2025, 01 09, 22:12:30

Szerző Téma: OnePlus One - általános beszélgetés  (Megtekintve 92750 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kosmoo

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2014, 10 14, 20:08:35 »
Tudom nem ide tartozik de lenyegeben a telefon vasarlashoz kapcsolodik.
Paypallal kapcsolatban szeretnek erdeklodni.
Van egy erstes szamlam, regeltem a dombornyomott kartyamat es sikerult is.
Viszont meg akarom szuntetni ezt a szamlat mert nem hasznalom.
A kerdesem az lenne, mindenkepp kell hozza regelni kartyat, vagy lehet ra utalni is?
Mert akkor addig megtartom, csak levonjak a kartya eves dijat amit nem akarok :(
Ha lenne mod maskepp feltolteni a paypal egyenleget (masik szamlarol utalas vagy nem tudom) akkor jo, de ennek mi a menete, van valahol ehhez leiras?

Koszi ha valaki segitene ebben!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #201 Dátum: 2014, 10 14, 23:33:09 »
Pl: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kosmoo

« Reply #202 Dátum: 2014, 10 15, 06:45:39 »
Koszi ez hasznos info volt!
Ami nem teljesen tiszta h atutalasnal a sajat nevemen kell lenni a szamlanak (azaz ugyanaz a nev a banknal mint a paypalnal)
Ha kozos szamlank van a felesegemmel az nem is jo?
Mert most akarok nyitni uj szamlat akkor csak az en nevemre csinalom meg egyelőre h ebbol ne legyen gond.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #203 Dátum: 2014, 10 15, 08:03:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Koszi ez hasznos info volt!
Ami nem teljesen tiszta h atutalasnal a sajat nevemen kell lenni a szamlanak (azaz ugyanaz a nev a banknal mint a paypalnal)
Ha kozos szamlank van a felesegemmel az nem is jo?
Mert most akarok nyitni uj szamlat akkor csak az en nevemre csinalom meg egyelőre h ebbol ne legyen gond.
Én kártyát rendeltem hozzá, így ezt nem tudom.  :( Szerintem bármilyen számlaszámról utalhatsz, csak a paypal azonosítód legyen a közleményben.

Nem elérhető kosmoo

« Reply #204 Dátum: 2014, 10 15, 09:11:20 »
Mindegy ma csinalok egy proba utalast.
Mennyi ido kell ilyenkor amig elkonyvelik? 1-2 nap vagy aznap latszik?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #205 Dátum: 2014, 10 15, 13:49:46 »
Mindegy ma csinalok egy proba utalast.
Mennyi ido kell ilyenkor amig elkonyvelik? 1-2 nap vagy aznap latszik?
Ha jól emlékszem 2-3 napot írtak.

Nem elérhető kosmoo

« Reply #206 Dátum: 2014, 10 15, 16:28:11 »
ezt tudta valaki?

#OnePlus #InsanityWeek hashtaggel kell megosztani a oneplus hiret es minden nap telefont sorsolnak ki.
hetfo 1
kedd 2
szerda 3 stb stb

sok sikert mindenkinek :)

ha valaki nyer es nincs ra szuksege akkor vevo vagyok ra :)

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #207 Dátum: 2014, 10 15, 17:21:39 »
ezt tudta valaki?

#OnePlus #InsanityWeek hashtaggel kell megosztani a oneplus hiret es minden nap telefont sorsolnak ki.
hetfo 1
kedd 2
szerda 3 stb stb

A 16 preferált országból.

sok sikert mindenkinek :)

ha valaki nyer es nincs ra szuksege akkor vevo vagyok ra :)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #208 Dátum: 2014, 10 16, 19:11:27 »
Kaptam egy 24 órán át érvényes meghívót, aki fel tudja használni holnap du 6-ig(!),  privátban jelentkezzen. :ok:
Célországi cím, paypal legyen bekészítve. ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #209 Dátum: 2014, 10 16, 19:27:09 »
Kaptam egy 24 órán át érvényes meghívót, aki fel tudja használni holnap du 6-ig(!),  privátban jelentkezzen. :ok:
Célországi cím, paypal legyen bekészítve. ;)

