2025, 01 08, 22:35:11

Szerző Téma: OnePlus One - általános beszélgetés  (Megtekintve 92712 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2014, 11 26, 10:18:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én majd lehet igényt tartanék egyre, de meg kell várnom a pénteket, mert akkor lesz fizukicsi... :D
Persze lehet a Black Friday miatt nem is lesz rá szükség...

Jelezd, ha érdekel.

Nem elérhető KerryVTR

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: OxygenOS Open Beta 1
OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #301 Dátum: 2014, 11 26, 10:24:15 »

Köszi előre is! :)

Jelezd, ha érdekel.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #302 Dátum: 2014, 11 26, 11:33:27 »
Én majd lehet igényt tartanék egyre, de meg kell várnom a pénteket, mert akkor lesz fizukicsi... :D
Persze lehet a Black Friday miatt nem is lesz rá szükség...
Sajnos csak kiegészítőkre lesz akció  :(

"Have a Say In Our Accessories Discounts
Tell your friends, share the savings"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #303 Dátum: 2014, 11 26, 11:50:05 »
Sajnos csak kiegészítőkre lesz akció  :(

"Have a Say In Our Accessories Discounts
Tell your friends, share the savings"
A telefon mar igy is eleg akcios. Ennel nem is adhatnak olcsobban. A dragabbik 25€-s szallitassal kerult 104 ezer ft-ba. Ehhez kepest itthon az edigital 50-55%-os haszonnal arulja 160 matyasert.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #304 Dátum: 2014, 11 26, 13:07:19 »
A telefon mar igy is eleg akcios. Ennel nem is adhatnak olcsobban. A dragabbik 25€-s szallitassal kerult 104 ezer ft-ba. Ehhez kepest itthon az edigital 50-55%-os haszonnal arulja 160 matyasert.
Az áfa és vám és a 30% haszonkulcs nem is nagy, de a kettő már együtt jelentősen megnöveli az árat. :'(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #305 Dátum: 2014, 11 26, 14:43:29 »
Az áfa és vám és a 30% haszonkulcs nem is nagy, de a kettő már együtt jelentősen megnöveli az árat. :'(
Mivel EU-bol jon ezert nem kell afa-t fizetni ra. Ettol fuggetlenul a boltnak valoszinu igen, hogy ne 0%-os "kamu" szamlaval adja mint a kis GSM boltok.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #306 Dátum: 2014, 11 26, 15:27:00 »
Mivel EU-bol jon ezert nem kell afa-t fizetni ra. Ettol fuggetlenul a boltnak valoszinu igen, hogy ne 0%-os "kamu" szamlaval adja mint a kis GSM boltok.
Ez rendben is lenne, de ők Kínából szerzik be, EU-ból csak meghívóval lehet.

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #307 Dátum: 2014, 11 27, 00:21:49 »

Most nezem mik lesznek... Whoahh. Ez am a marketing! Minel tobb megosztastvkap egy tartozek az annal olcsobb lesz. Komolyan. Minden elismeresem az ovek. Tartsak meg ezt a hibatlan - kozel tokeletes - marketinget. Termeszetesen hiaba amig nem tudok ide rendelni... Es nincs ismerosom. :/ persze a masik hogy mar csak KPm van. :(

Igaz temperred glasst mar rendeltem kinabol. Olcsobban. :P Majd kiderul mennyire jo. Az a baj hogy ugye betort a gyari uvegfolia. Es a 1+1 se azt a tipust arulja ami rajta van. A gyarin csak a hangszoronak van res. Sehol mashol. Amit utolag lehet venni hivatalosan azon kulon kivan vagdosva az elolapi kameranak es az erzekeloknek. :( Fura... Zavaro.. Amit kinabol rendeltem egyreszt fele annyiba kerul masreszt csak a hangszoron van res. Kivancsi leszek. Majd jelentem ha kiderult. :)

Viszont a fliptok az 1+1nal a legolcsobb. Mindenhol 6-10 dollarral dragabb. A koppintas gyanusak is. :/ Igazabol nekem egy armor tok kellene. Ha olyan helyre/szituacioba kerulok, legyen egy betonbiztos tok amibe belecsaphatom. Ti talaltatok ilyet kulturalrat? En csak olyat amitol nagy es bumszli ajfon alaku tegla lesz, de egyreszt draga masreszt lataszik rajta hogy hamarabb szetesne mint a telefon.. :) :/
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #308 Dátum: 2014, 11 27, 06:37:54 »
Francisco Franco: Black Friday 30% sale on franco.Kernel updater

Now it's your chance to buy my app in a lower price range. This sale will last 24hrs.

