0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Oktober 27-tol elorendelheto a OnePlus es nem kell meghivo.You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.Ha elörendelem a o+o-t kb mennyi idő míg kézhez kapom?
Szánalmas ezek is olyanok mint a mindenkori magyar kormány.Felkészületlenek.
Nekem is sikerült!! 4-6 hetet írtak.Úgylátszik te közelebb laksz Tajvanhoz :-)
Becshez szamitva kozelebb:-D A csomag Becsbe megy haverom munkahelyere aki majd hazahozza:-)
Akkor nem lesz nexus 6 ? Ha véletlenül megis és ezt eladod akkor bő egy hónap múlva érdekel.
Pending shippmentre valtozott a vas statusza. Levontak a penzt is. Lehet jovohet vegere meg is erkezik.
Én meg hozzájutok egy 1hetes példányhoz. EU, Garis, gyakorlatilag új, meghívóval vásárolt. Juhú! Ma-holnap megyek érte. 100-ért teljesen hibátlan a sztori. Remélem semmi bugja nincs.
104 ezerert jott a OnePlus weboldalarol ket ev gyari garanciaval. Az arban mar a 25€-s hazhozszallitas is benne van DHL-el.
Hogy a ba? Én mikor volt 2 meghívóm is baromira nem hoztak ide semmit. Ismerősöm meg nincs kint.Így is másodkézből kapom csak, de legalább csak 1 hetes és elvileg nemsűrűn használt. Sajna elkéstem, már csak holnap este tudok találkozni az ipsével. :
Hogy a ba? Én mikor volt 2 meghívóm is baromira nem hoztak ide semmit. Ismerősöm meg nincs kint.Így is másodkézből kapom csak, de legalább csak 1 hetes és elvileg nemsűrűn használt. Sajna elkéstem, már csak holnap este tudok találkozni az ipsével. :\
Szvsz teljesen jó árért veszed, nem értem a bánatod.... Hacsak nem az, hogy ma még nem lesz a tiéd.
Az itthoni edigital 130 ezer ft-os arahoz kepest valoban jo vetel.
Nem beszélve a 64GB belső tárhelyről és a két év garanciáról.
Elégedett vagyok abszolút. Ilyen áron sehol nem kapok ilyen állapotú és tudású telefont. És igen. Szégyen, hogy idehaza 130 a 16gigás.. És nem jellemezném, hogy talán még problémásabb is velük a gari. Márha van rá rendes gari és nem elhajtanak, a gyártóhoz.. Holnap este 6-kor az enyém lesz. Yeahh!