Elkelt :)

Nem elérhető kosmoo

« Reply #210 Dátum: 2014, 10 18, 22:54:21 »
Hello.
Ma voltam a mediaban korulnezni es elvizonytalanodtam.
Eddig 99 szazalekig biztos voltam a oneplusban de piciket nagynak talalom.
Volt galaxy s4 is az is hatareset volt.
A masik dolog a memoria.
Hasznal valaki 16gb modellt?
Eddig nem volt nagyobb memorias telefonom es eleg volt, itt mennyi szabad hellyel gazdalkodhatsz?
A gari miatt huz a szivem picit a nexushoz, de nem tudom h teljesitmenyben mekkora lenne a kulonbseg.
Most egy iphone 5s hasznalok es egy-ket honapig megtartom egyelőre, ha nem vallna be az uj telo.
Erdekelne olyanok velemenye aki hasznalta mindkettot vagy tud kis osszehasonlitassal szolgalni.
Engem elsosorban az 5.5os meret es a gari kesztet egy kis dilemara, segitsetek hogy melyiket miert lenne erdemes megvenni :)
Koszi!

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #211 Dátum: 2014, 10 19, 13:47:30 »
Hello.
Ma voltam a mediaban korulnezni es elvizonytalanodtam.
Eddig 99 szazalekig biztos voltam a oneplusban de piciket nagynak talalom.
Volt galaxy s4 is az is hatareset volt.
A masik dolog a memoria.
Hasznal valaki 16gb modellt?
Eddig nem volt nagyobb memorias telefonom es eleg volt, itt mennyi szabad hellyel gazdalkodhatsz?
A gari miatt huz a szivem picit a nexushoz, de nem tudom h teljesitmenyben mekkora lenne a kulonbseg.
Most egy iphone 5s hasznalok es egy-ket honapig megtartom egyelőre, ha nem vallna be az uj telo.
Erdekelne olyanok velemenye aki hasznalta mindkettot vagy tud kis osszehasonlitassal szolgalni.
Engem elsosorban az 5.5os meret es a gari kesztet egy kis dilemara, segitsetek hogy melyiket miert lenne erdemes megvenni :)
Koszi!

Szia,

Először is melyik MM-ban voltál? Én is megnézném élőben. Pl. az europarkiban múltkor még nem volt kint.

1+1-nél 11,6 gb az elérhető. Ez felhasználó függő, hogy kinek mire elég. Nekem pl. Nexus 4 is "csak" 16 gigás.
Játszani már nem szoktam, ezért nincsenek játékok, amelyek sok helyet foglalnának. Programok, Sygic (csak magyar térkép) + zenék + képek.  Ha vki nagy gamer, akkor annak kevés lehet a 16 gb.

Teljesítményben valamelyet jobb lesz a N6. Viszont olyan minimális különbség lesz a kettő között, hogy (szerintem) az már nem érezhető.

A méretet szubjektív. Nekem pl 5,5 col az alsó határ :) úgyhogy a Oneplus One ideális lenne, viszont engem mostanában a PH-n olvasható rengeteg bug ejt egy kicsit gondolkozóba.

A gari miatt miért vagy dilemmában?!
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető kosmoo

« Reply #212 Dátum: 2014, 10 19, 14:00:35 »

Szia,

Először is melyik MM-ban voltál? Én is megnézném élőben. Pl. az europarkiban múltkor még nem volt kint.

1+1-nél 11,6 gb az elérhető. Ez felhasználó függő, hogy kinek mire elég. Nekem pl. Nexus 4 is "csak" 16 gigás.
Játszani már nem szoktam, ezért nincsenek játékok, amelyek sok helyet foglalnának. Programok, Sygic (csak magyar térkép) + zenék + képek.  Ha vki nagy gamer, akkor annak kevés lehet a 16 gb.