While the next-Gen FKU work is reaching a closure this is your best chance to acquire the app and be prepared for a full fledged Material UI re-design update as soon as possible.

If it's still showing you the usual price (3.99€) wait a bit more until the Play Store refreshes the page with the sale price.

It also helps me greatly if you re-share this post.

Happy shopping!

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #309 Dátum: 2014, 11 28, 05:17:33 »

Csonkasz!

Küldtem neked PÜ-t:)

Jelezd, ha érdekel.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #310 Dátum: 2014, 11 28, 18:17:04 »
Megrendeltem a OPO-t én is! Hétfőtöl bombázlak titeket kérdésekkel! :)
Persze addig olvasok, tanulok, és próbálom megérteni a dolgokat...

Nem volt egyszerű megrendelni, mert ahogy elindult az akciós nap, azonnal összerogyott az oldal, és kb. másfél órámba tartott mire sikerült. Egyszer olyan hibát is csinált az oldal miután a kosárban volt minden, hogy azt írta nem tudnak ebbe az országba (Dánia) szállítani. :/
Aztán később mobilon keresztül zöld ágra vergődtem! :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #311 Dátum: 2014, 11 28, 18:20:32 »

Nem volt egyszerű megrendelni, mert ahogy elindult az akciós nap, azonnal összerogyott az oldal, és kb. másfél órámba tartott mire sikerült. Egyszer olyan hibát is csinált az oldal miután a kosárban volt minden, hogy azt írta nem tudnak ebbe az országba (Dánia) szállítani. :/
Szuper!:-)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #312 Dátum: 2014, 11 28, 18:34:41 »

Gratula! :D

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #313 Dátum: 2014, 11 29, 18:53:56 »

Sziasztok! Ma ugyan így jártam. Kaptam egy kínai nyelven írt SMS-t. Hoppá talán az 1+1-től jött. Gyorsan nézem, sikerül rendelni, aztán kiderült nem szállítanak Magyarországra pffff:(((

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #314 Dátum: 2014, 11 29, 18:59:00 »
Írtam neked PÜ-t! ;)

Sziasztok! Ma ugyan így jártam. Kaptam egy kínai nyelven írt SMS-t. Hoppá talán az 1+1-től jött. Gyorsan nézem, sikerül rendelni, aztán kiderült nem szállítanak Magyarországra pffff:(((

Nem elérhető Totem

• PFC Fan
  • PDA: Oneplus one
  • PDA ROM: 44s
« Reply #315 Dátum: 2014, 11 29, 21:40:47 »
Üdv mindenkinek. Ezen a fórumon még új vagyok, de az Oneplus One vasat már lassan két hónapja nyúzom. Ha kérdésetek van szívesen válaszolok.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #316 Dátum: 2014, 11 29, 21:54:50 »
Üdv mindenkinek. Ezen a fórumon még új vagyok, de az Oneplus One vasat már lassan két hónapja nyúzom. Ha kérdésetek van szívesen válaszolok.
Udv a klubban:-)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #317 Dátum: 2014, 12 01, 14:51:04 »
Kifogyott. Most akartam megvenni. Elmentettem azt a nevjegyet. Majd kaptam e-mIlt. Felirstkoztam. Elvileg szolnak ha lesz megint es meghivot is kuldenek.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2014, 12 01, 14:53:18 »
Nekem épp fél órája hozta a DHL!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #319 Dátum: 2014, 12 01, 15:00:02 »
Nekem épp fél órája hozta a DHL!
Tegnap meg volt csak ma raktam penzt a szamlamra, hogy meg tudjam venni.

