Illetve bárkitől szívesen fogadok beszámolót!
Az én véleményem nem annyira mérvadó, mert hétfő óta használom, ráadásul eddig az android is idegen volt számomra, de egyelőre nagyon pozitív csalódás. 6-7 éve iPhone-t használok, de mióta olvastam erről a telefonról, elkezdett érdekelni a dolog. A Samsung külsőre nem tetszik, és nem is akartam annyi pénzt szánni arra, hogy "csak" kipróbáljak egy androidos rendszert. Igaz nem is néztem tüzetesen körül. De ez elsőre megfogott.
Szóval amióta használatba vettem, már több ROM-ot feltelepítettem, és volt vele hiba, de ez csak egyszer, és nem tudom, hogy előjön-e valaha még. De én azt is inkább a ROM-nak tudnám be...
Most épp egy Mahdi 2.9 van rajta, és egyelőre ez jön be a legjobban külsőre. Van, ahol nem magyar a menü, de nem vagyok telhetetlen!
A gyári ROM nem sokáig volt rajta, de csak a kíváncsiság miatt cseréltem le.
Az akku idejével egyelőre nekem nincs bajom, sőt, az Iphone 6 Plus-hoz képest sokkal jobbnak tűnik... Nekem ez egy fontos szempont, mert ha utazok, akkor nem szeretném, ha délutánra már nem tudnék telefonálni sem a telefonomról.
Nekem a kamera, illetve a képek minősége ami egy kicsit kétséges, de még nem volt lehetőségem napsütésben, jó fényviszonyok mellett használni. De ez nem annyira érdekel igazából, mert ez nem fényképezőgép, hanem telefon!
Még egy apróságot vettem észre, amikor az élő háttérképeket cserélgettem, hogy az amik benne vannak a ROM-ba, zökkenésmentesen futnak, de a playből szedtem le olyat, ami akadozott néha. Nem tudom van-e ennek jelentősége, én végül is nem használom ezeket, de kipróbáltam...
Alapvetően azt gondolom ez alatt a rövid idő alatt, hogy egy nagyon jó kis telefon, érdemes megvenni, bár még egyszer mondom, hogy nekem nem volt tapasztalatom másik androidos telefonokkal! Viszont elgondolkodtam, hogy el fogom adni az Iphone-t.
Aztán jöhet majd a 1+2!