0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nekem meg mindig megvan mind a 3, es 4 napig meg el is...
Köszönöm. Ha esetleg elküldesz egyet az rtitusz kukac dzsímél pont komra, azt egy sörrel valamikor meghálálnám.
Element! Erdekes, meg mindig van 3 meghivom! Nagyon nagyvonalu most az OPO...
Kezdi megint a forum a regi hulyeseget. Idonkent rosszat idez. Akkor kulon hsz-be irom. Ahogy megkaptad az e-mailben a meghivot onnantol kezdve 24 orad van az igenylesre. Igenylestol szamitva ujabb 24 ora a felhasznalasra.
Akkor hajra rtitusz!!!
En meg mindig Rizsi vagyok:-)
Azt en tudom, de par oraja kuldtem rtitusznak egy meghivot! Azert irtam...
Igen benne van az emailben, így most várom, hogy gyorsan visszaírjanak a kintiek, de holnap reggel igénylem, így azzal kicsit kihúzhatom. Na már tisztára be vagyok zsongva. Ha jobban halgattam volna rád, meg nem reménykedem annyira, hogy valami csoda lesz a n5 aksijával, akkor már rég a kezemben lehetne.
Csak semmi izgalom, ha ez elveszne, van még 3db belőle, és 4 napig jók!
Megkaptam a jóváhagyást a kintiektől, mehet oda a telefon, már csak a pontos címükre várok (azaz, arra, hogy nem költöztek-e el, mert tavaly oda ment a Nexus 5 is). Nem kérek expressz szállítást, mert hó végén úgyis elutazom, így elég ha utána ér ide. Kicsit félek a méretétől. Főleg attól, hogy nadrágzsebben hogy fér el, de majd kiderül.
Rendelesnel ne felejtsd el alul a kis zaszlot atallitani nemetre. Addig hiaba van ott a cim nem fogja elfogadni. Jo a standard szallitas is. Normal farmer zsebben elfer, persze tok nelkul.
en munkaban csak tokban hasznalom, azaz h-p nem is veszem le a tokot, van mikor hetvegen is rajt marad.egy sima szilikon tok ami ralog a kijelzore.eleinte nekem is nagynak tunt de megszokhato a merete.en is zsebben hordom, nincs vele problemam elso nap meg lehet szokni az 5,5 meretet utana meg mar nem fog kelleni a kisebb
Order #1200459209 - Pending Shipment
Yuppi.Jovo heten meglesz? Oneplus One-omról küldve
Kicsit körbenéztem az Aliexpressen, vettem egy H9-es Tempered Glass Screen Protectort (azt kamuzza magáról, hogy eredeti), ilyenem úgy se volt, de szállítással együtt 4 dollár 65 volt, annyi belefér a rizikófaktorba. Használ valaki ilyet?
Nekem is uvegfolia van rajta, es nagyon jo! De nem ez a tipus, amit te irtal...