hozzászólást. :D De köszöm a választ, hasonló képp gondolkodom én is. Majd meglátom. Egyébként két ok miatt hordom tokba. Az egyik, hogy ha leesik, lehetőleg a kijlező egyben maradjon, a másik, hogy szép állapotban legyen, mikor eladom. Engem aztán nem érdekel, hogy ütött-kopott e, mert nekem használati eszköz, csak legyenek egyben a funkciói, és a kijelezője.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #603 Dátum: 2015, 01 13, 19:24:59 »
A nillkin tok nekem bevált, nem lesz nagyon vastag, és sokat véd rajta.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #604 Dátum: 2015, 01 14, 10:04:18 »
Meg is jött a telefonom. Jó, nem ide, hanem Frankfurt mellé, de akkor is, ez gyors volt. :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #605 Dátum: 2015, 01 14, 15:50:28 »
Meg is jött a telefonom. Jó, nem ide, hanem Frankfurt mellé, de akkor is, ez gyors volt. :)

Akkor hamarosan boldog tulaj leszel! :D Helyes!
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető rtitusz

Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #606 Dátum: 2015, 01 14, 17:44:13 »
Akkor hamarosan boldog tulaj leszel! :D Helyes!

Holnap fel is adja az unokanővérem DHL-lel, gondolom hétfőn itt lesz. :):)

Nem tudom mennyivel lett volna gyorsabb, ha expressz szállítást kérem. 3 nap volt. Vasárnap délben adtam fel a rendelést, ma reggel megjött. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #607 Dátum: 2015, 01 14, 18:07:58 »
Holnap fel is adja az unokanővérem DHL-lel, gondolom hétfőn itt lesz. :):)

Nem tudom mennyivel lett volna gyorsabb, ha expressz szállítást kérem. 3 nap volt. Vasárnap délben adtam fel a rendelést, ma reggel megjött. :)

Ha elinditjak Londonbol akkor 24 ora alatt odaer a cimre. Ez az express szallitas.

Nem elérhető rtitusz

Re: Re: Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #608 Dátum: 2015, 01 14, 18:23:32 »
Ha elinditjak Londonbol akkor 24 ora alatt odaer a cimre. Ez az express szallitas.

Ez 53 óra volt a csomag felvételétől számítva, 25 ha azt nézem mikor indult el Londonból. 16 euróért. :) Én a kínai rendelésekhez vagyok szokva, amik 1-2 hónap alatt érnek ide, gondoltam a DHL mondjuk 1 hét.

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #609 Dátum: 2015, 01 16, 09:07:46 »
Ez 53 óra volt a csomag felvételétől számítva, 25 ha azt nézem mikor indult el Londonból. 16 euróért. :) Én a kínai rendelésekhez vagyok szokva, amik 1-2 hónap alatt érnek ide, gondoltam a DHL mondjuk 1 hét.

Én az aliexpresses rendeléseimnél vétel előtt mindig beszélek az eladóval, jó hangulatot teremtek, megtudom, hogy tényleg azt árulja e amit én venni akarok és ha igen, akkor megrendelem, megmondom, hogy a packaginggal hurry plíz és volt hogy 1 hét alatt itt volt a cucc. Ha tovább tart az általában már országon belül  censored öl. :) Nem egy csomag volt ami fizetéstől számítva 5 nap múlva már az országban volt, országon belül, további 10 (TÍZ!!) napot tétlenkedett. Volt ami meg se jött, volt amire azt írta a követő, hogy kézbesítve és a postán érdeklődve is annyit mondtak, hogy "de ezt már átvették". Mindezt úgy, hogy a kezemben van az értesítő, hogy megjött a csomagom előző nap. ;)  :taps: Pár panaszlevélen túl vagyok már és annyit elértem, hogy most már a postás feljön az emeletre és bedobja a rácson a csomagot, az ajtóm elé, vagy ha befér a postaládába akkor betuszkolja. Korábban többször kértem tőle, hogy ezek nem törékenyek, nyugodtan tapossa bele abba a rohadt résbe a boríték méretű épphogy vastagabb csomagokat. (Ha valami mégis törékeny akkor én voltam a  censored , de legalább magamat felelősségre tudom vonni :D )

Amúgy nekem főleg november óta pikk-pakk jönnek a csomagok. Rendelek 3-4 dolgot hétfőn és köv héten mindne nap kapok valamit. :D Egyébként örülök neki de kifejezetten furcsállom. Minden nap karácsony. XD

Na és amúgy milyen az új ketyere? ;) Én egy ideje 5.0.2 -vel hajtom és már kezd viselhető lenni a rendszer, de egyelőre azt mondom, hogy a 4.4.4-es gyári CM11S jobb. :)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető rtitusz

Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #610 Dátum: 2015, 01 16, 10:48:18 »
Én az aliexpresses rendeléseimnél vétel előtt mindig beszélek az eladóval, jó hangulatot teremtek, megtudom, hogy tényleg azt árulja e amit én venni akarok és ha igen, akkor megrendelem, megmondom, hogy a packaginggal hurry plíz és volt hogy 1 hét alatt itt volt a cucc. Ha tovább tart az általában már országon belül  censored öl. :) Nem egy csomag volt ami fizetéstől számítva 5 nap múlva már az országban volt, országon belül, további 10 (TÍZ!!) napot tétlenkedett. Volt ami meg se jött, volt amire azt írta a követő, hogy kézbesítve és a postán érdeklődve is annyit mondtak, hogy "de ezt már átvették". Mindezt úgy, hogy a kezemben van az értesítő, hogy megjött a csomagom előző nap. ;)  :taps: Pár panaszlevélen túl vagyok már és annyit elértem, hogy most már a postás feljön az emeletre és bedobja a rácson a csomagot, az ajtóm elé, vagy ha befér a postaládába akkor betuszkolja. Korábban többször kértem tőle, hogy ezek nem törékenyek, nyugodtan tapossa bele abba a rohadt résbe a boríték méretű épphogy vastagabb csomagokat. (Ha valami mégis törékeny akkor én voltam a  censored , de legalább magamat felelősségre tudom vonni :D )