Nem elérhető Totem

• PFC Fan
  • PDA: Oneplus one
  • PDA ROM: 44s
« Reply #320 Dátum: 2014, 12 01, 17:51:58 »
Küldjek új meghívót Rizsi? Egy még nem felhasznált.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #321 Dátum: 2014, 12 01, 18:04:33 »
Küldjek új meghívót Rizsi? Egy még nem felhasznált.
Koszi szepen. Holnap delutan Claim-elem, hogy minel tovabb kitartson.

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #322 Dátum: 2014, 12 02, 09:15:01 »
Sziasztok! :)

Egy kis segítség kellene és a véleményetekre is kíváncsi vagyok!

Tegnap megérkezett a telefon és el is kezdtem nyomkodni természetesen. Kellemes meglepetés és pozitív csalódás nekem mindenképp! :)
Ami nagyon tetszik benne, hogy a töltője nagyon gyors, hamar feltölti a telefont. Az is kellemes meglepetés volt, hogy a csomagban kaptam egy átalakítót nano simről micro simre. Erre nem számítottam, és hasznát is veszem! :)
Rendeltem hozzá két plusz töltőkábelt is, bár ahogy a minőséget nézem, nem lesz rá egy darabig szükségem.
A képernyő kapott egy Nillkin üveg fóliát, ezt bátran ajánlom nektek is, ha esetleg védelemről van szó, mert korrekt minőségű.
Még meg kell szoknom az érintő képernyőt, mert időnként scrollozni akarom a képernyőt, de mégis kattintásnak veszi.
Az akkumulátor üzemidejéről még nem nagyon tudok nyilatkozni, de bíztató, mert éjszaka csak pár százalékot vesztett... Majd ha beáll az általános használat, akkor derül ki igazán, hogy nálam meddig bírja. :)

A beállításokban, ahol az alkalmazások vannak, találtam egy csomó futó alkalmazást. Viszont ebben a menüben nem találok lehetőséget ezek kikapcsolására, bezárására. Tudom valamilyen módon ezeket manuálisan bezárni? Vagy ezek a háttérben futó alkalmazások?

A másik kérdés, amiben a véleményetekre is kíváncsi vagyok, az a root-olás, rom csere! Mennyire javasoljátok? Van jelentősége egy átlag felhasználó számára? Mennyire bonyolult ezt megcsinálni, és érdemes egyáltalán?
Kicsit olvasgattam róla, és ajánlják, hogy érdemes csinálni egy biztonsági mentést az eredeti szoftverről.
Lehet nekiállnék kíváncsiságképp, mert érdekel, hogy mi a különbség, de tönkretenni nem szeretném, annyira nem fontos számomra...

A válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #323 Dátum: 2014, 12 02, 11:14:17 »
Sziasztok! :)

Egy kis segítség kellene és a véleményetekre is kíváncsi vagyok!

Tegnap megérkezett a telefon és el is kezdtem nyomkodni természetesen. Kellemes meglepetés és pozitív csalódás nekem mindenképp! :)
Ami nagyon tetszik benne, hogy a töltője nagyon gyors, hamar feltölti a telefont. Az is kellemes meglepetés volt, hogy a csomagban kaptam egy átalakítót nano simről micro simre. Erre nem számítottam, és hasznát is veszem! :)
Rendeltem hozzá két plusz töltőkábelt is, bár ahogy a minőséget nézem, nem lesz rá egy darabig szükségem.
A képernyő kapott egy Nillkin üveg fóliát, ezt bátran ajánlom nektek is, ha esetleg védelemről van szó, mert korrekt minőségű.
Még meg kell szoknom az érintő képernyőt, mert időnként scrollozni akarom a képernyőt, de mégis kattintásnak veszi.
Az akkumulátor üzemidejéről még nem nagyon tudok nyilatkozni, de bíztató, mert éjszaka csak pár százalékot vesztett... Majd ha beáll az általános használat, akkor derül ki igazán, hogy nálam meddig bírja. :)

A beállításokban, ahol az alkalmazások vannak, találtam egy csomó futó alkalmazást. Viszont ebben a menüben nem találok lehetőséget ezek kikapcsolására, bezárására. Tudom valamilyen módon ezeket manuálisan bezárni? Vagy ezek a háttérben futó alkalmazások?