Teljesítményben valamelyet jobb lesz a N6. Viszont olyan minimális különbség lesz a kettő között, hogy (szerintem) az már nem érezhető.

A méretet szubjektív. Nekem pl 5,5 col az alsó határ :) úgyhogy a Oneplus One ideális lenne, viszont engem mostanában a PH-n olvasható rengeteg bug ejt egy kicsit gondolkozóba.

A gari miatt miért vagy dilemmában?!

Oneplus nem volt kint de volt mas 5,5os telo amivel tudtam hasonlitani.
Nekem kb a nexus 5 lenne meretileg idealis, es itthon tudom gariztatni ha valami gond van vele.
Az OPO meg mindenkepp szivas ha garira kerul a sor, ha kintrol rendelem eu garival, akkor is, ha meg mediaban veszem vagy valami webshopbol ahol kinai garist adnak akkor meg megnagyobb szivas.
Egy ismerosom jar ki sokat es tudna is hozni, 105re jonne ki a 64 gigas, de az megint csak kinai gari...

Ezen problemazok mar napok ota. :(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #213 Dátum: 2014, 10 19, 14:12:26 »
Egy jo baratomnak segitenek venni jovoheten OnePlus 1-t. A hivatalos oldalrol. A 350€-s aron kivul van e mas koltseg amivel szaolni kell? Hazhozszallitas ilyesmi. Ugye EU-bol jon nem b*sszak meg a vamon?

Nem elérhető csonkasz

« Reply #214 Dátum: 2014, 10 19, 14:28:12 »
Egy jo baratomnak segitenek venni jovoheten OnePlus 1-t. A hivatalos oldalrol. A 350€-s aron kivul van e mas koltseg amivel szaolni kell? Hazhozszallitas ilyesmi. Ugye EU-bol jon nem b*sszak meg a vamon?

328-329 EUR tokkal vonóval Angliából a lakásod ajtajáig. Vám nincs, mert Angliából jön.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #215 Dátum: 2014, 10 19, 14:37:04 »
328-329 EUR tokkal vonóval Angliából a lakásod ajtajáig. Vám nincs, mert Angliából jön.
Koszonom.

Nem elérhető kosmoo

« Reply #216 Dátum: 2014, 10 19, 15:09:15 »

De magyarorszagra nem szallitanak nem?
Azt hogy oldjatok meg?

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
« Reply #217 Dátum: 2014, 10 19, 15:34:56 »

telefon ára + 11 EUR, ha Németországba kéred és onnan 18-20 EUR a Magyarországra szállítás úgy hogy a biztosítás is kötöttél a szállításra.

Mivel németektől jön így nincs vám.

Nem elérhető csonkasz

« Reply #218 Dátum: 2014, 10 19, 15:40:49 »
De magyarorszagra nem szallitanak nem?
Azt hogy oldjatok meg?

A Magyarországra szállítást a You are not allowed to view links. Register or Login -on keresztül lehet megoldani. Ez olyan, mint egy postafiók. Oda rendeled a cuccot és onnan meg hazapostáztatod.

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
« Reply #219 Dátum: 2014, 10 19, 15:57:56 »
Oneplus nem volt kint de volt mas 5,5os telo amivel tudtam hasonlitani.
Nekem kb a nexus 5 lenne meretileg idealis, es itthon tudom gariztatni ha valami gond van vele.
Az OPO meg mindenkepp szivas ha garira kerul a sor, ha kintrol rendelem eu garival, akkor is, ha meg mediaban veszem vagy valami webshopbol ahol kinai garist adnak akkor meg megnagyobb szivas.
Egy ismerosom jar ki sokat es tudna is hozni, 105re jonne ki a 64 gigas, de az megint csak kinai gari...

