Ez 53 óra volt a csomag felvételétől számítva, 25 ha azt nézem mikor indult el Londonból. 16 euróért. Én a kínai rendelésekhez vagyok szokva, amik 1-2 hónap alatt érnek ide, gondoltam a DHL mondjuk 1 hét.
Én az aliexpresses rendeléseimnél vétel előtt mindig beszélek az eladóval, jó hangulatot teremtek, megtudom, hogy tényleg azt árulja e amit én venni akarok és ha igen, akkor megrendelem, megmondom, hogy a packaginggal hurry plíz és volt hogy 1 hét alatt itt volt a cucc. Ha tovább tart az általában már országon belül
öl.
Nem egy csomag volt ami fizetéstől számítva 5 nap múlva már az országban volt, országon belül, további 10 (TÍZ!!) napot tétlenkedett. Volt ami meg se jött, volt amire azt írta a követő, hogy kézbesítve és a postán érdeklődve is annyit mondtak, hogy "de ezt már átvették". Mindezt úgy, hogy a kezemben van az értesítő, hogy megjött a csomagom előző nap.
Pár panaszlevélen túl vagyok már és annyit elértem, hogy most már a postás feljön az emeletre és bedobja a rácson a csomagot, az ajtóm elé, vagy ha befér a postaládába akkor betuszkolja. Korábban többször kértem tőle, hogy ezek nem törékenyek, nyugodtan tapossa bele abba a rohadt résbe a boríték méretű épphogy vastagabb csomagokat. (Ha valami mégis törékeny akkor én voltam a
, de legalább magamat felelősségre tudom vonni
)
Amúgy nekem főleg november óta pikk-pakk jönnek a csomagok. Rendelek 3-4 dolgot hétfőn és köv héten mindne nap kapok valamit.
Egyébként örülök neki de kifejezetten furcsállom. Minden nap karácsony.
Na és amúgy milyen az új ketyere?
Én egy ideje 5.0.2 -vel hajtom és már kezd viselhető lenni a rendszer, de egyelőre azt mondom, hogy a 4.4.4-es gyári CM11S jobb.