A másik kérdés, amiben a véleményetekre is kíváncsi vagyok, az a root-olás, rom csere! Mennyire javasoljátok? Van jelentősége egy átlag felhasználó számára? Mennyire bonyolult ezt megcsinálni, és érdemes egyáltalán?
Kicsit olvasgattam róla, és ajánlják, hogy érdemes csinálni egy biztonsági mentést az eredeti szoftverről.
Lehet nekiállnék kíváncsiságképp, mert érdekel, hogy mi a különbség, de tönkretenni nem szeretném, annyira nem fontos számomra...

A válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Szia

Engem erdekelne az egyik kabel, mert sokat utazom, munkahelyemre se lenne rossz, nem akarom mindenhova a toltot magammal vinni.
A masik kerdes, szerintem futo programokat csak root utan tudsz letiltani.
Ez a telefon a ROOTra es romolasra lett teremtve, de nekem eddig a gyari legujabb (44es) valt be a legjobban.
Altalaban minden custom romnak van valami apro vagy esetleg nagyobb idegesitobb hibaja...
A gyari biztos hogy stabil, akksi, kamera, telepitett appok minden ugy mukodik rajt ahogy kell.
Root elott nyitni kell a bootloadert, ami teljes adatvesztessel jar!
Elotte biztonsagi mentes mindenrol!
Nekem pl most fent van a temasek fele kitkat rom, de multirommal, igy ha valami gond van csak elinditom a gyarit.
Nyugodtan kerdezz, vannak nalam okosabbak, akik biztosan segitenek, nekem is mindig valaszoltak amikor megakadtam!

Ha az egyik kabelt tenyleg eladnad irj legyszi egy privatot h meg tudjuk beszelni!

Koszi!

Nem elérhető KerryVTR

• PFC Fan
« Reply #324 Dátum: 2014, 12 02, 13:09:30 »
Szia

Engem erdekelne az egyik kabel, mert sokat utazom, munkahelyemre se lenne rossz, nem akarom mindenhova a toltot magammal vinni.
A masik kerdes, szerintem futo programokat csak root utan tudsz letiltani.
Ez a telefon a ROOTra es romolasra lett teremtve, de nekem eddig a gyari legujabb (44es) valt be a legjobban.
Altalaban minden custom romnak van valami apro vagy esetleg nagyobb idegesitobb hibaja...
A gyari biztos hogy stabil, akksi, kamera, telepitett appok minden ugy mukodik rajt ahogy kell.
Root elott nyitni kell a bootloadert, ami teljes adatvesztessel jar!
Elotte biztonsagi mentes mindenrol!
Nekem pl most fent van a temasek fele kitkat rom, de multirommal, igy ha valami gond van csak elinditom a gyarit.
Nyugodtan kerdezz, vannak nalam okosabbak, akik biztosan segitenek, nekem is mindig valaszoltak amikor megakadtam!

Ha az egyik kabelt tenyleg eladnad irj legyszi egy privatot h meg tudjuk beszelni!

Koszi!

Köszi a segítséget, bár mivel semmi tapasztalatom androiddal, így nem is nagyon vagyok képben ezekkel a dolgokkal! :)
Biztonsági mentésre mit használtok? Én találtam egy EasyBackup nevű alkalmazást, de nem tudom mennyire jó. A gyári ROM-ról is érdemes (lehet egyáltalán) másolatot csinálni, vagy ha elveszik, be lehet szerezni valahonnan?

Nincs esetleg valami oldal, ami magyar nyelvű és nagyjából minden info össze van szedve erről a témáról? Csak, hogy ne ide írogassam a sok sületlen kérdést... :D

A kábelt egyelőre megtartanám, mert ki tudja... ;)