Ezekkel tisztaba vagyok, de igy a gari is csak 1 ev, plusz nem nagyon van tapasztalat, h mondjuk megveszem mediaba v rendelek vhonnan es ha visszaviszem mennyit ulnek rajt mig kikuldik (ha kikuldik) es mennyi ido alatt er vissza.
Szamomra ez kb ugyanazt a folyamatot jelenti csak rajtam es az opon kivul egy harmadik fel is bevonodik az ugyintezesbe ami (szerintem) csak lassitja az ugymenetet.
Viszont ha belegondolok abba h egy iphone szervizeltetes ausztriaban is 2 het volt... Jobbnak tunik a gyartotol rendelni
Ha meg nagy lenne a telo akkor lehet nexus 5 lesz.
Ismerosom jovo heten kapja meg akkor kiprobalom eloben is
Galaxy s4-nel ugyan ez volt, 2 napig nagynak tunt aztan tok termeszetes volt az 5 col, utana meg az iphone hasznalhatatlanul kicsi
Szerintem meglehet szokni azert.
Ha ausztriaba rendelem akkor nincs a mailbox.de-s koltsegem igaz? Ugy tudom oda szallitanak.
mielőtt elolvasod az írásomat hidd el, hogy én is hetek óta naponta győzködöm magamat pro és kontra, hogy kell ez a telefon vagy sem.
egyelőre hazai fórumokon nem olvastam olyat, hogy vkinek szervizes kalandja lett volna. Így senki nem tudja, hogy mennyi idő.
Itthon azért a PTK ad különféle jogokat arra illetően, hogyha a kereskedő t..ketlen a garancia intézésben, akkor a megfelelő fórumokon panaszt tehetsz.
Valljuk be őszintén, Kínával kapcsolatban mit érvényesítesz? Ahogy egy cikkben nyilatkozta az egyik OP fejes. Bár több oka van a meghívós rendszernek, de az egyik az, hogy direkt nem halmoznak fel hatalmas raktár készletet csak amennyit biztos el tudnak adni. Akkor alkatrészek terén is hasonló filozófiát követ(het)nek. És ha hiány van, akkor hiába nekik küldted közvetlenül, akkor is csúszás lehet.
Egyelőre az OP még nincs egy éves cég, nincs kiépített hálózat, stb....persze lehet most mondani a hangzatos start up cég, stb. de azért nincs olyan biztos múlt a hátuk mögött ami alapján bárki is tűzbe tenné a kezét, hogy minden rendben lesz.
Én úgy gondolom, hogy vannak előnyök és hátrányok mindkét esetben. Mindenkinek magának kell tudnia, hogy miért és mennyit akar/tud fizetni.
u.i.:
ha lehetne közvetlenül Magyarországra rendelni már rég megtettem volna. ennyi pénzért, ha kihúzza legalább 1 évig akkor már utána ha baja lesz,"kidobom"