Ezen problemazok mar napok ota. :(

ha másik telefonál nagy az 5,5 col nagy volt, akkor itt is nagy lesz. ez vagy tetszik vagy nem. de szerintem hamar megszokható

gari kérdés. szerintem itt azért vannak félreértések. nem azt mondom, hogy nálad, de PH-n vagy akár edigital hozzászólásoknál is olvastam ezt a "kínai garis" dolgot.

szóval. ha tőlük rendeled, akkor elvileg 2 éves EU-s garid lesz. Viszont a minden garis ügyet neked kell intézned in english a OPO support-tal. Nekik írod le. ha baj van, ők mondják meg mit és hova küldj, stb.
Szóval ha nem vagy jártas a külföldi rendelős szállítós dolgokban és/vagy az angol nyelvben, akkor nem biztos, hogy ez a te utad.

itthon veszed meg (edigital, MM, speedshop, wayteq) akkor neked 1 éves garid lesz, viszont 1 éven belül szépen besétálsz a papírokkal pl. a MM-ba és oda adod a telefont. A javítás már az ő bajuk. az hogy ők kiküldik Kínába vagy saját szervizzel csináltatják meg azt már nem tudom. viszont, akkor magyarul és itthon intézed a dolgokat. a javítással való mizéria (szállítás, kapcsolattartás, stb) nem a te dolgod.
szóval én nem gondolnám, hogy az itthon garis dolog olyan gáz lenne, mint amilyennek hiszed.

Nem elérhető kosmoo

« Reply #220 Dátum: 2014, 10 19, 16:58:26 »

ha másik telefonál nagy az 5,5 col nagy volt, akkor itt is nagy lesz. ez vagy tetszik vagy nem. de szerintem hamar megszokható

gari kérdés. szerintem itt azért vannak félreértések. nem azt mondom, hogy nálad, de PH-n vagy akár edigital hozzászólásoknál is olvastam ezt a "kínai garis" dolgot.

szóval. ha tőlük rendeled, akkor elvileg 2 éves EU-s garid lesz. Viszont a minden garis ügyet neked kell intézned in english a OPO support-tal. Nekik írod le. ha baj van, ők mondják meg mit és hova küldj, stb.
Szóval ha nem vagy jártas a külföldi rendelős szállítós dolgokban és/vagy az angol nyelvben, akkor nem biztos, hogy ez a te utad.

itthon veszed meg (edigital, MM, speedshop, wayteq) akkor neked 1 éves garid lesz, viszont 1 éven belül szépen besétálsz a papírokkal pl. a MM-ba és oda adod a telefont. A javítás már az ő bajuk. az hogy ők kiküldik Kínába vagy saját szervizzel csináltatják meg azt már nem tudom. viszont, akkor magyarul és itthon intézed a dolgokat. a javítással való mizéria (szállítás, kapcsolattartás, stb) nem a te dolgod.
szóval én nem gondolnám, hogy az itthon garis dolog olyan gáz lenne, mint amilyennek hiszed.

Ezekkel tisztaba vagyok, de igy a gari is csak 1 ev, plusz nem nagyon van tapasztalat, h mondjuk megveszem mediaba v rendelek vhonnan es ha visszaviszem mennyit ulnek rajt mig kikuldik (ha kikuldik) es mennyi ido alatt er vissza.
Szamomra ez kb ugyanazt a folyamatot jelenti csak rajtam es az opon kivul egy harmadik fel is bevonodik az ugyintezesbe ami (szerintem) csak lassitja az ugymenetet.
Viszont ha belegondolok abba h egy iphone szervizeltetes ausztriaban is 2 het volt... Jobbnak tunik a gyartotol rendelni :)
Ha meg nagy lenne a telo akkor lehet nexus 5 lesz.
Ismerosom jovo heten kapja meg akkor kiprobalom eloben is :)
Galaxy s4-nel ugyan ez volt, 2 napig nagynak tunt aztan tok termeszetes volt az 5 col, utana meg az iphone hasznalhatatlanul kicsi :)
Szerintem meglehet szokni azert.
Ha ausztriaba rendelem akkor nincs a mailbox.de-s koltsegem igaz? Ugy tudom oda szallitanak.

