Ma reggel hazajöttem munkából, bekapcsoltam a "csendes órákat" és töltőre tettem a telefont. Valamikor délelőtt felébredtem, ránéztem a telefonra, mivel feltöltött, lehúztam a töltőről, leraktam az éjjeli szekrényre.
Utána, mikor felkeltem, láttam villog a led zölden. Be akartam kapcsolni a kijelzőt a két koppintással, de nem történt semmi. Párszor megpróbáltam, semmi...
A lámpát sikerült bekapcsolni a gesztussal, de továbbra sem reagált a kijelző. Megpróbáltam a bekapcsoló gombbal, de arra sem csinált semmit. Azt láttam, hogy a menü gombok viszont ugyanúgy működnek, világítanak pár másodpercet, aztán kialszanak. Nem tudtam van-e hard reset, úgyhogy elkezdtem hosszan nyomni a bekapcsoló gombot. Megszűnt a villogás is. Ezután sikerült bekapcsolni a telefont, és azóta működik rendesen.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
A másik, ami még kicsit fura nekem, hogy be van állítva összesen 4db ébresztési időpont. 7:15, 7:30, 14:15, 15:30.
Ennek ellenére az értesítési sávon 12:15 és 12: 30-kor jött az üzenet, hogy a következő riasztás... :O
Nincs is ilyen időpont a listában!
Szerintetek???