Amúgy nekem főleg november óta pikk-pakk jönnek a csomagok. Rendelek 3-4 dolgot hétfőn és köv héten mindne nap kapok valamit. :D Egyébként örülök neki de kifejezetten furcsállom. Minden nap karácsony. XD

Na és amúgy milyen az új ketyere? ;) Én egy ideje 5.0.2 -vel hajtom és már kezd viselhető lenni a rendszer, de egyelőre azt mondom, hogy a 4.4.4-es gyári CM11S jobb. :)

Egyelőre félúton van valahol Frankfurt és Budapest között, így nem tudok még nyilatkozni. :) (tegnap délelőtt adta fel unokanővérem DHL-lel.)

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #611 Dátum: 2015, 01 16, 12:59:18 »
Járt már valaki úgy, hogy a gmail app nem szinkronizál, és nem küldi el a leveleket sem? Pár napja kezdte el. Ha akarok írni, csak bekerül a kimenőbe és nem megy el. Megkapom a leveleket, jön is az értesítés, aztán tudom olvasni, törölni, de ha utána megnézem a számítógépen, érintetlenül ott vannak a levelek, és nem jelöli olvasottnak és nem is törli ki. :/

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #612 Dátum: 2015, 01 16, 14:56:40 »
Járt már valaki úgy, hogy a gmail app nem szinkronizál, és nem küldi el a leveleket sem? Pár napja kezdte el. Ha akarok írni, csak bekerül a kimenőbe és nem megy el. Megkapom a leveleket, jön is az értesítés, aztán tudom olvasni, törölni, de ha utána megnézem a számítógépen, érintetlenül ott vannak a levelek, és nem jelöli olvasottnak és nem is törli ki. :/
szerintem első körben töröld a gmail app adatait a beállítások
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #613 Dátum: 2015, 01 16, 15:14:35 »
szerintem első körben töröld a gmail app adatait a beállítások
Megcsinaltam, de sajnos ugyanaz a helyzet tovabbra is... :/

Nem elérhető rtitusz

« Reply #614 Dátum: 2015, 01 16, 17:29:48 »

Nekem egy hete csinálja, apumnak 2 hete, de neki tegnap megjavult, pedig hozzá se nyúlt. Szerintem a Google szerverei a ludasak. Már töröltem én is mindent, semmi nem segít.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #615 Dátum: 2015, 01 16, 17:35:35 »
Nekem egy hete csinálja, apumnak 2 hete, de neki tegnap megjavult, pedig hozzá se nyúlt. Szerintem a Google szerverei a ludasak. Már töröltem én is mindent, semmi nem segít.

Igen, sejtettem, mert masik programmal mukodik... Csak ez szimpatikusabb. :)
Koszi az infot!

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #616 Dátum: 2015, 01 16, 22:56:48 »

Kozben nalam megoldodott a dolog! Leszedtem a frissitest... ;) Most mukodik! :)

Nem elérhető rtitusz

« Reply #617 Dátum: 2015, 01 16, 23:08:26 »
Kozben nalam megoldodott a dolog! Leszedtem a frissitest... ;) Most mukodik! :)

Milyen frissítés? A play nem mutat nekem újabb verziót.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #618 Dátum: 2015, 01 16, 23:11:42 »
Milyen frissítés? A play nem mutat nekem újabb verziót.

A sajat alkalmazasoknal megkerestem a gmail-t es az "eltavolitas" gombra kattintva leszedte a korabbi frissitest.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #619 Dátum: 2015, 01 16, 23:17:09 »
A sajat alkalmazasoknal megkerestem a gmail-t es az "eltavolitas" gombra kattintva leszedte a korabbi frissitest.

Ja, hogy visszatértél egy korábbi verzióra!? Én meg azt hittem, hogy leszedtél egy új frissítést a gmailhez a playből. :)

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #620 Dátum: 2015, 01 16, 23:21:35 »
Ja, hogy visszatértél egy korábbi verzióra!? Én meg azt hittem, hogy leszedtél egy új frissítést a gmailhez a playből. :)

Igen, vissza... :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #621 Dátum: 2015, 01 17, 10:08:03 »
Ha ilyen lesz kell azonnal! 430$, itthon € nem is sok erte.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #622 Dátum: 2015, 01 17, 10:13:25 »
Ha ilyen lesz kell azonnal! 430$, itthon € nem is sok erte.
Nem tunik rossznak... :)
Lehet nekem is ez lesz a masodik telefon, ha emberi aron lesz valoban!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #623 Dátum: 2015, 01 17, 11:14:10 »
Nem tunik rossznak... :)
Lehet nekem is ez lesz a masodik telefon, ha emberi aron lesz valoban!
Neeeem kizart, hogy S805 SoC-el jonne. Ez regi pletyka. A pocketnow-os a jo az tegnapi. Hiheto is, mert minden adott hozza.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #624 Dátum: 2015, 01 17, 18:26:56 »
Nem tudjátok, lehet Google Playen régiót váltani? Hol, hogyan?