Sziasztok!
Egy kis segítség kellene és a véleményetekre is kíváncsi vagyok!
Tegnap megérkezett a telefon és el is kezdtem nyomkodni természetesen. Kellemes meglepetés és pozitív csalódás nekem mindenképp!
Ami nagyon tetszik benne, hogy a töltője nagyon gyors, hamar feltölti a telefont. Az is kellemes meglepetés volt, hogy a csomagban kaptam egy átalakítót nano simről micro simre. Erre nem számítottam, és hasznát is veszem!
Rendeltem hozzá két plusz töltőkábelt is, bár ahogy a minőséget nézem, nem lesz rá egy darabig szükségem.
A képernyő kapott egy Nillkin üveg fóliát, ezt bátran ajánlom nektek is, ha esetleg védelemről van szó, mert korrekt minőségű.
Még meg kell szoknom az érintő képernyőt, mert időnként scrollozni akarom a képernyőt, de mégis kattintásnak veszi.
Az akkumulátor üzemidejéről még nem nagyon tudok nyilatkozni, de bíztató, mert éjszaka csak pár százalékot vesztett... Majd ha beáll az általános használat, akkor derül ki igazán, hogy nálam meddig bírja.
A beállításokban, ahol az alkalmazások vannak, találtam egy csomó futó alkalmazást. Viszont ebben a menüben nem találok lehetőséget ezek kikapcsolására, bezárására. Tudom valamilyen módon ezeket manuálisan bezárni? Vagy ezek a háttérben futó alkalmazások?
A másik kérdés, amiben a véleményetekre is kíváncsi vagyok, az a root-olás, rom csere! Mennyire javasoljátok? Van jelentősége egy átlag felhasználó számára? Mennyire bonyolult ezt megcsinálni, és érdemes egyáltalán?
Kicsit olvasgattam róla, és ajánlják, hogy érdemes csinálni egy biztonsági mentést az eredeti szoftverről.
Lehet nekiállnék kíváncsiságképp, mert érdekel, hogy mi a különbség, de tönkretenni nem szeretném, annyira nem fontos számomra...
A válaszaitokat előre is köszönöm!