En a mi3 vs onepluson gondolkoztam kb egy honapig...
Van valami osszehasonlitasi alapod?
Nekem meretileg az 5 eleg lenne, viszont szebb a OPO...
Hardverileg nagy a kulonbseg?
A miui rendszer nagyon bejon, a V6ost lehet kiprobalom OPOn
Nekem a Note2 után az OPO-ra esik a választásom, mert mindent jól látok rajta,persze ez szubjektív...(kivéve az akku százalék kijelzöjét,mert az nagyon kicsi, és a LP-n nem müködik az xposed, de az asszony Mi3-án sem megy már a VSM-tool
)
De már van elörendelés az új MI4-re!
Az MI3-ason kicsit szenvedtünk a MIUI-val, a heti frissítések nem nagyon jöttek be, volt,hogy a telefon lefagyott, vagy bizonyos alkalmazások egyszerüen nem müködtek, de az lehetett az én hibám is. Most megint nagyon jól megy az utolsó V6-os verzióval. Az OPOn nekem most LP van.
Mindkét kütyü nagyon jó képeket csinál, az OPOn megy a 4K videó, de ezt nem tudom megítélni..
Kb egyforma gyorsak, ha az Antutu jelent valamit, akkor az originál szofttal az OPO gyorsabb volt mikor szüzen megkaptam, most 160 alkalmazással a MI3 után kullog lemaradva kb 5000 ponttal.(és Euphoria ROM)
A NOTE2 után a fullHD mindkét gépen észlelhetö a nagy különbség. Az Akku kb. egyforma, bár a feleségem szerint túl hamar lemerül az övé.
Szóval nehéz a választás, de én nem cserélnék az asszonnyal, mert ezt a méretet szoktam meg.