Nem elérhető csonkasz

« Reply #221 Dátum: 2014, 10 19, 17:43:50 »
Ezekkel tisztaba vagyok, de igy a gari is csak 1 ev, plusz nem nagyon van tapasztalat, h mondjuk megveszem mediaba v rendelek vhonnan es ha visszaviszem mennyit ulnek rajt mig kikuldik (ha kikuldik) es mennyi ido alatt er vissza.
Szamomra ez kb ugyanazt a folyamatot jelenti csak rajtam es az opon kivul egy harmadik fel is bevonodik az ugyintezesbe ami (szerintem) csak lassitja az ugymenetet.
Viszont ha belegondolok abba h egy iphone szervizeltetes ausztriaban is 2 het volt... Jobbnak tunik a gyartotol rendelni :)
Galaxy s4-nel ugyan ez volt, 2 napig nagynak tunt aztan tok termeszetes volt az 5 col, utana meg az iphone hasznalhatatlanul kicsi :)
Ha ausztriaba rendelem akkor nincs a mailbox.de-s koltsegem igaz? Ugy tudom oda szallitanak.

Igen, ha Ausztriába rendeled, akkor mínusz 18-19 EUR az összeg, tehát 310.

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
« Reply #222 Dátum: 2014, 10 19, 19:26:56 »

mielőtt elolvasod az írásomat hidd el, hogy én is hetek óta naponta győzködöm magamat pro és kontra, hogy kell ez a telefon vagy sem. :)

egyelőre hazai fórumokon nem olvastam olyat, hogy vkinek szervizes kalandja lett volna. Így senki nem tudja, hogy mennyi idő.

Itthon azért a PTK ad különféle jogokat arra illetően, hogyha a kereskedő t..ketlen a garancia intézésben, akkor a megfelelő fórumokon panaszt tehetsz.
Valljuk be őszintén, Kínával kapcsolatban mit érvényesítesz? Ahogy egy cikkben nyilatkozta az egyik OP fejes. Bár több oka van a meghívós rendszernek, de az egyik az, hogy direkt nem halmoznak fel hatalmas raktár készletet csak amennyit biztos el tudnak adni. Akkor alkatrészek terén is hasonló filozófiát követ(het)nek. És ha hiány van, akkor hiába nekik küldted közvetlenül, akkor is csúszás lehet.
Egyelőre az OP még nincs egy éves cég, nincs kiépített hálózat, stb....persze lehet most mondani a hangzatos start up cég, stb. de azért nincs olyan biztos múlt a hátuk mögött ami alapján bárki is tűzbe tenné a kezét, hogy minden rendben lesz.

Én úgy gondolom, hogy vannak előnyök és hátrányok mindkét esetben. Mindenkinek magának kell tudnia, hogy miért és mennyit akar/tud fizetni.

u.i.:
ha lehetne közvetlenül Magyarországra rendelni már rég megtettem volna. ennyi pénzért, ha kihúzza legalább 1 évig akkor már utána ha baja lesz,"kidobom" :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: OnePlus One - általános beszélgetés
« Reply #223 Dátum: 2014, 10 19, 20:52:05 »

Itthon azért a PTK ad különféle jogokat arra illetően, hogyha a kereskedő t..ketlen a garancia intézésben, akkor a megfelelő fórumokon panaszt tehetsz.
Igen ugy hivjak a szervezetet, hogy fogyasztovedelem. Nem csinalnak semmit! Ha valamit megis csinalnak akkor azzal nem a fogyasztot vedik. Ahogy a GVH sem, az is csak disznek van!:-(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #224 Dátum: 2014, 10 20, 06:49:08 »
Ha valakinek kellene a Lollipop billentyuzete. Az innen letoltheti a recoverybol flashelheto verziot: You are not allowed to view links. Register or Login